Sveikutes,
nutariau pasiskaitinet apie savo sena beda ir apie likimo draugiu isgyvenimus, nei nutariau pakelt visoma nuotaika.
Man konizacija buvo atlikta jau daugiau nei pries metus (diagnoze buvo: cervicitas, CIN2-3/HSIL). Atrode, kad atejo pasaulio pabaiga..
Aisku, teko atsigaut po narkozes (i ja organizmas kazkaip sunkiai reagavo), trumpi pakraujavimai, susilaikymas..
Po men. apziurejo mane gine ir pasake kad gyja sauniai Namo tiesiog parskridau praejo metai: atsakymai puikus, jokiu pakitimu, jokiu bakteriju ar dar ko.. Dar labai pamalonino gines zodziai: tokio grazaus kaklelio seniai nesu maciusi (tai bent komplimentas merginai, ar ne? )
Taigi ginekologines bedos regis baiges
Tik visada lieka kitu.. o jau kai visai sveika busiu, tai tada Oi kaip to laukiu
FETA, smagu kad sveika gyva dabar galiu palinketi tik sveikatos
Papildyta:
sirdute1002, smagu lad viskas gerai, jei gerai supratau tai tu po kozinacios pas gines buvai tik po metu ir norite vaikelio bet vis dar neplanuojate? ar gerai supratau, jai ka pataisyk
Papildyta:
sirdute1002, smagu lad viskas gerai, jei gerai supratau tai tu po kozinacios pas gines buvai tik po metu ir norite vaikelio bet vis dar neplanuojate? ar gerai supratau, jai ka pataisyk
man toks klausimas iškilo...pasekiau toki dalyka kad prieš mm dabar pradėjo rankos tinti truputuka ir kojos...ar jum taip nebuna ar cia man nuo to cistito liko ar dar kokia liga kabinasi..rašo kad prieš mm gali taip but bet vat iki konizacijos taip nebuvo..vienu žodžiu pavargau aš nuo tu savo ligu..jeigu ne tas tai kitas lenda...
QUOTE(FETA @ 2010 03 29, 15:36)
Sveikos, jau aš namie, bet esu tokia išsekusi, kad tik pasilabinu, praneŠU, KAD VISKAS GERAI IR EINU MIEGOTI.
Labai džiaugiuosi, kad tau ši procedūra jau praeity lauksim žinių apie tavo savijauta
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 29, 14:53)
Feta,sveika sugryžusi,kai atsigausi parašyk smulkiau su pilna narkoze darė? greit po operacijos išleido? po kiek laiko atsakymas tyrimo bus?
QUOTE(Rastika @ 2010 03 29, 15:22)
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 29, 17:33)
Labai džiaugiuosi, kad tau ši procedūra jau praeity lauksim žinių apie tavo savijauta
Ačiū visoms už palaikymą, jau išsimiegojau, atsigavau, dabar kažko galvą skauda ir vis dar pykina truputi. Šiaip tikrai kaip Rastika sako, smagu, kad gyva, o tai vakar pažiūrėjau dar prieš sroves per kompą tą laidą kai mirė mergina, deguonies kur pritrūko, tai kažkaip, kai jau parvežė džiaugiausi palatos sienas išvydusi. Po operacijos iš visų buvusių palatoje atsigaudinėjau sunkiausiai, pykino be proto, bet kai vakar jau nuo pietų nebevalgiau, tai nieko ir neišvėmiau. Galva svaigo nerealiai, visos jau atsigavo, mus visas ten valandos laikotarpyje išoperavo, o aš vis gulėjau ir kankinausi, jau visos eina namo, seselė ir į mane kaip ir žiūri kada gi tu čia išsikrapštysi, tai išėjau visa kaip apsirūkiusi iš tos ligoninės, blogiausia, kad turėjau vairuoti pati, o taip silpna. Na bet nieko, grįžau, atsiguliau iškart ir užmigau iki pat dabar. Pas ginę liepė pasirodyti po 10 dienų, žiūrės ar nukrito šašas ir gal reikės net guldyti į ligoninę, tepti kad geriau gytų ten su jodu ar kuom. Po mėnesio bus atsakymai. Nerado venų operacinėje, tai kol įstatė kateterį į plaštaką Su pilna narkoze. Su manimi gulėjo trys merginos, kurios savo noru darėsi išvalymus, tai man taip liūdna, kad šitaip atrodo aš viską atiduočiau, kad tik pastočiau, o va kiek į dieną yra "atsikratoma" tų nuostabių sutvėrimų, na bet šį kartą man ne tiek skaudu, paprasčiau visą šią gyvenimo tiesą priėmiau, nei pirmą kartą kai gulėjau su nesivystančių ir man darė abraziją, tada į merginą, kuri savo noru darėsi išvalymą negalėjau žiūrėti, ašaros upeliais tik bėgo ir ji net nervino išvis su savo tokiomis kalbomis apie išvalymą
QUOTE(sirdute1002 @ 2010 03 29, 15:10)
tai bent komplimentas merginai, ar ne? )
Tai jau tikrai
O tai aš ir nesuprantu metai jau praėjo, o jūs dar negalite planuoti leliaus? ar čia viskas dėl kitų ligų? ir kokios jos tada?
