Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(Auston @ 2010 04 01, 13:10)
Laba diena.
Šiandien buvau pas savo gydytoją, nešiau tyrimus operacijos, jokių cin nerado, tyrimai -geri. Gydytoja ir aš labai džiaugiamės. Sutarėm , kad onkocitolog.darysim po dveijų sav. tai jau bus praėję beveik 3mėn.po konizacijos.
nebijokit jūs narkozės, svarbu, kad tyrimo atsakymas  būtų gerias:4u:Prieš operacijas daug skaičiau iki pat kol vežė operuot. Tai labai padeda ir nukreipia mintis...

Labai džiaugiuosi už tave, linkiu, kad kievienai būtų tokie atsakymai smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Rastika. Pati netikiu, klausiau gydytojos ar taip būna, kad buvo cin2, o paskui nieko nerodo. Atsakė, kad "tikrai būna"... Bet su nerimu lauksiu kito tyrimo ir jo rezultatų, nors laikaus nuostatos'"svarbu gera nuotaika ir geros emocijos".
To ir jums linkiu visoms 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagu paskaityti tokių postų, kurie įkvėpia dar optimistiškiau laukti rezultatų, nors man jie dar toli, bet tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
teisingai merginos reikia gyventi gerom emocijom tada ir bus viskas ok wub.gif
Atsakyti
Ramzyte ramios nakties, pailsėk ir sėkmingos operacijos rytoj 4u.gif
Atsakyti
oi Feta,nedėkosiu,kad taip ir būtų 4u.gif sėkmės man ir iki rytojaus smile.gif
Atsakyti
Labas. Na kažin kaip mūsų ramzytei, laukiam sugrįžtant, tikiuos vargšiuke nesikankins tris dienas kaip, kad man buvo.
Atsakyti
Sveikutės, ačiū visoms už palaikymą thumbup.gif viskas gerai,gryžau gyva,ir pirmi žodžiai po narkozės buvo,kad aš gyva,tai sesutės labai juokėsi biggrin.gif galva dar biškutį svaigsta,pilvą maudžia ir gana gausiai kraujuoju g.gif atsakymas po dešimt dienų 4u.gif narkozė būtų ne tokia baisi,jei sesutės būtų normaliai į veną pataikiusios,nes dabar biškutį kiaurai pabadė,tai palaisčiau grindis krauju doh.gif kas patiko,tai kad gydytoja pasiūlė tuo pačiu per narkozę paimti ir mėginį iš pačios gimdos ar nėra lastelių ten išplitę unsure.gif ir dar padarys nemokamą ŽPV testą,nes dabar kažkokia akcija ar panašiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, prisijungsiu ir as prie jusu, man siandien lygiai savaitele po konizacijos, buvau pas gydytoja pasitikrinti kaip gyja, tai Aciudie gerai, tik aisku baisu del rezultatu, uz 10 dienu skambinsiu klaust ar jau yra, sake jeigu blogi, tai paskambins gydytoja pati, tai dabar noriu, kad greiciau tas laikas praeitu, nes jei pamatysiu, kad ji skambina, zinosiu, kad vsio doh.gif
Mano pirmas tepinelio rezultatas buvo ASCUS, o antras HSIL, biopsijos nebedarem. O as buvau pries tirdamasi isitikinus kad esu visiskai sveika, bus geras atsakymas ir tiek, o va kaip negalima taip nusiteikti schmoll.gif ir dabar kazkodel manau, kad dar ir paskambinus gyd. pasakys, kad nebuvo radikaliai pasalinta ir tex dar kartoti visa sita malonuma doh.gif
O man taip negera buvo ligoninej, kai teko vienoj palatoj but su moterimi ir jauna mergina, kurios daresi isalymus schmoll.gif ta jaunute ir negimdziusi dar, be jokios grauzaties, kalba kaip niekur nieko, lyg i tualeta eitu,baisu... doh.gif

Atsakyti
saulele1982, pas mane palatoje taip pat gulejo jauna mergina kuri daresi valyma ir visa tokia patenkinta kaip tu sakai jai tas pats kaip i wc nueiti blink.gif
ramzyte l. saunu kad tu jau namuose ir viskas gerai saugok save bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 02, 17:58)
Sveikutės, ačiū visoms už palaikymą  thumbup.gif  viskas gerai,gryžau gyva,ir pirmi žodžiai po narkozės buvo,kad aš gyva,tai sesutės labai juokėsi  biggrin.gif  galva dar biškutį svaigsta,pilvą maudžia ir gana gausiai kraujuoju  g.gif  atsakymas po dešimt dienų  4u.gif  narkozė būtų ne tokia baisi,jei sesutės būtų normaliai į veną pataikiusios,nes dabar biškutį kiaurai pabadė,tai palaisčiau grindis krauju  doh.gif  kas patiko,tai kad gydytoja pasiūlė tuo pačiu per narkozę paimti ir mėginį iš pačios gimdos ar nėra lastelių ten išplitę  unsure.gif  ir dar padarys nemokamą ŽPV testą,nes dabar kažkokia akcija ar panašiai  thumbup.gif

Nu va kaip šaunu, kad gyva, visai nejuokinga kaip sakau sesutės juokėsi, man po tos mirties prieš mėnesį tos merginos kur prieš srovę rodė tai tik toks pirmas klausimas ir aktualiausias. Saugok dabar save, prisijunk prie mano gulimo rėžimo biggrin.gif

QUOTE(saulele1982 @ 2010 04 02, 18:27)
O man taip negera buvo ligoninej, kai teko vienoj palatoj but su moterimi ir jauna mergina, kurios daresi isalymus  schmoll.gif ta jaunute ir negimdziusi dar, be jokios grauzaties, kalba kaip niekur nieko, lyg i tualeta eitu,baisu... doh.gif

Pas mane tokios trys buvo, irgi be jokios graužaties kalbėjo, bet aš jau neberagavau taip sunkiai, kai pačiai kai darė abraziją dėl nesivystančio ir tada su tokia gulėjau, kuri išvalymą pasidarė, tada tai buvo ašarų ir visko, o dabar jau kažkaip nusiteikusi buvau, kad tokios gulės kartu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2010 04 02, 20:31)
Saugok dabar save, prisijunk prie mano gulimo rėžimo biggrin.gif
Pas mane tokios trys buvo, irgi be jokios graužaties kalbėjo, bet aš jau neberagavau taip sunkiai,

Bet kaip sunku gulėti ir nieko nedaryti doh.gif aš šiaip iš tų tingiųjų,kuri mėgsta pasivolioti,bet dabar taip norisi lipt iš lovos ir daryti įprastus darbus doh.gif šiandien jau spėjau indus išsiplauti ir kiaušinius išvirti blush2.gif .....vakar kraujavau gausiai kaip per mmm,bet šiandien kol kas tepa,tikiuosi ir toliau taip bus,nors gydytoja sakė,net apie šešias savaites gali tepimas būti ax.gif .......aš žiūriu jūs visos su palatos merginom bendravot g.gif pas mane gulėjo viena beveik kaip lavonas,vis miegojo,nes prastai jautėsi,o kita buvo močiutė,tai su niekuo ir neteko kalbėtis unsure.gif bet aš su MB buvau visą laiką,tai ir turėjau šiaip su kuo plepėti smile.gif
Atsakyti