Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(ramzyte @ 2010 03 25, 13:23)
tai gal menstruacijos prasideda?  g.gif  o gal kažką sunkaus kėlei ar dirbai? santykius turėjai  g.gif

Pas mane mmm būna maždaug kas 30-31 d. Paskutinį kartą buvo kovo 7, tai kaip ir per anksti būtų joms g.gif Šiaip stengiuosi nieko nekilnoti, bes kartais tenka pakilnot mažylį doh.gif Nu nzn. verysad.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 03 25, 13:26)
raimuxe, aš visa mėn. kraujabau rausvai po konizacijos ir dar po pirmu mmm nepamenu bet ilgiau tepliojo...

7dienas po konizacijos aš niekaip nekraujavau nė rausvai nė nerausvai smile.gif Kraujuot tik šiandien pradėjau, o prieš tai rausvai buvo 2 dienas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 25, 14:26)

loene, o kiek tai metu kad siulo skiepytis?

27, ir tuo labiau kai jau itariamas ZPV, tai man labai keistas jau toks gines pasiūlymas...
Atsakyti
leone, jau neapsimoka skiepytis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 25, 15:56)
leone, jau neapsimoka skiepytis  schmoll.gif

as lygiai ta pati manau, tuo labiau ju kaina kokia, bet tada kokia ginekologes kompetencija? unsure.gif
Atsakyti
taigi ir siulo darytis zpv, kad zinotu ar verta skiepytis ar ne smile.gif o kompetencija manau cia niekuo deta, cia geras biznis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 25, 16:40)
taigi ir siulo darytis zpv, kad zinotu ar verta skiepytis ar ne smile.gif o kompetencija manau cia niekuo deta, cia geras biznis biggrin.gif

tai vat, kur rast ta ginekologa, kur ne tik biznis rupetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 03 25, 16:49)
tai vat, kur rast ta ginekologa, kur ne tik biznis rupetu smile.gif

nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 24, 17:02)
Leilla taip apie allisa verysad.gif  o jau PAP dareisi?

dar ne blush2.gif
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 25, 13:03)
O man kuo arčiau konizacijos diena,tuo baisiau darosi  unsure.gif  kažko baisiai bijau narkozės  blush2.gif

as jos ir bijojau baisiausiai, bet kai pergalvojau poto tai baisiausia buvo atsakymu laukt,dzin ta narkoze paliko biggrin.gif

QUOTE(raimuxe @ 2010 03 25, 13:08)
Merginos, man šiandien 11 diena po operacijos. Prieš porą dienų pastebėjau, kad išskyros darosi rausvesnės, šiandien jau kraujuot pradėjau blink.gif  blink.gif

visa menesi man tai tepliojo tai lyg nieko, liko tik islaukt, po mmm istikruju viskas ir baigesi 4u.gif

QUOTE(raimuxe @ 2010 03 25, 14:01)

7dienas po konizacijos aš niekaip nekraujavau nė rausvai nė nerausvai smile.gif  Kraujuot tik šiandien pradėjau, o prieš tai rausvai buvo 2 dienas verysad.gif

ir man taip buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 25, 13:03)
O man kuo arčiau konizacijos diena,tuo baisiau darosi  unsure.gif  kažko baisiai bijau narkozės  blush2.gif

O aš visai nebijau, greičiau susitvarkyti, sugyti, pradėti planuoti leliuką toliau. Tikiuosi atsakymai bus geri, o kas bus jei blogi? Koks tada toliau būna gydymas?
Atsakyti
man per cezarį darė nejautrą nuo pusės,tai kažkoks klaikus jausmas paskui buvo,kai nejaučiau pusę dienos kojų unsure.gif vis bijojau,kad taip ir liksiu paraližuota blush2.gif ...o pilnos narkozės bijau,tai,kad prieš tavo valią užmigdys,ir neaišku ar dar atsikelsi blush2.gif žodžiu paranoja biggrin.gif ......Feta,aš kaip supratau,tai padarius konizaciją ištirs mėginį,kas ten yra.O po kažkiek laiko vėl darytis PAP ir žiūrėti ar nebeliko tų lastelių unsure.gif pagal tai ką skaičiau,tai jei atsinaujintų,matyt išpjauna kitą kaklelio dalį,arba šalina gimdą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 25, 19:01)
man per cezarį darė nejautrą nuo pusės,tai kažkoks klaikus jausmas paskui buvo,kai nejaučiau pusę dienos kojų  unsure.gif vis bijojau,kad taip ir liksiu paraližuota  blush2.gif ...o pilnos narkozės bijau,tai,kad prieš tavo valią užmigdys,ir neaišku ar dar atsikelsi  blush2.gif  žodžiu paranoja  biggrin.gif ......Feta,aš kaip supratau,tai padarius konizaciją ištirs mėginį,kas ten yra.O po kažkiek laiko vėl darytis PAP ir žiūrėti ar nebeliko tų lastelių  unsure.gif  pagal tai ką skaičiau,tai jei atsinaujintų,matyt išpjauna kitą kaklelio dalį,arba šalina gimdą  g.gif

O siaube sad.gif na tikiuosi to nebus sad.gif ne dabar laikas apie tai galvoti, kai konizacija ant nosies sad.gif kad būčiau gimdžiusi bent tai tiek jau to, o dabar jei pašalintų, tai cray.gif ne ne pažadu, negalvosiu apie tai anksčiau laiko schmoll.gif
Atsakyti
Tu mažiau manęs klausyk biggrin.gif aš irgi neaišku kur ten ir kieno parašytą perskaičiau,tai dar nesako,jog tai tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti