Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(FETA @ 2010 04 06, 19:32)
Dėkui, kad dar optimistiškiau ir mane nuteikei biggrin.gif Džiugu, kad viskas gerai, to ir sau ir visoms kitoms linkiu  4u.gif

smagu 4u.gif visoms to ir linkiu, nes jai tai tik pakitimai, tai rasti labai laiku ir kas svarbiausia viska galima sutvarkyti, nors kai atsimenu, kai paskambino ir pasake, kad ju yra, o informacijos nulis, buvau jau save belaidojanti...

saulele gerai, kad jauties puikiai, bet vis tiek dar saugok save kazkiek laiko , juk reikia laiko, kad viskas sugytu taip kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
saulute džiauguosi kartu su tavimi wub.gif

ramzyte
ne visu vienodas organizmas matyt tavajam reikia daugiau poilsio tad mergyte jai turi laisvu diena prašau gulėti lovoje bigsmile.gif
matau jau reikia naują tema kurti gal snd vakare spesiu, nes snd noriu aplinka apsitvarkyti ax.gif

o as tai laukiu geguzes mėn. kada eisiu darystis OCT rolleyes.gif ir zinoma gero ats. kad ten jau nieko neliko bigsmile.gif
Atsakyti
aš šiandien jau visai neblogai jaučiuosi thumbup.gif tikiuosi ir toliau taip bus thumbup.gif Tik labai nepatinka man tas tepimas ir kvapas g.gif .....Rastika,tai jau nebedaug liko ir būsi rami thumbup.gif
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 04 07, 17:39)
o as tai laukiu geguzes mėn. kada eisiu darystis OCT rolleyes.gif  ir zinoma gero ats. kad ten jau nieko neliko  bigsmile.gif

man jau si menesi reiktu daryt, bet gaila laiko, nes diplomini rasau, o iki pridavimo tik kelios savaites beliko wacko.gif
Pamatysi, atsakymai bus geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele1982 @ 2010 04 06, 22:08)
man siand 11 diena po konizacijos, jau ejau i darba, jauciuosi  thumbup.gif jau per Velykas pradejau gryzinet i savas vezias  smile.gif

man 9 tai jau lėksiu pas daktarę

QUOTE(ramzyte @ 2010 04 06, 22:16)
Saulele,oho kokia tu greita  blink.gif  aš kažkaip jei daugiau pajudu aplink ūkį,tai man tuoj nugarą skauda ir pilvą maudžia/tempia  unsure.gif  ir gal jau atsakymus konizacijos turi?  4u.gif ......aš taip laukiu tų dešimt dienų,kad nulėkti atsakymo ir pasikonsultuoti  unsure.gif

taigi po 10d ats nebus, tik po mėn. o po 10d tik pažies kaip gyna man rods, ar nereikia tepti kasdien tarkim ten su kažkokiu tirpalu. Na ryt tiksliau po ginės galėsiu pasakyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2010 04 07, 22:03)

taigi po 10d ats nebus, tik po mėn. o po 10d tik pažies kaip gyna man rods, ar nereikia tepti kasdien tarkim ten su kažkokiu tirpalu. Na ryt tiksliau po ginės galėsiu pasakyt. 4u.gif

Po 14 d jau buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 04 07, 23:06)
Po 14 d jau buna  mirksiukas.gif

Rimai? O tai kitą savaitę gal ir maniškiai ats bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2010 04 07, 22:03)
taigi po 10d ats nebus, tik po mėn.

Man irgi lygtais sake,kad paskambinkit po desimt dienu,paziuresimar jau bus atsakymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2010 04 07, 22:08)
Rimai? O tai kitą savaitę gal ir maniškiai ats bus  bigsmile.gif

Po operacijos turejo pasakyti kada pasiskambinti g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti