Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

BET TAU TIKRIAUSIAI PRIVAČIOJ DARĖ? MAN IDOMU KAIP PAPRASTOSE PADARO TA BIOPSIJA?
niekada gyvenime nera ramybės, jau išpjovė iš krūties atrodė visos bėdos baigėsi, o db gaunasi užburtas ratas blink.gif gyventi nuo tyrimo iki tyrimo blink.gif
Atsakyti
lolita4611, įsivaizduoju unsure.gif man privacioje darė, o kiek tau metų?
Atsakyti
26,5
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 17, 15:52)
uoj kad jus is karto baisiai nusiteikiate as per pietu pertrauka nuvykau pas gines pasidariau bipsija toliau gryzau i darba.

O aš manau,kad gal ne kiekviena į viską taip reaguoja,kaip ir skausmą kiekviena skirtingai pakelia smile.gif gal tu net į darbą galėjai eiti,o aš bijau,kad jau prieš bipsiją spėsiu du kartus nualpti ir po jos dvi dienas gulėsiu lovoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 17, 17:20)
O aš manau,kad gal ne kiekviena į viską taip reaguoja,kaip ir skausmą kiekviena skirtingai pakelia  smile.gif  gal tu net į darbą galėjai eiti,o aš bijau,kad jau prieš bipsiją spėsiu du kartus nualpti ir po jos dvi dienas gulėsiu lovoj  doh.gif

Gal ir jaudinsies, bet lovoj gulėt dvi dienas tikrai nereikės smile.gif
Atsakyti
man kai eme gk biopsija as ne pagalvojau kad cia kazkas sudetingiau nei onkocitologinis,tai ir elgiaus ir jauciaus yprastai,tik tiek kad siek tiek kraujavo,bet nieko neskaudejo,dirbau,vaiksciojau
Atsakyti
ko jus tiek bijot tos biopsijos??? as isvis galvoju, kad baisiausia yra pakitimai ir kas is ju issivysto, o ne kazkokia biopsija ar konizacija - del manes kad ir 10 tu konizaciju tegul daro, bet kad tik sveika buciau..
o konizacijos su biospija as nesumaisiau - man dare biopsija su pilna narkoze, nes gyd iskarto daugiau paimti norejo ir paziureti, kas ten darosi ir ispjove visus cin3, nes po konizacijos cin3 neberode smile.gif taip kad daro biopsija ir su pilna narkoze.
Atsakyti
As ne biopsijos o narkozes labai bijau, neseniai viena turejau, tai dar nedaug laiko praejo, baisu kaip organizmas sureaguotu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 18, 12:28)
As ne biopsijos o narkozes labai bijau, neseniai viena turejau, tai dar nedaug laiko praejo, baisu kaip organizmas sureaguotu blink.gif

juk ir man 2 viena po kitos dare ir nieko. juk ten intravenine, ji nera tokia baisi kaip ta tikroji..
Papildyta:
o be to, tau ta biopsija gal visai be narkozes darys, juk dauk kam taip ir dare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 17, 17:40)

a tai aš už tave jaunesne man 24 m. rolleyes.gif
tikrai agnytė sako tiesa reikia pakitimų bijoti o ne biopsijos... nepykite, ką vėl pasakysiu, bet jūs pačios sau tokias depresijas įsikelias ir pačios save gazdinan, o nuo steso visos ligos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 18, 12:40)
o be to, tau ta biopsija gal visai be narkozes darys, juk dauk kam taip ir dare smile.gif

aga man tik į makštį suleido nuo skausmo ir viskas, na kai adatą pamatau tai tampu, kaip tad begemotas iš filmuko, bet kai viskas baigiasi net ir pamiršti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, man darė biopsiją ir nustatė, kad reikalinga konizacija. Turiu klausimą: kaip po to su pastojimu? Esu jauna, turėjau nesivystantį nėštumą, po jo sekė biopsija, nuolatiniai prolaktino tyrimai, nes jis vis ne normose, po to susinormalizavo, nežinau kaip šiai dienai, eisiu kartoti tyrimus. Dabar jau konizacija laukia. Su pirmu nesivystančiu pastojimo laukėme daugiau nei puse metų, po Abrazijos praėjo beveik metai, pastoti taip ir nepavyko. Kai peršvietė kaklelį per kalposkopiją ginė pasakė: nu reikia kad per konizaciją kuo plokščiau išpjautų, nes dar jauna, norėsi gimdyti. Tai tie žodžiai truputi mane neramina, kaip ten iš tiesų, sumažėja tas pastojimo galimybės procentas? Kuris pas mane ir taip mažas kažko tais sad.gif Dėkui už bet kokius atsakymus smile.gif Ir gal atsiras merginų kurios taip pat nepastojo, o po konizacijos tapo nestuke.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FETA: 19 kovo 2010 - 00:18
FETA, suprantu tavo nerimą nes man lygiai taip pat buvo, pirmiausia noriu pasidomėti kokį pakitimą rodė biopsija kad žada daryti konizacija?
Po konizacijos tikimybė pastoti nesumažėja nei kiek, čia tik kaklelį patrumpina. Tik va po konizacijos reliai kaklelis sutvirtėja tik po pusmečio, tad teks atidėti planavimą, taip kaip aš dbr darau.
Tik va po konizacijos maža tikimybė kad pati gimdysi ir paskutiniai mėn. rizikingi, nes kaklelis pliaciasi, o kai jis trumpas tai gali gresti kad anksciau pagimdysi, bet sako tokiom dienom daznai paguli tai buna viskas ok. o seip yra atveju kai pacios pagimdo ir isnesioja, bet jau nusiteikus esu kad galiu pati nepagimdyti, o vaikelio taip pat beprotiskai laukiu, tiek ilgai planavom mums is vis nieko nesigavo, o dbr dar turiu susilaikyti nuo planavimo tad dbr geriu KT rolleyes.gif
manau supratai ka čia surašiau mirksiukas.gif
Atsakyti