mergaitės,ar yra kam temperatūra pakilus? man šiandien 37,5 nekaip jaučiuosi galvoju ar čia nuo konizacijos,ar kur peršalau ir ar tai normalu kad tik kokio uždegimo nebūtų
QUOTE(viltuse @ 2010 04 04, 12:06)
Sakykit, merginos, jei zpv neigiamas, o randa nedideliu pakitimu (ascus), tai ka man toliau daryt?Gydytoja tikraja ta zodzio praasme pasiplove... paskambinau telefonu, kuri ji pati dave ir liepe skambint, paklaust tyrimu, o ji man kad pradejo moralus skaityt, tipo neskambink man telefonu, yra bendras, akuseres klausk ir pan.... o dar privaciai pas ja ejau...zinokit, likau be zado zpv atsakymas - neigiamas, tai klausiu akuseres, ka man daryt, sakau, noriu su gydytoja pakalbet, kazka myke numyke, ir likau viena su savo tyrimais... nu nera taip buve... nezinau, nei kur kreiptis, nei ka toliau daryt.
Nu čia tai normaliai manau pirmiausia susirask kitą ginę, nes nu ką mes čia patarsim, vistiek reiktų konkrečios medikų nuomonės, patarimo. Sekmės tau
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 04, 19:17)
mergaitės,ar yra kam temperatūra pakilus? man šiandien 37,5 nekaip jaučiuosi galvoju ar čia nuo konizacijos,ar kur peršalau ir ar tai normalu kad tik kokio uždegimo nebūtų
Man kelios dienos po operacijos buvo 37
Su Vėlykomis
Nu vakar prieš miegą jau ir 39 temp buvo,kiek kur skambinau budinčiams daktarams,visi sakė,kad neturėtų būti nuo konizacijos įkaliau ibufeno ir nukrito per naktį,žiūrėsiu kaip šiandien bus
Labas,
Man po konizacijos gal kokiam pusvalandziui buvo pakilus 37.2
Ramzyte, cia tau , kad tik viskas butu gerai
Man po konizacijos gal kokiam pusvalandziui buvo pakilus 37.2
Ramzyte, cia tau , kad tik viskas butu gerai
ramzyte, naman tai nebuvo pakilusi temperatura gal persalai?
viltuse paklausyk merginu ir kreipkis pas kita gine butinai kiek pamenu kitoms merginoms su ASUS israso zvakuciu po to vel ima PAP
viltuse paklausyk merginu ir kreipkis pas kita gine butinai kiek pamenu kitoms merginoms su ASUS israso zvakuciu po to vel ima PAP
Ramzyte, berods tu klausei ar vaistu turejo israsyti po operacijos.. tai man gine sake, kad geriau po bet kokios operacijos pagaerti, kad komplikaciju nekiltu jokiu, tai as 5 dienas geriau antibus. o tempa neturtu tikrai kilti del konizacijos, na, nebent komplikacijos butu, tfu tfu tfu.. o gal tiesiog persalai ar ka? bet kokiu atveju, as tavo vietojo pasirodyciau ginei nepergyvenk
Sveikos
gruodzio men lankiausi temukej, nes teko darytis konizacija,onkocitologinis buvo
hsil, biopsija - CIN3/ca. in situ. po triju men kartojau tyrimus ir jokiu pakitimu viskas graziai sugije, nors ir nemazai ispjove sake gyd. Dabar dar po triju men kartot onkocit ir del zpv, tikiuos viskas bus gerai...
viltuse jei neramu nueik pas kita gyd tiesiog, nors prie tokiu pakitimu nemanau kad operuos, tiesiog jei jau ju yra, bet nedideliu dazniau kartot tyrima ir stebet
gruodzio men lankiausi temukej, nes teko darytis konizacija,onkocitologinis buvo
hsil, biopsija - CIN3/ca. in situ. po triju men kartojau tyrimus ir jokiu pakitimu viskas graziai sugije, nors ir nemazai ispjove sake gyd. Dabar dar po triju men kartot onkocit ir del zpv, tikiuos viskas bus gerai...
viltuse jei neramu nueik pas kita gyd tiesiog, nors prie tokiu pakitimu nemanau kad operuos, tiesiog jei jau ju yra, bet nedideliu dazniau kartot tyrima ir stebet
ISLANDA, smagu kad jums viskas gerai
Aciu, merginos, uz pagalba ir palaikyma. Reiks taip ir padaryt, nueit pas kita gine, nes neramu kazkaip su tais pakitimais gyvent.
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 05, 09:45)
Nu vakar prieš miegą jau ir 39 temp buvo,kiek kur skambinau budinčiams daktarams,visi sakė,kad neturėtų būti nuo konizacijos įkaliau ibufeno ir nukrito per naktį,žiūrėsiu kaip šiandien bus
Na tai tikrai, kad galėjai peršalti kur nors.
QUOTE(ISLANDA @ 2010 04 06, 19:47)
Sveikos
Dėkui, kad dar optimistiškiau ir mane nuteikei Džiugu, kad viskas gerai, to ir sau ir visoms kitoms linkiu
Saulele,oho kokia tu greita aš kažkaip jei daugiau pajudu aplink ūkį,tai man tuoj nugarą skauda ir pilvą maudžia/tempia ir gal jau atsakymus konizacijos turi? ......aš taip laukiu tų dešimt dienų,kad nulėkti atsakymo ir pasikonsultuoti