pas mus tai neleido vyru i palata, nors manojo ir nebuvo, priziurejo dukryte namie
kai supratau, kad mano "koleges" ne serga, o savo noru ligonineje buna, tai taip isejo, kad ir as del to paties esu ten vos ne patarimus viena pradejo dalint, kad nelaukit panos ilgai (sprendzia pagal save), tai jai piktai atsakiau, kad as ne del to paties kaip ji.
Kiek teko skaityt tai daugumoj po konizacijos raso, kad darosi vel tyrima po 3 men. man tai gydytoja sake jei dabar tyrimai po konizacijos bus geri (tai yra pasaltinta radikaliai) tirtis reikes tik po puses metu, sako tada jau tikrai bus viskas seniai uzgije.
Kad tik viskas butu gerai.
Visoms jums to paties ir linkiu
QUOTE(saulele1982 @ 2010 04 03, 14:44)
pas mus tai neleido vyru i palata, nors manojo ir nebuvo, priziurejo dukryte namie
kai supratau, kad mano "koleges" ne serga, o savo noru ligonineje buna, tai taip isejo, kad ir as del to paties esu ten vos ne patarimus viena pradejo dalint, kad nelaukit panos ilgai (sprendzia pagal save), tai jai piktai atsakiau, kad as ne del to paties kaip ji.
Kiek teko skaityt tai daugumoj po konizacijos raso, kad darosi vel tyrima po 3 men. man tai gydytoja sake jei dabar tyrimai po konizacijos bus geri (tai yra pasaltinta radikaliai) tirtis reikes tik po puses metu, sako tada jau tikrai bus viskas seniai uzgije.
Kas čia per nesamonė, ką vyras negali pasėdėt šalia po operacijos, nuo kada čia tokia tvarka kokioj čia ligoninėj taip?
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 03, 10:30)
Bet kaip sunku gulėti ir nieko nedaryti aš šiaip iš tų tingiųjų,kuri mėgsta pasivolioti,bet dabar taip norisi lipt iš lovos ir daryti įprastus darbus šiandien jau spėjau indus išsiplauti ir kiaušinius išvirti .....vakar kraujavau gausiai kaip per mmm,bet šiandien kol kas tepa,tikiuosi ir toliau taip bus,nors gydytoja sakė,net apie šešias savaites gali tepimas būti .......aš žiūriu jūs visos su palatos merginom bendravot pas mane gulėjo viena beveik kaip lavonas,vis miegojo,nes prastai jautėsi,o kita buvo močiutė,tai su niekuo ir neteko kalbėtis bet aš su MB buvau visą laiką,tai ir turėjau šiaip su kuo plepėti
Nieko mes ten nebendravom, ten daugiausiai bendravo tos kur kaip saulele sako "savo noru".
Pas mus kai tik atėjom visos nieko neleido iš artimųjų į palatą, vis gi rengėmės, ruošėmės. Po operacijos atėjo tik tada, kai jau pradėjo uoštis namo važiuoti. Nežinau gal ten tie artimieji buvo išvykę ir nebelaukė, gal laukė už durų net neįsivaizduoju. Pas mane nieko kai nebuvo tai ir negaliu pasakyti tiksliai galima negalima, bet man tai nesamonė jei negalėtų.
Merginos o kada prasideda tos tikrosios mm po tos konizacijos? nesusimaišo ciklas?
man sakė,kad gali išsiderinti ciklas,sakė jei smarkiai kraujuosiu,tai galiu net nesuprasti kada tos tikros mmm bus
neleido pries operacija vyru but kartu, o po visko, tai nieko nebebuvo, tik girdejau, kad gretimoj palatoj po operacijos jau vyrui patare ieit, nes ta moteris iskart nubudo kai ja parveze ir ji vos ne lipa is lovos, klausia kada cia ja operuos sako labai jau aktyvi, eikit ziuret labai keisai atrodo zmogus po narkozes, butu buve save idomu pamatyt is salies
Ar jums skyre kazkokiu zvakuciu ar ko, kad geraiu gytu? man tai nieko seip gal ir gerai, naturalus gyjimas pats tas, jei imanoma isvengt kazkokiu vaistu, tai reikia taip ir daryt.
Papildyta:
kazko pradejo skaudet pilvo apacia
pirmas dienas maude, poto vis maziau, o dab va jau stipriau nei po operacijos ta diena
Labai bijau komplikaciju galvoju gal siandien daugiau judejau bet jau taip atsibodo tas nieko neveikimas, gulejimas, negaliu pakest
Ar jums skyre kazkokiu zvakuciu ar ko, kad geraiu gytu? man tai nieko seip gal ir gerai, naturalus gyjimas pats tas, jei imanoma isvengt kazkokiu vaistu, tai reikia taip ir daryt.
Papildyta:
kazko pradejo skaudet pilvo apacia
pirmas dienas maude, poto vis maziau, o dab va jau stipriau nei po operacijos ta diena
Labai bijau komplikaciju galvoju gal siandien daugiau judejau bet jau taip atsibodo tas nieko neveikimas, gulejimas, negaliu pakest
o turėjo kažką išrašyti?
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 03, 22:49)
o turėjo kažką išrašyti?
na nzn kad jai taip kraujuoji sakau gal ka turejo
šiaip buvo užsiminus ir apie antibiotikus ir apie žvakutes,bet taip ir neišrašė gal po atsakymų kažką išrašys
ramzyte, dideles stiprybes ir sveikatos
Sakykit, merginos, jei zpv neigiamas, o randa nedideliu pakitimu (ascus), tai ka man toliau daryt?Gydytoja tikraja ta zodzio praasme pasiplove... paskambinau telefonu, kuri ji pati dave ir liepe skambint, paklaust tyrimu, o ji man kad pradejo moralus skaityt, tipo neskambink man telefonu, yra bendras, akuseres klausk ir pan.... o dar privaciai pas ja ejau...zinokit, likau be zado zpv atsakymas - neigiamas, tai klausiu akuseres, ka man daryt, sakau, noriu su gydytoja pakalbet, kazka myke numyke, ir likau viena su savo tyrimais... nu nera taip buve... nezinau, nei kur kreiptis, nei ka toliau daryt.
QUOTE(Rastika @ 2010 04 03, 22:26)
Dėkui Rastika,mums visoms to linkiu .............Viltuse,su tokiais atsakymais,manau tereikia dažniau PAP tyrimą darytis ir stebėti,bet dėl visa ko,aišku geriau prisiduoti normaliai daktarei gali nueiti pas šeimos gydytoją ir paprašyti siuntimo ginekologui,o tada su juo kreiptis ten kur tau patogiau,tarkim kaip aš - į santariškių klinikas ir pinigų išmesti už privačias paslaugas nereiks