Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

sveikos,

o kada po konizacijos pradedat naudoti Tantum Rosa plovimui. Minejo gine, kad sasas lengviau tuomet nukris. Tik tiek daug info susake, tai nebepamenu, kada pradet plovimus.
Atsakyti
QUOTE(lekus @ 2010 02 04, 19:26)
sveikos,

o kada po konizacijos pradedat naudoti Tantum Rosa plovimui. Minejo gine, kad sasas lengviau tuomet nukris. Tik tiek daug info susake, tai nebepamenu, kada pradet plovimus.

as pradejau man atrodo po savaites, bet tiksliai nepamenu, bijau suklaidinti. tik zinau, kad iskart negalima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2010 02 04, 18:33)
Aš iš savo patirties pasakysiu,nereikia leisti sau liūdėti ir depresuoti.Galvoti reikia tik apie tai,kad viskas bus gerai 4u.gif Būsiu sveika,stipri,viską nugalėsiu 4u.gif
Kaip sužinojau,kad kažkas negerai,verkiau dieną naktį,nežinojau ką daryti,praradau norą gyventi,vis galvojau,kad numirsiu doh.gif
Kaip sužinojau,kad diagnozė CIN3.Pradėjau domėtis kas tai yra ir kaip to išvengti.Pradėjau stiprinti organizmą,valgyti ko anksčiau nevalgiau.Ir galvoti tik apie tai,kaip gera gyventi wub.gif Pradėjau mylėti save.
Po konizacijo praėjus jau 7 mėnesiams,džiaugiuosi kiekviena dieną,kad esu sveika 4u.gif

saunuole, kad taip gyveni smile.gif ir as noreciau, bet turoi maza leliu, todel neiseina nei labiau savim pasirupinti, nei imuniteta stiprinti, nes bemieges naktys pastoviai, tai todel ir lenda mintys, kad nusilpus organizmui gali blogai buti doh.gif
Atsakyti
agnute2555, linkiu tau stiprybes ir kuo maziau blogu minciu 4u.gif

Na nezinau, nepergyvenu as ir tiek. Buna dienu, kad net nepagalvoju apie tai kas man buvo. As taip pat dar negimdziusi, bet planuose leliaus kol kas ir nera.
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2010 02 04, 18:33)
Kaip sužinojau,kad kažkas negerai,verkiau dieną naktį,nežinojau ką daryti,praradau norą gyventi,vis galvojau,kad numirsiu doh.gif
Kaip sužinojau,kad diagnozė CIN3.Pradėjau domėtis kas tai yra ir kaip to išvengti.Pradėjau stiprinti organizmą,valgyti ko anksčiau nevalgiau.Ir galvoti tik apie tai,kaip gera gyventi wub.gif Pradėjau mylėti save.

man taip pat CIN III, pasakok ka pakeitei? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 04, 19:54)
saunuole, kad taip gyveni smile.gif ir as noreciau, bet turoi maza leliu, todel neiseina nei labiau savim pasirupinti, nei imuniteta stiprinti, nes bemieges naktys pastoviai, tai todel  ir lenda mintys, kad nusilpus organizmui gali blogai buti doh.gif

na gal ir savanaudiskai pasakysiu, bet matau kad turi viena ir dar mazyte tavo, tad kaip man gine sake kad kaklelis pilnai sustipreja tik po pusmecio tai nedaug tau liko....
o as dar nei vieno neturiu o biologinis laikrodis tiksi, va man tai pyktis ima negaliu... bet as kai visa diena bunu uzsiemusi neturiu laiko grauztis, jei nebuciau sios temos i favorites isivedusi pamirsciau kad konizacija buvo, nes skaudejo ir tempe tik pirma sav. o dbr tik isskyros bigsmile.gif
Atsakyti
Saunuole Allisa mirksiukas.gif

Reikia manau dziaugtis, kad laiku pastebejom... svarbu ne pervelai..

Rastika, as pasiklausiau gines, kuri mane operavo, tai ji, aisku, rekomedavo, kad pirma geriau palaukti dar keleta menesiu ir paziureti, kokie onkocitologiniai ats bus, bet veliau pasake, kad jei ir pastociau, nieko tokio...
Atsakyti
Miamora, tai va viena mergina cia anksciau buvusi nepamenu slapyvardzio pasakojo, kad kai po 3 mėn. pasidarė OCT ir suzinojusio jo gerus rezultatus sake net neklause ar galima is karto pradejo gamyba ir is karto uzkibo laika kad pameciau ja nes jau netrukus turetu gimdyti wub.gif
O manoji gine sako na kas tie keli mėn. jei jau tiek laukei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 04, 19:54)
as pradejau man atrodo po savaites, bet tiksliai nepamenu, bijau suklaidinti. tik zinau, kad iskart negalima 4u.gif
Papildyta:

saunuole, kad taip gyveni smile.gif ir as noreciau, bet turoi maza leliu, todel neiseina nei labiau savim pasirupinti, nei imuniteta stiprinti, nes bemieges naktys pastoviai, tai todel  ir lenda mintys, kad nusilpus organizmui gali blogai buti doh.gif

o tu vis dar maitini?nes yra įvairių vaistinėje imunitetą stiprinančių vaistukų,o ir naminės gamybos pasidaryti galima 4u.gif o organizmą sustiprinsi sportuodama ir kuo daugiau būdama gryname ora,o dar kaip turi mažiuką.kuo daugiau džiaukis juo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miamora @ 2010 02 04, 23:59)
Saunuole Allisa  mirksiukas.gif

Reikia manau dziaugtis, kad laiku pastebejom... svarbu ne pervelai..

