Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 03 30, 14:05)
FETA,
man pakraujuodavo visa mėn. ir dar po pirmų mmm ilgokai patepliojo, tad viskas normaliai, kiek pamenu is pradžiu lyg ir geltonai unsure.gif

Na man tai raudonai, bet labai nedaug, tik tepimas. Tai dabar po tų 10d sakė nebūtinai pradėsiu kraujuoti kiekvienai skirtingai. Bet pas ginę vistiek reikia nueiti. 4u.gif pagaliau įsikišau šį tą į burną biggrin.gif tikiuosi neišvemsiu smile.gif
Atsakyti
na va, vakar gine sake, kad tu vaistu, kurie reikalingi ektopijai isnaikinti yra tik Kaliningrade biggrin.gif tai turesiu poilsine kelione i Rusija biggrin.gif bet sake neskubu ir isvis nelabai butina gydyti, tik siaip, kad viskas butu labai grazu galima ir pagydyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 30, 12:13)
nu kad chlamidijos sukeltu gk pakitimus... tai nezinau, nera niekur tokios info g.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 03 30, 12:53)
pritariu  drinks_cheers.gif  gk vėžio chlamidijos nesukelia schmoll.gif

kad ir kaip stebintų, bet sukelia, informacijos nemažai radau.... sad.gif
Atsakyti
agnute2555, tai paprasyk bobuluyciu kurios vazinejasi po Rusija ir parveš mirksiukas.gif
Atsakyti
hmm.. keista labai
Papildyta:
tai gal tik paskatina ju vystymasi esant pvz zpv? o ne tiesiogiai itakoja ju atsiradima? nes juk ir esant paprastam kaklelio uzdegimui pakitimai greiciau vystosi, tai gal tas pats ir su chlamidijom?
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 31, 10:53)
hmm.. keista labai
Papildyta:
tai gal tik paskatina ju vystymasi esant pvz zpv? o ne tiesiogiai itakoja ju atsiradima? nes juk ir esant paprastam kaklelio uzdegimui pakitimai greiciau vystosi, tai gal tas pats ir su chlamidijom?

pas mane zpv 16 ir 18 nerasta, nors buvau jau tikra, o pasirodo, kad visai kitame bėda.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 31, 10:50)
agnute2555, tai paprasyk bobuluyciu kurios vazinejasi po Rusija ir parveš  mirksiukas.gif

kokiu dar bobulyciu, apie ka tu cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 03 31, 14:48)
pas mane zpv 16 ir 18 nerasta, nors buvau jau tikra, o pasirodo, kad visai kitame bėda.... unsure.gif

o kokius pakitimus gimdos kaklelyje tau rodo PAP tepinėlis?
keista jei nėra visruso iš kur tie pakitimai?
Papildyta:
Visur gi rašo kad pagrindinis sukėlėjas ŽPV, kas dar gali sukleti?????????????????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 31 kovo 2010 - 15:56
mergaitės,operuos su tuo operaciniu chalatėliu? gal turit patarimų ką su savimi turėti,kaip pasiruošti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 31, 17:02)
o kokius pakitimus gimdos kaklelyje tau rodo PAP tepinėlis?
keista jei nėra visruso iš kur tie pakitimai?
Papildyta:
Visur gi rašo kad pagrindinis sukėlėjas ŽPV, kas dar gali sukleti?????????????????? g.gif

mano nuomonė gali sukelti negydoma žaisdelė nebutinai turi buti žpv. aš taip galvočiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 03 31, 18:21)
mano nuomonė gali sukelti negydoma žaisdelė nebutinai turi buti žpv. aš taip galvočiau... g.gif

g.gif bet gydytojai tvirtina kad tu žaizdelių gydyti nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 31, 18:29)
g.gif  bet gydytojai tvirtina kad tu žaizdelių gydyti nereikia  g.gif

tai vat nuo žaisdeliu priklauso...man problema buvo tik žaisdelė..atmestinas ginės darbas nors jau nusiskundimu turėjau nesiteikė man su kolposkopu patikrint...tik privačiam pažiūrėjus kita ginė iš sykio pasakė kad yra žaisdelė ir ji jau plika akimi pakitus...tai vat...todėl aš taip ir galvoju.
Atsakyti