Rastika, o tau gydytoja liepe gerti KT? Nes man nieko apie tai neuzsimine.
aga gine sake pagerti, sake kazkaip kiaušidės pailsės ir pan.
QUOTE(Rastika @ 2010 03 19, 09:32)
FETA, suprantu tavo nerimą nes man lygiai taip pat buvo, pirmiausia noriu pasidomėti kokį pakitimą rodė biopsija kad žada daryti konizacija?
Po konizacijos tikimybė pastoti nesumažėja nei kiek, čia tik kaklelį patrumpina. Tik va po konizacijos reliai kaklelis sutvirtėja tik po pusmečio, tad teks atidėti planavimą, taip kaip aš dbr darau.
Tik va po konizacijos maža tikimybė kad pati gimdysi ir paskutiniai mėn. rizikingi, nes kaklelis pliaciasi, o kai jis trumpas tai gali gresti kad anksciau pagimdysi, bet sako tokiom dienom daznai paguli tai buna viskas ok. o seip yra atveju kai pacios pagimdo ir isnesioja, bet jau nusiteikus esu kad galiu pati nepagimdyti, o vaikelio taip pat beprotiskai laukiu, tiek ilgai planavom mums is vis nieko nesigavo, o dbr dar turiu susilaikyti nuo planavimo tad dbr geriu KT
manau supratai ka čia surašiau
Po konizacijos tikimybė pastoti nesumažėja nei kiek, čia tik kaklelį patrumpina. Tik va po konizacijos reliai kaklelis sutvirtėja tik po pusmečio, tad teks atidėti planavimą, taip kaip aš dbr darau.
Tik va po konizacijos maža tikimybė kad pati gimdysi ir paskutiniai mėn. rizikingi, nes kaklelis pliaciasi, o kai jis trumpas tai gali gresti kad anksciau pagimdysi, bet sako tokiom dienom daznai paguli tai buna viskas ok. o seip yra atveju kai pacios pagimdo ir isnesioja, bet jau nusiteikus esu kad galiu pati nepagimdyti, o vaikelio taip pat beprotiskai laukiu, tiek ilgai planavom mums is vis nieko nesigavo, o dbr dar turiu susilaikyti nuo planavimo tad dbr geriu KT
manau supratai ka čia surašiau
Labai dėkui už atsakymą, tai man nesvarbu pati pagimdyčiau, CP darytų, ar anksčiau gimtų, svarbu pagimdyčiau sveiką vaiką, o kokiu būdų jau tikrai nebesvarbu, kai tiek laiko negali turėti vaikelio, tiek visko turi praeiti jau tai tampa smulkmenos, svarbiausia jį išviso turėti
Žinok dabar nepasakysiu ką po biopsijos rado, man biopsija daryta prieš 3mėn tada kai susakė tuos atsakymus grįžus nieko neatsiminiau tų medicininių pavadinimų, kai turėjau darytis konizaciją buvo sausio 1, niekas nedarė, nes šventės. Kitą mėnesį susirgau gripu, taip pat negalėjo daryti. Tai antradienį keliauju pas ginę, pasiklausiu ką rodė biopsija ir kada dabar planuojama konizacijos data, gal vėl viską kartos iš naujo? O taip nenorėčiau kad kartotų biopsiją, labai nemalonu buvo man.
man konizacija dare po mmm...
o sveikos poros per metus pastoja tik 90 proc. ar vyras tyresi, ar pati matavai BT ar stebejau savo cikla su gine ir pan.?
o sveikos poros per metus pastoja tik 90 proc. ar vyras tyresi, ar pati matavai BT ar stebejau savo cikla su gine ir pan.?
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 18, 11:28)
As ne biopsijos o narkozes labai bijau, neseniai viena turejau, tai dar nedaug laiko praejo, baisu kaip organizmas sureaguotu
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 18, 11:40)
juk ir man 2 viena po kitos dare ir nieko. juk ten intravenine, ji nera tokia baisi kaip ta tikroji..
O kokia skaitosi ta tikroji? Prašau apšviesti
raimuxe, kaip ilnai tave užmigdo su deguonies kauke ir ne 15 - 20 min o ilgiau...
QUOTE(Rastika @ 2010 03 19, 20:51)
man konizacija dare po mmm...
Vyras nesityrė, nes ginė pasakė, o kam tirtis, bereikalo mėtyti pinigus, juk pastojot vieną kartą, vadinasi su vyru viskas gerai. O pas mane prolaktina spastoviai ne normose. Va dabar dar sakė ir tas kaklelis gali bėdų tam pridaryti. Ciklas mano niekoada nebūdavo reguliarus, kol ginė liepė pagerti tris mėn Prefemin, po jo ir ciklas susinormalizavo ir prolaktinas geras buvo. Dabar jau praėjo kokie 3-4mėn kai nebegeriu Prefemino, tai turėtų vėl skirti jo.
FETA, o hormoninius tyrimus dareisi? (FSH, LH, E2, PGN, TTE, SHBG, DHEA-SO4, ) taip pat galima ir skydliaukes pasidaryti, nes ji taip pat sukelia nevaisingumo problemu, o ar pas tave piulnavertis O įvyksta, kokio ilgio antra fazė? pagal tai palima spęsti kodėl įvyksta persileidimai ar negimdybinis nėštumas. tai va kai viskas maksimaliai padarai ir pažysti savo organizma kaip 5 piršyus tada gali daryti isvadas, o puse metų mėginimas pastoti tai dar nėra tragedija... pasikartosiu sveikos poros per metus tik 90 proc. pastoja
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 19, 22:16)
tikroji yra daroma tada, kai operacija trunka ilgai nuo val iki keliu - tada zmogu prijungia prie aparatu, atjungia kvepavima (kisa toki vamzdi kad plauciai ventiliuotusi).. na, zodziu visiskai atjungia, net pats nebekvepuoji. o intravenine ne tokia sudetinga, tik atjungia tave trumpam
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 20, 11:22)
tikroji yra daroma tada, kai operacija trunka ilgai nuo val iki keliu - tada zmogu prijungia prie aparatu, atjungia kvepavima (kisa toki vamzdi kad plauciai ventiliuotusi).. na, zodziu visiskai atjungia, net pats nebekvepuoji. o intravenine ne tokia sudetinga, tik atjungia tave trumpam
ne ne klysti tikroji jau daroma kai daugiau nei 15 min operuoja, mano krūties operacija truko apie 20 min su pačia tikriausia narkoze, buvau visiškai atjungta nuo vaizdo ir gavau intubacija (kvėpavo aparatai už mane)
QUOTE(Rastika @ 2010 03 20, 08:23)
FETA, o hormoninius tyrimus dareisi? (FSH, LH, E2, PGN, TTE, SHBG, DHEA-SO4, ) taip pat galima ir skydliaukes pasidaryti, nes ji taip pat sukelia nevaisingumo problemu, o ar pas tave piulnavertis O įvyksta, kokio ilgio antra fazė? pagal tai palima spęsti kodėl įvyksta persileidimai ar negimdybinis nėštumas. tai va kai viskas maksimaliai padarai ir pažysti savo organizma kaip 5 piršyus tada gali daryti isvadas, o puse metų mėginimas pastoti tai dar nėra tragedija... pasikartosiu sveikos poros per metus tik 90 proc. pastoja
Fsh, LH, cukraligės tyrimai, skydliaukės, prolaktino daryti tyrimai, po kelis kartus, viskas gerai išskyrus prolaktiną. ar vyksta ir ar pilnavertis O nieko nedarė, daktarė sakė reikia dabar susitvarkyti su konizacija, po to toliau žiūrėsim jei natūraliai nepastosiu Žinau, kad nedaug, bet kai lauki, kas tą praėjo, tai žino, kad kiekvienas mėnuo toks svarbus
FETA, keita kad is karto nepaziurejo ar neivyksta O ir ar jis nepilnavertis, man atejus ir pasakius kad pusmeti planuojam ir nieko ir parodzius savo Bt grafikelius kurios dariausi irgi beveik pusmetis sako O ivyksta tad pirmiausia isitikino ar pilnavertis ir po to tyrimus visokius padare kur paaiskejo kad man CIN III ir dbr esu po konizacijos 2 mėn. laukiu kol sutvirtes ir galesiu pasidaryti PAP ir tada toliau planuoti....