Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 23, 10:50)
o tau nedare ZPV tyrimo? esant onkogeniniam ZPV tipui, pakitimai gali issivystyti labai greitai ir netgi iskart i HSIL, be jokiu LSIL pradiniu stadiju.

ne, nedarė. Aš nuėjau pas ginę banaliam žaizdos užšaldymui doh.gif iš biopsijos nesitikėjau nieko išskyrus cervicito unsure.gif ir štai, laba diena...

QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 23, 14:21)
Keista kad tau nedarė, man liepė būtinai pasidaryti  g.gif  įdomu ar nustato konkretų tipą ar tik patį faktą? jaučiu turėsiu ta su.... doh.gif

o šis tyrimas mokamas? ir kur tau jį darė?
Atsakyti
Aš dariausi privačioj klinikoj apie 90 lt, jis panašiai apie +-100 kainuoja smile.gif o kaip tau darė biopsija? skaudėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 23 kovo 2010 - 16:16
lolita4611, nustato tipo ŽVP... o dėl biopsijos kalbėjom kaip tik kad suleidžia nuo skausmo (kaip man) arna uzmigdo (kaip agniukei) ir tuo metu tikrai nieko nejauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neilia @ 2010 03 23, 09:59)
labas rytas 4u.gif

aciu uz palaikyma  4u.gif nors man keista, pries 2 metus darytas citologinis tyrimas nieko neparode, o dabar jau CIN III  blink.gif

Nu tikrai, kad greitai sad.gif laikykites, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif svarbu dabar pastebėjote, o ne kai galėjo būti ir blogiau 4u.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 03 23, 16:21)
lolita4611, nustato tipo ŽVP... o dėl biopsijos kalbėjom kaip tik kad suleidžia nuo skausmo (kaip man) arna uzmigdo (kaip agniukei) ir tuo metu tikrai nieko nejauti mirksiukas.gif

Na man tai skaudėjo, labai nemaloniai jaučiausi, ypatingai kai užgegino žaizdelę verysad.gif
Atsakyti
FETA, biopsijos metu žaizdelių nedegina, jos metu yra paimami audinio gabalėliai, zinoma po to tikrai nėra malonu tuo l. kai nezmonisko dydzio idetas vadinamas tamponas ir dar kelias dienas teplioja, bet ne toks skausmas kad neistvertum as ir i darba ejau ir per daug tragedijos nedariau ax.gif
Atsakyti
merginos, del ZPV, tai tikrai nustato ne tik fakta, o ir tipa, nes praktiskai del to ir daro, kad paziuretu ar yra onkogeninis tipas (16 ar 18 - patys pikciausi), o kiti nera vezio sukelejai, tai siuo atveju nustacius tik fakta niekas nepaaisketu smile.gif as to tyrimo laukiau apie 2 savaites:)
Lolita, maziau bijok visko, sveikesne busi, pamatysi. negalima taip jaudintis dar nieko nezinant. kaip bus problema, tada ja ir spresi, o kol niekas nieko neistyre - ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 23, 16:16)
Aš dariausi privačioj klinikoj apie 90 lt, jis panašiai apie +-100 kainuoja smile.gif  o kaip tau darė biopsija? skaudėjo?

o tu ir gydaisi pravačioj, ar tik šį tyrimą privačiai pasidarei? biopsiją man padarė poliklinikoj prieš užšaldymą, šiek tiek skaudėjo unsure.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 03 23, 16:48)
FETA, biopsijos metu žaizdelių nedegina, jos metu yra paimami audinio gabalėliai, zinoma po to tikrai nėra malonu tuo l. kai nezmonisko dydzio idetas vadinamas tamponas ir dar kelias dienas teplioja, bet ne toks skausmas kad neistvertum as ir i darba ejau ir per daug tragedijos nedariau ax.gif

gal mes apie skirtingus dalykus šnekam? g.gif šiaip tyrimo rezultatuose aiškiai parašytas žodis biopsija, bet turbūt ir man onkologiniam daris "rimtesne" biopsija jau panasia i ta, kur tau dare unsure.gif
Atsakyti
nesupratau tai tau dare biopsija o po to šaldė??
aš privačioj gydžiausi, kol manęs nepasiuntė pas onkologus, ta ginė mano kazkokia neaiški, vieną kart sako kad uždegimas, vėžio nėra, kitą kart "noriu padaryt biopsiją bet neturiu adatu", dar kitą "nedarysiu tau biopsijos nes tu negimdžius eik i klinikas", ir dar sako vos ne HSIL tau, nors oct rodo uždegimą.. suprask kaip nori g.gif atimčiau jai licenziją, kiek nueinu, tiek kita diagnozė.. uzkniso blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 23 kovo 2010 - 19:05
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 23, 19:04)
nesupratau tai tau dare biopsija o po to šaldė??
aš privačioj gydžiausi, kol manęs nepasiuntė pas onkologus, ta ginė mano kazkokia neaiški, vieną kart sako kad uždegimas, vėžio nėra, kitą kart "noriu padaryt biopsiją bet neturiu adatu", dar kitą "nedarysiu tau biopsijos nes tu negimdžius eik i klinikas", ir dar sako vos ne HSIL tau, nors oct rodo uždegimą.. suprask kaip nori g.gif  atimčiau jai licenziją, kiek nueinu, tiek kita diagnozė.. uzkniso blink.gif

taip, o kodel nustebai? gyd sake, reikia tam, kad nustatyti zaizdos atsiradimo priezasti g.gif
Atsakyti
Merginos, o po operacijos kada reikia pirmą kartą pasirodyti ginei blush2.gif smile.gif Ar jūs vartojot kokius vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 23, 16:48)

nea tai beabejo iškenčiamas ir nėra jau ten labai žiaurus, tik man labai nemalonu buvo. O tai pala sakai neuždegina po to? o tai ką tada daro ten su tuo aparatu po paėmimo audinio? man tai tokia grinai uždeginimo smarvė šiek tiek jautėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 23, 23:05)
Merginos, o po operacijos kada reikia pirmą kartą pasirodyti ginei blush2.gif  smile.gif  Ar jūs vartojot kokius vaistus?

aš po 10 d. pasirodžiau

agniuke, o koki tai ŽVP tipą nustatė?

Feta btai gal jums uždegino tada, man tai tikrai ne unsure.gif
Atsakyti