Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 31, 21:50)
as irgi galvojau, kad sasas kaip sasas bus, bet ten tokie mesos gabaliukai buvo, net nepanasu i paprasta sasa biggrin.gif

aaa gerai reikes stebeti kada tai ivyks man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 01, 00:35)
aaa gerai reikes stebeti kada tai ivyks man ax.gif

aš net nepajutau kaip jis nukrito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2010 02 03, 14:19)
aš net nepajutau kaip jis nukrito ax.gif

manau kad ir aš hihihi.gif
Atsakyti
Laba. Prisiduodu ir aš ax.gif Šiandien gavau pooperacinio tyrimo lapelį, tai ten parašyta plokščialąstelinė metaplazija, cervicitas.
Einu skaityt kas tai, kažkuri lyg rašėt apie panašią diagnozę, jei pati nerasiu...eisiu ieškot senos temos. O mano cin2, nieko apie tai nerašo... Nenuramino manęs tie tyrimai, galvojau, kad jie išsamesni...
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 02 03, 17:14)
Laba. Prisiduodu ir aš ax.gif Šiandien gavau pooperacinio tyrimo lapelį, tai ten parašyta plokščialąstelinė metaplazija, cervicitas.
Einu skaityt kas tai, kažkuri lyg rašėt apie panašią diagnozę, jei pati nerasiu...eisiu ieškot senos temos. O mano cin2, nieko apie tai nerašo... Nenuramino manęs tie tyrimai, galvojau, kad jie išsamesni...

CIN2: Kai ląstelių pakitimai priskiriami CIN2 klasei, yra didesnė tikimybė, kad jos progresuos į tolimesnes ikivėžines stadijas. Todėl moterims, kurių PAP tyrimo rezultatai parodo CIN2 stadiją, paprastai patariama imtis gydymo, kad būtų galima pašalinti pakitusią zoną ir taip sumažinti gimdos kaklelio vėžio išsivystymo galimybę.
Cervicitas [lot. cervix (kilm. cervicis) — kaklas], gimdos kaklelio uždegimas.
Plokščialąstelinė metaplazija su displazijos požymiais yra priešnavikinė būklė, iš kurios gali išsivystyti plokščialąstelinė karcinoma.

Na,kažką radau,gal kas tiks g.gif
Atsakyti
Sveikos panos....

As jau daugiau nei menesis po operacijos, buvau jau pas savo gine,dar placiau snekejomes apie mano rezultatus... tai man po biopsijos buvo CIN2-3, cervicitas (jau buvau minejusi, sorry jei kartojuosi), o po operacijos tik cervicitas(uzdegimas)... g.gif Gine sake, kad gal biopsijos metu pasalino tuos sutrikimus.. g.gif bet operacija vis tiek reikejo daryt, nes biopsijos atsakymai jau buvo rimti.. ir kas mane labiausiai nervina - kad vel atsinaujina tas uzdegimas, vel prirase zvakuciu, antibiotiku... doh.gif kada tai pasibaigs? ! verysad.gif Onkocitologini darys tik kazkur balandi.. vel laukti... verysad.gif
Atsakyti
Miamora, na tai smagu kad po konizacijos tau rode tik uždegima, man tai CIN III esu jauna ir negimdziusi, bet i tokias depresijas ir pergyvenimus neimu i galva. Gyvenu toliau ir tikuosi kad tas pusmetis man praeis greitai ir galesiy planuoti, zinoma tikiuosi ir geru rezultatu. Merginos/moterys žiūrėk į gyvenima optimistiškiau, tai kad būtų jei jums pasakytu 2 gr. vėžys, tai ka tada darytumete, dabar tik iki včžinė stadija arba uždegimas, zinoma buna kad atsinaujina, bet buna taip kad liepa prisiminimas, pati anoje temoje rasei svarbu laiku pasitikrinti... tad auksciau nosi uzsiimkite sau mielais darbais ir labais eis greitai ir pacios nustebsite... nepykite jei ka grybaus parasiau blush2.gif
Atsakyti
Rastika, pilnai su tavimi sutinku 4u.gif
As kartais pagalvoju, kodel taip nutiko, galejo ir nebuti ir pan. Bet kazkaip nepanikuoju ir visad sakau, kaip gerai, kad viskas laiku pastebeta ir pasalinta.
Atsakyti
4u.gif stengiuosi gerai nusiteigti... As esu taip pat negimdziusi, noriu kuo greiciau planuoti leliuka, aisku pries tai pasveigti ax.gif
Atsakyti
nefertite2006, man nuliudau manau l. po biopsijos ats. atsimenu parvaziuojant is gines visa kelia masinoje praverkiau, kai gryzau namo MB klause kas man bet... o kai pasake konizacijos ats. kad ne CIN II o buvo CIN III, nzn kodel jauciosi puikiai, tik nuliudau kad planavima liepe atideti pusmeciau tipo tik rugjucio mėn. planuoti unsure.gif o aš nusiteikusi... jei mano OCT bus po triju mėn. geras galvoju gal rizikuoti ir pradėti reikes planavima, bet cia dar toli, todel apie tai negalvoju dbr per daug, vadinasi taip turejo buti, is pat pradziu klausiau saves model man ne tom degradem alkoholikem o man, bet dbr nieko nebekaltinu mirksiukas.gif

Miamora o ginekologe zino kad jus norite pradeti baby, ka ji sako?
as butent dėl sios priezasties ejau pas gine, nes jau ilgai planavom todel galvoju nueisiu pasiziureti ar viskas gerai... ax.gif
Atsakyti
hmm. as irgi labai pritariu nuomonei, kad nereikia depresuoti, reikia gyventi toliau ir dziaugtis gyvenimu, bet... lengva kalbeti.. as pavyzdziui negaliu, nu man neiseina niekaip.. kas ryta atsikeliu su mintim apie vezi ir kas vakara su ja guluosi miegoti sad.gif
Atsakyti
Aš iš savo patirties pasakysiu,nereikia leisti sau liūdėti ir depresuoti.Galvoti reikia tik apie tai,kad viskas bus gerai 4u.gif Būsiu sveika,stipri,viską nugalėsiu 4u.gif
Kaip sužinojau,kad kažkas negerai,verkiau dieną naktį,nežinojau ką daryti,praradau norą gyventi,vis galvojau,kad numirsiu doh.gif
Kaip sužinojau,kad diagnozė CIN3.Pradėjau domėtis kas tai yra ir kaip to išvengti.Pradėjau stiprinti organizmą,valgyti ko anksčiau nevalgiau.Ir galvoti tik apie tai,kaip gera gyventi wub.gif Pradėjau mylėti save.
Po konizacijo praėjus jau 7 mėnesiams,džiaugiuosi kiekviena dieną,kad esu sveika 4u.gif
Atsakyti