dabar susimasciau ar man biopsija kokia dare ar ne siaip ejau tiktai tyrimui citologiniam ir poto seke konizacija, tai nedare turbut
QUOTE(Leilla @ 2010 03 24, 13:58)
dabar susimasciau ar man biopsija kokia dare ar ne siaip ejau tiktai tyrimui citologiniam ir poto seke konizacija, tai nedare turbut
tai turbūt citologinio atsakymas jau iškart rodė kažką negero, o tu ŽPV turi?
del ZVP nieko nezinau, tai manes netyre irgi turbut, kaip daromas tas tyrimas ? reiktu pasidaryt jei netirta
Kaip ir tepinėlis iš kaklelio taip ir tas, tik brangus apie 100 lt jei privačioj klinikoj, o paprastoj nznau ar daro
nu reikes ir man nueit issitirt kai eisiu pas gine pasidomesiu
Sveikos, aš ką tik po gydytojos,jokios biopsijos nebedarys,iš karto rimtą konizaciją Atliks santariškėse gydytoja Šepetienė,gal kuri atsiliepimų turi? .........o dėl ŽPV,tai aš niekaip nesuprantu kam jis reikalingas jei jau yra tokios problemos su kakleliu,tai ir taip aišku,kad ras ten kokį tipą,o ir koks skirtumas koks tipas,jei vistiek jie nėra gydomi tai daraisi ir moki pinigus tik tam,kad sužinotum? mano ginė sakė,kad kai kurie tipai ir patys būna išnyksta po kelių metų,tai nebent tikrintis praėjus kiek laiko,su viltim,kad jis dingo
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 24, 16:40)
Sveikos, aš ką tik po gydytojos,jokios biopsijos nebedarys,iš karto rimtą konizaciją Atliks santariškėse gydytoja Šepetienė,gal kuri atsiliepimų turi? .........o dėl ŽPV,tai aš niekaip nesuprantu kam jis reikalingas jei jau yra tokios problemos su kakleliu,tai ir taip aišku,kad ras ten kokį tipą,o ir koks skirtumas koks tipas,jei vistiek jie nėra gydomi tai daraisi ir moki pinigus tik tam,kad sužinotum? mano ginė sakė,kad kai kurie tipai ir patys būna išnyksta po kelių metų,tai nebent tikrintis praėjus kiek laiko,su viltim,kad jis dingo
Tai tave kolposkopu žiūrėjo ir nusprendė iškart konizacija ar pagal oct? beje ką jis tau rodė?
Man ir taip atrodo, ką duoda tas ŽPV žinojimas, bet aš kai privačioj gydžiausi, nu ginė liepė tai aš ir pasidariau
Pas mane PAP rodė CIN3,be to tarp menstruacijų kraujuoju,kolposkopu negalėjo pažiūrėti,nes šiuo metu mėnesinės,tai pažiūrės dar prieš operaciją šiaip ir pati nematau reikalo jau tos biopsijos darytis,nes vistiek konizacijos reiks,tai geriau viską iš karto sutvarkys
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 24, 17:12)
Pas mane PAP rodė CIN3,be to tarp menstruacijų kraujuoju,kolposkopu negalėjo pažiūrėti,nes šiuo metu mėnesinės,tai pažiūrės dar prieš operaciją šiaip ir pati nematau reikalo jau tos biopsijos darytis,nes vistiek konizacijos reiks,tai geriau viską iš karto sutvarkys
Iš tikrūjų tai taip aš ir už tai tegu iškart sutvarko negu dar biopsijų atsakymų laukti, nervų gadinimas o tai pap nebuna cin3, cin 3 gali tik biopsija parodyti, pap buna kitaip lsil, hsli, ascus
Laba diena
reiskia ir man nedarys niu va, nueisiu pas gyd jau viska zinodama
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 24, 15:40)
Sveikos, aš ką tik po gydytojos,jokios biopsijos nebedarys,iš karto rimtą konizaciją
reiskia ir man nedarys niu va, nueisiu pas gyd jau viska zinodama
Leilla taip apie allisa o jau PAP dareisi?
Papildyta:
va cia tu teisingai parasei
Papildyta:
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 24, 17:28)
Iš tikrūjų tai taip aš ir už tai tegu iškart sutvarko negu dar biopsijų atsakymų laukti, nervų gadinimas o tai pap nebuna cin3, cin 3 gali tik biopsija parodyti, pap buna kitaip lsil, hsli, ascus
va cia tu teisingai parasei
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 24, 16:28)
o tai pap nebuna cin3, cin 3 gali tik biopsija parodyti, pap buna kitaip lsil, hsli, ascus
Gaila lapą paėmė gydytoja,bet tikrai savo akim mačiau pabrauktą žymūs pakitimai,CIN3,ir man rodos ten buvo AGUS parašyta bet gal ne taip perskaičiau,tai matyt tas ASCUS tada
QUOTE(neilia @ 2010 03 24, 16:35)
reiskia ir man nedarys
Kiek apie tave skaičiau,tai mums viskas panašiai,tai beveik garantuota tada esu,kad ir tau konizaciją darys iš karto