Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 02 07, 16:01)
agnute2555, butinai nueik antradieni pas gine, nors ir nebus isskyru kraujingu, bet apziures ar viskas gerai ir paciai bus ramiau...
per ovuliacija niekada nebuna kraujingu isskyru, ta diena buna eggwhite išskyros (kaip kiausinio baltymas skaidrios ir lipnios), per implantacija kaitais buna kraujingos... bet tik keli lasiukai kraujo tad manau cia tikrai susije su konizacija unsure.gif

o as vat prisiskaiciau dabar, kad gali buti per ovuliacija kraujo priemaisu g.gif ai, gal nespeliosiu, nueisiu ir bus viskas aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 05, 13:26)
ne, pries konizacija turejau nutraukti maitinima sad.gif o kokie vaistai stiprina imuniteta, gal turi omeny vitaminai? g.gif
jo, maziuke savo dziaugiuosi, tik po tu visu nesamoniu kazkaip visiskai pasikeite gyvenimas, kiekvienas simptomas gasdina.. sad.gif kad ir siandien.. pastebejau isskyru su kraujo siuseliais, tai jau man atrodo kad viskas.. bet nejaugi galetu per 4 men issivystyti liga, jei jos net nebuvo pries operacija.. bet is kur tada kraujas sad.gif nu vienu zodziu nudurnejimas kazkoks
parasyk kaip darai ta "miksa" su citrina imbieru ir medumi 4u.gif

dėl išskyrų manau reikalinga konsultacija gydytojos 4u.gif
o apie "miksą" matau rastika papsakojo jau 4u.gif
imuninei sistemai "pareguliuoti" tikrai yra vitaminų,papildų ir kitokių hemopatinių ",pasiteirauk pas vaistininkę dalykėlių" 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 02 05, 14:40)

alisa
ačiū už patarimus, bet va kas sveikas maistas yra jau nebezinau doh.gif  kai parduotuvese pilna visokio slamsto, o ir be saldumynu nemoku gyv. blush2.gif

na,bet juk galima kuo daugiau gaminti namie,taip pat atrasti visokius ūkininkų turgelius,vengti visokių E,valgyti daržoves iš savo daržo,auginti žalumynus ant palangės,vištą nekepti o virti,pamėgti košes vietoje sumuštinių,picą pasigaminti pačiai,saldumyną pasigaminti namuose thumbup.gif
man irgi žinok nevisada išeina,bet pabandyti verta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 07, 17:21)
o as vat prisiskaiciau dabar, kad gali buti per ovuliacija kraujo priemaisu g.gif  ai, gal nespeliosiu, nueisiu ir bus viskas aisku ax.gif

man ginekologė buvo minėjusi,kad po lytinių santykių kraujas negerai,o kurią ciklo dieną tau pasirodė tos išskyros?
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2010 02 07, 18:56)
man ginekologė buvo minėjusi,kad po lytinių santykių kraujas negerai,o kurią ciklo dieną tau pasirodė tos išskyros?

10 pasirode g.gif o po lyt santykiu kas keisciausia nera, tik va siaip pasirodo biski ir dingsta doh.gif nesuprantu.
Atsakyti
Kadulina, as operavausi Kaune, KMU klinikose

Papildyta:
QUOTE(sesele @ 2010 02 07, 01:34)
paklausiu neismaneles klausimo,net geda....ar jus operacijai TEN viska nusiskutot ar tik apsitvarkek????

Manau tvarka ten visuomet turi buti, o visiskai "plikai" ten nera reikalo ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miamora: 07 vasario 2010 - 18:20
Agnute2555, o tai jau dare tau onkocitologini po konizacijos?
Atsakyti
allisa, na tada as prie sveikuoliu beveik nes mesa perku tik is ukininku ta prasme puse kiaules lotuliukas.gif daržoves is mamos darzo sia vasara patii svajoju apie savo siltnami, ir maista tik pati gaminu visada kiekviena diena ta pati, bet nemanau kad visad sveikas blush2.gif
Void.
jei neklystu agnute yra po konizacijos 4 mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Void. @ 2010 02 07, 20:05)
Agnute2555, o tai jau dare tau onkocitologini po konizacijos?

ne, dar nedare ax.gif buvom kalbejusios su gyd, kad darys uz 6 men po operacijos, bet prasiau, kad anksciau darytumem, tai dabar geriu antibiotikus, nes paselyje rado streptokoka B, o kai issigydysiu sake darysim onkocitologini ax.gif
biski buvau apsiskaiciavusi, man dabar 3,5 men po konizacijos, o ne 4,5 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 07, 20:16)
allisa, na tada as prie sveikuoliu beveik nes mesa perku tik is ukininku ta prasme puse kiaules lotuliukas.gif daržoves is mamos darzo sia vasara patii svajoju apie savo siltnami, ir maista tik pati gaminu visada kiekviena diena ta pati, bet nemanau kad visad sveikas blush2.gif

kaip fainai, kad taip sveikai maitiniesi thumbup.gif o is kur istraukei tuos ukininkus su ta mesa sveika? ax.gif as irgi neatsimenu, kada valgiau mesa is pardes, visada mama parupina is ukininku, nes as cia Klaipedoj pati nerandu, kad butu tikrai gera mesa smile.gif o darzoves vasara aisku is darzo tevu, bet ziema tai sveiku nerasi niekur, o is parduotuviu tu nesveiku man nesinori, neskanu..
maisto gaminti nelabai moku, tai daznai tenka kavinese valgyti ar i namus uzsisakineti, bet kartais ir pasigaminu ax.gif
o is kur tu esi?
Atsakyti
sveikutės mergelikės...o aš jauciuosi vistiek nekaip nors 18 bus 2 men. po operacijos...šlapinantis degina ir viskas...buvau pas 2 giniu ..bet jau nervas ima pasižiūri sako nieko nesimato kad butu paraudimu ar ka kokiu...viskas tipo ok...galvojau nuo paketu...bet vienai dienai praėjus po paketu vel tas pats...tepinėlio nenori imt kad ten nepradrėgstu...nebžinau nei ka bedaryt...vaistinėja nusipirkau nuo grybelio vaistu ir plovikli su pieno rugštim bet niekas nesikeicia...ar nesusidurėt jus...gal kas klaipėdoja kokia gera gine galit rekomenduot...važiuociau tikrai...jau nusibodo... verysad.gif o del sveiko maitinimosi tai aš viska savo auginu...kiaulienos praktiškai nevalgom....valgom tik vištiena kuria taip pat pati užsiauginu....apie špinatus išvis patyliu kiek aš ju suvalgau...pomidoru taip pat...bet vat net sveikas maitinimasis nepadeda..vadinas toks likimo išbandymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 07 vasario 2010 - 21:12
agnute2555,
aš iš Šilalės, bet mėsyte perkam iš pažystamų ūkininkų kurie tikrai neperka sisokiu subproduktu kad greiciau uzaugtu kiaule... o seip kiaules nemegs, bet kad pigiau blush2.gif o pirktini maista valgau tik darbe per pietus mirksiukas.gif nes per pietus amzinai turiu reikalu jei tektu vykti iki namu ir atgal visus pietus sugaisciau...
nevisada sveikai maitinuosi, nes kai noriu greitai ir pan tai buna pirktiniai koldunai ir pan. blush2.gif
Papildyta:
daliuk, o smagu kad turite galimybe augintis patys viska thumbup.gif mergyt jau buvau taves pasigedusi, o gal tau uzdegimas, pabandyk tabletes carylady ir gerk nemazai petrazokiu ir brukniu arbata, gal pades blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 07, 23:13)
agnute2555,
aš iš Šilalės, bet mėsyte perkam iš pažystamų ūkininkų kurie tikrai neperka sisokiu subproduktu kad greiciau uzaugtu kiaule... o seip kiaules nemegs, bet kad pigiau blush2.gif  o pirktini maista valgau tik darbe per pietus mirksiukas.gif  nes per pietus amzinai turiu reikalu jei tektu vykti iki namu ir atgal visus pietus sugaisciau...
nevisada sveikai maitinuosi, nes kai noriu greitai ir pan tai buna pirktiniai koldunai ir pan. blush2.gif
Papildyta:
daliuk, o smagu kad turite galimybe augintis patys viska  thumbup.gif  mergyt jau buvau taves pasigedusi, o gal tau uzdegimas, pabandyk tabletes carylady ir gerk nemazai petrazokiu ir brukniu arbata, gal pades blush2.gif

malonu kad pasigedai...paskaitau vis bet kazkaip ir neparašau .taip salygas turiu super augint kur gyvenu yra 1,16 ha...kiemas vien 60 aru...tai žiema poilsiauju o vasara dirbu ...vieta gera prie pat miesto... petražoliu gėriau jau nemažai...esu grynai pasimetus .. šiaip varijantas yra kad man sunaikino mikloflora kadangi labai daug sykiu tikrino mane jie tepinėlius vis ėmė ir ėmė...baisiausia prasidėjo po vaistu to tipo prideginimo kur joda pila ar ka ten toki...kefyru net prausiu...nu kentėsiu dar truputuka ir reiks kazka vistiek daryt...dar kelis ginekologus aplankyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 02 07, 22:07)
sveikutės mergelikės...o aš jauciuosi vistiek nekaip nors 18 bus 2 men. po operacijos...šlapinantis degina ir viskas...buvau pas 2 giniu ..bet jau nervas ima pasižiūri sako nieko nesimato kad butu paraudimu ar ka kokiu...viskas tipo ok...galvojau nuo paketu...bet vienai dienai praėjus po paketu vel tas pats...tepinėlio nenori imt kad ten nepradrėgstu...nebžinau nei ka bedaryt...vaistinėja nusipirkau nuo grybelio vaistu ir plovikli su pieno rugštim bet niekas nesikeicia...ar nesusidurėt jus...gal kas klaipėdoja kokia gera gine galit rekomenduot...važiuociau  tikrai...jau nusibodo... verysad.gif o del sveiko maitinimosi tai aš viska savo auginu...kiaulienos praktiškai nevalgom....valgom tik vištiena kuria taip pat pati užsiauginu....apie špinatus išvis patyliu kiek aš ju suvalgau...pomidoru taip pat...bet vat net sveikas maitinimasis nepadeda..vadinas toks likimo išbandymas  g.gif

gal tikrai uzdegimas, nedare slapimo tyrimo? g.gif as Klaipedoje turiu nuostabia gine, tikrai gera, galiu duoti kontaktus jei nori. bet ji privaciai dirba, tai pinigeliu iseina nemazai mirksiukas.gif
Atsakyti