Rastika, as pasiklausiau gines, kuri mane operavo, tai ji, aisku, rekomedavo, kad pirma geriau palaukti dar keleta menesiu ir paziureti, kokie onkocitologiniai ats bus, bet veliau pasake, kad jei ir pastociau, nieko tokio...

būtent reikia džiaugtis,kad ne per vėlai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 02 04, 23:31)
man taip pat CIN III, pasakok ka pakeitei? bigsmile.gif
Papildyta:

na gal ir savanaudiskai pasakysiu, bet matau kad turi viena ir dar mazyte tavo, tad kaip man gine sake kad kaklelis pilnai sustipreja tik po pusmecio tai nedaug tau liko....
o as dar nei vieno neturiu o biologinis laikrodis tiksi, va man tai pyktis ima negaliu... bet as kai visa diena bunu uzsiemusi neturiu laiko grauztis, jei nebuciau sios temos i favorites isivedusi pamirsciau kad konizacija buvo, nes skaudejo ir tempe tik pirma sav. o dbr tik isskyros bigsmile.gif

ką pakeičiau,uoj daug ką doh.gif pirmiausia tai požūrį į save ir į visas mažas problemas supančias mane.
pradėjau kas dieną vartoti imbierą su medum ir citrina,valgiau labai daug pomidorų ir obuolių,špinatų(skaičiau kad padeda),pradėjau tokį ryžių grybuką gerti (irgi skaičiau,kad gerai),nustojau eiti į soliariumą,mažiau ant saulės guliu.tampaksų beveik nenaudoju.daug vaikščioti pradėjau.daugiau gaminti ir valgyti kuo daugiau sveiko maisto.na visoskių nesąmonių prisigalvojau,bet labai tikėjau,kad turi gi kažkas padėti,nes jeigu nėra tikėjimo,tai jokia priemonė manau nepadės 4u.gif
mes dar neturim vaikiuko ir dabar gyvenam tik tuo,kaip norim jį turėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2010 02 05, 12:34)
o tu vis dar maitini?nes yra įvairių vaistinėje imunitetą stiprinančių vaistukų,o ir naminės gamybos pasidaryti galima 4u.gif o organizmą sustiprinsi sportuodama ir kuo daugiau būdama gryname ora,o dar kaip turi mažiuką.kuo daugiau džiaukis juo 4u.gif

ne, pries konizacija turejau nutraukti maitinima sad.gif o kokie vaistai stiprina imuniteta, gal turi omeny vitaminai? g.gif
jo, maziuke savo dziaugiuosi, tik po tu visu nesamoniu kazkaip visiskai pasikeite gyvenimas, kiekvienas simptomas gasdina.. sad.gif kad ir siandien.. pastebejau isskyru su kraujo siuseliais, tai jau man atrodo kad viskas.. bet nejaugi galetu per 4 men issivystyti liga, jei jos net nebuvo pries operacija.. bet is kur tada kraujas sad.gif nu vienu zodziu nudurnejimas kazkoks
parasyk kaip darai ta "miksa" su citrina imbieru ir medumi 4u.gif
Atsakyti
agnute2555 aš galiu parašyti kaip darau, man bent jau tai l. skanu wub.gif
jei turi sulčiaspaude tai gali su ja bus greičiau (bet plauti nemezai) tai tai, porciju nzn visad darau is akies ir ji nau naujodu jei neklystu nuo rudens imbiera nulupi sutarkuoju su smulkia pusia, (kur lieka tokie kaip siuleliai tai ant ju užpilu vandeni pasidarau kaip arbata) po to sutarkuoju citrina, bet jau tarkuoju su burokine buse (pirmiausia su sveistuku po siltu vandeniu nuplaunu) ir dedu nemazai medaus ir vis maisau kol gaunasi vientisa mase, as nzn gal igudusi o gal ir ne bet pasigaminu l. greitai 10 - 15 min. mirksiukas.gif
tik dbr galvoju kodėl pas tave isskyros, kada tu pas gine eisi, o gal paklausk ar tai normalu, arba galvoju kad gal tau nuo kilnojimo? g.gif kiek pamenu gine liepe ziureti kad nepasirodytu sviezias kraujukas irnesakyk.gif , o jei tik seip ruzavos tai sake viskas normalu

alisa
ačiū už patarimus, bet va kas sveikas maistas yra jau nebezinau doh.gif kai parduotuvese pilna visokio slamsto, o ir be saldumynu nemoku gyv. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 05, 14:40)
agnute2555 tik dbr galvoju kodėl pas tave isskyros, kada tu pas gine eisi, o gal paklausk ar tai normalu, arba galvoju kad gal tau nuo kilnojimo? g.gif  kiek pamenu gine liepe ziureti kad nepasirodytu sviezias kraujukas irnesakyk.gif , o jei tik seip ruzavos tai sake viskas normalu

tai kad man po konizacijos jau 4 men praejo, tai tos isskyros tikrai ne nuo to smile.gif tai vat ir galvoju, kad jau vel blogai del to ir yra doh.gif pasiskaiciau, kad jau velyvesnej stadijoj vezio kraujuoja doh.gif bet cia ne tai kad kraujuoja, o paciose isskyrose raudoni siuleliai.
beje, aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
agnute2555, siulau paskambinti ginei, ji tikrai tau pasakys kas, o gal net lieps ateiti, juk niekas per galva neduo mirksiukas.gif prasom ax.gif
Atsakyti
sveikos,
man konizacija darys antradieni ...labai nervinuosi scare.gif

kokius tyrimus padaro pries pat operacija vietoj? siaip visus turiu..., kraujo
galva sprogineja nuo itampos blink.gif
Atsakyti