Rastika,
Kaip suprantu kraujavo tau.. o tą tamponą jos įdeda ir po to pačiai išsikrapštyt reikia? ar ten normalus tampaxas buna įdetas?
na, as tai pirma karta girdziu, kad po biopsijos dar ir uzsaldytu zaizda... ja tik pridegina, kad nekraujuotu, o uzsaldymas juk yra zaizdeles gydymo budas kol dar nera jokiu cin'u.. ir tai jau atgyvenes kiek teko dometis.
Rastika, man rado 16 tipa
Rastika, man rado 16 tipa
agnute2555, oho negerą tu čia tą ŽPV turi, kažin kodėl man jo neliepė darytis
lolita ten pavadinimas "tamponas" binto gabalas, kuri pati išsitraukiau namuose, nes į toleta nejau kokias 4 val. grįžau namo ir atlikau tą procedūrą, čia man bijančiai kraujo tai perbalau, bet seip tai
lolita ten pavadinimas "tamponas" binto gabalas, kuri pati išsitraukiau namuose, nes į toleta nejau kokias 4 val. grįžau namo ir atlikau tą procedūrą, čia man bijančiai kraujo tai perbalau, bet seip tai
Vaje kaip ten jį istraukti, juk kaklelis gana toli negali jau normalaus tampono įdėti
įdomu, kurį man tipą ras, jaučiu jau yra atsakymas, bet neinu klausti (geriau paskutinę dieną iki vizito pas onko nueisiu ir tada sužinosiu, mažiau graušiuos, ir taip jau graužiuosi dėl visko
įdomu, kurį man tipą ras, jaučiu jau yra atsakymas, bet neinu klausti (geriau paskutinę dieną iki vizito pas onko nueisiu ir tada sužinosiu, mažiau graušiuos, ir taip jau graužiuosi dėl visko
Rastika, jo, negeras, kai suzinojau kazkaip labai isgyvenau, bet dabar jau susitaikiau su tuom ir nebegalvoju. kazkaip manau, kad bus taip kaip bus, darau viska ka reikia, tikrinuosi ir manau jei kas ir bus, laiku viska padarys
lolita4611, ilga galą to binto paliepa, paprastas tamponas per mažas tokiam reikalui
agnute, šaunuole tu kad taip mastai
agnute, šaunuole tu kad taip mastai
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 24, 10:37)
Rastika, jo, negeras, kai suzinojau kazkaip labai isgyvenau, bet dabar jau susitaikiau su tuom ir nebegalvoju. kazkaip manau, kad bus taip kaip bus, darau viska ka reikia, tikrinuosi ir manau jei kas ir bus, laiku viska padarys
Labai teisingas požiūris, beje kur dingo tavo foto(jei ten tavo tikra foto buvo), tai esi labai graži
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 24, 10:57)
Labai teisingas požiūris, beje kur dingo tavo foto(jei ten tavo tikra foto buvo), tai esi labai graži
aciu jo, ten mano, tik nebenoriu as jos, tai ir isemiau
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 24, 11:14)
aciu jo, ten mano, tik nebenoriu as jos, tai ir isemiau
Labai labai graži mamyte
Kiek laiko po biopsijos negalima sportuot? ir kiek po konizacijos?
sveikutes merginos, man balandzio 13 jau bus puse metu praeje po konizacijos, kaip laikas greit bega siaubas
kas ziurejot tv vakar ar siandien kartojima kur alytuje po operacijos nebeatsigavo mergina, tai cia apie allisa gal buvo laida ?
as pakraupus ko tik neivyksta
Lolita man sportuoti neleido sesias savaites
kas ziurejot tv vakar ar siandien kartojima kur alytuje po operacijos nebeatsigavo mergina, tai cia apie allisa gal buvo laida ?
as pakraupus ko tik neivyksta
Lolita man sportuoti neleido sesias savaites
Tai čia po konizacijos aš manau, kad ilgokai, o po biopsijos?