FETA, dabar stiprėk. O dėl pykinimo -nesijaudink, mane kelias dienas vis pykino. Gydytoja nuramino, kad nuo narkozės...
Mano palatoje taip pat gulėjo moteris, kuriai padarė išvalymą. Neklausiau jos kodėl negimdo...Kas aš tokia... Ašarą mačiau nubraukė kai atsigavo iš po narkozės, pasakė "nu va, po visko"..
širdute, smagu, kad užsukai ir papasakojai savo patirtį, išgyvenimus. Linkiu tau sveikatos didelės dideliausios ir planų, svajonių išsipildymo
Mano palatoje taip pat gulėjo moteris, kuriai padarė išvalymą. Neklausiau jos kodėl negimdo...Kas aš tokia... Ašarą mačiau nubraukė kai atsigavo iš po narkozės, pasakė "nu va, po visko"..
širdute, smagu, kad užsukai ir papasakojai savo patirtį, išgyvenimus. Linkiu tau sveikatos didelės dideliausios ir planų, svajonių išsipildymo
QUOTE(Auston @ 2010 03 29, 21:14)
FETA, dabar stiprėk. O dėl pykinimo -nesijaudink, mane kelias dienas vis pykino. Gydytoja nuramino, kad nuo narkozės...
Na pas mus palatoje jos visos trys pradėjo kalbėtis, kodėl darėsi ir aš neklausiau, dvi vyresnės moterys pačios pasisakė kodėl, o jaunutė mergina nesakė. Ašarų nei viena nebraukė. O dėl pykinimo, tai taip, dėl narkozės čia, bet kiek esu turėjusi narkozių tai vieną dieną papykina kitas jau nebe, tai tikiuos ryt nebepykins
QUOTE(FETA @ 2010 03 29, 22:18)
...bet kiek esu turėjusi narkozių tai vieną dieną papykina kitas jau nebe, tai tikiuos ryt nebepykins
Ir aš ne vieną turėjusi O po šios pykino ilgiausiai net stebėjausi...Ir narkozė pagal laiką-trumpiausia...Linkiu, kad tavęs rytoj nepykintų
QUOTE(Auston @ 2010 03 29, 21:24)
Ir aš ne vieną turėjusi O po šios pykino ilgiausiai net stebėjausi...Ir narkozė pagal laiką-trumpiausia...Linkiu, kad tavęs rytoj nepykintų
nu jo, trumpiausia pagal laiką narkozė, nu žiūrėk ir mane dar pykins kelias dienas, ot bus gražu nu ką padarysi
Feta, o tau nuo pykinimo vaistuku neleido? juos suleidžia man rodos besibaigiant narkozei pries pabudimą, ar jau pabudus..manes tai visiškai nepykino (aišku buvau gerai pamokėjus daktarams
o neskauda tau? ar jauti ką nors? kiek laiko gavai bileteni?
o neskauda tau? ar jauti ką nors? kiek laiko gavai bileteni?
mergaitės, sakykit, ar visoms, kurioms darė konizacija buvo nustatytas ŽPV, 16 ar 18 tipai?
Turbūt ne visos kurioms darė konizaciją ir tyrėsi tą virusą, bet kurios tyrėsi tai tikrai įdomu sužinot ar čia tik viruso kaltė