Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

agnute, džiaugiuosi su tavimi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
agnute2555,
primink po kiek laiko dareisi pap t.y. kiek laiko praėjo nuo konizacijos?
bet kaip smagu kad viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 16, 19:44)
sveikos, pagaliau sulaukiau savo pap tyrimo atsakymo - nera intraepiteliniu pokyciu smile.gif labai apsidziaugiau, nes net nesitikejau to biggrin.gif linkiu ir kitoms tokiu pat rezultatu smile.gif
taigi, puse metu dabar vel ramiai gyvensiu smile.gif

aš jau kelinta dienikė žadejau klaust kaip atsakymai tavo....nu šaunuu labai....džiaugiuosi labai už tave...norėciau ir aš labai labai gero sulaukt..viena diena galvoju kad geri o kita jau mintikės lenda negeros vis...nežinau...greiciau tas oras pasitaisytu tai maziau ir tokios depresinės nuotaikos i galva lystu...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 16, 22:27)
agnute2555,
primink po kiek laiko dareisi pap t.y. kiek laiko praėjo nuo konizacijos?
bet kaip smagu kad viskas gerai bigsmile.gif

man dare pap praejus 4 men nuo konizacijos ax.gif
Atsakyti
agnute2555,
o tau liepė tokiu laiku ar pati sugalvojai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 17, 11:43)
agnute2555,
o tau liepė tokiu laiku ar pati sugalvojai? ax.gif

pati gydytoja pasiule apziuros metu, o ir as pati jau buciau prasiusi, labai knietejo pasidaryti kuo greciau
Atsakyti
Rastika, o kada tau daryti zada pap?
Atsakyti
agnute2555, sake užsukti geguzes pab arba birzeli, geguzes 20 d. bus kaip tik 4 mėn. tai jauciu irgi is karto leksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Nuėjau pas ginę pakartoti oct ir ką jus manot verysad.gif sako tau reik daryt biopsiją, davė siuntimą į klinikas, kaklelio žaizda negraži, sako jei butum gimdžius iškart išpjaučiau siaubas kažkoks, o pap rodė tik uždegimą bet ji sako aš tau iškart galiu pasakyti kad čia tarp LSIL ir HSIL
KAIP DARO TĄ BIOPSIJĄ? AR DUODA NARKOZĘ? Čia man darys ne konusinę o paprastą ir po to žiūrės ar reikia konizacijos verysad.gif
Atsakyti
uoj kad jus is karto baisiai nusiteikiate as per pietu pertrauka nuvykau pas gines pasidariau bipsija toliau gryzau i darba.
O pries biopsija suleido nuo skausmo vaistu (panasiai kaip dėl dantų) ir is taves paims audinio gabalėlius ir viskas ides dideli tampona nes pakraujuos ir dar kelias dienas pateps, bet tragedijos nera, nebent pati save gazdinsi, bet cia tikrai juk ne kokia chemoterapija ar pan, tikrai nieko baisaus ir visai nieko nejauciau, po to nelabai kaip nes vistiek kai vaistai atsileido kazka jauti, bet darbe dirbau ir nieko blogo nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 17, 16:52)
uoj kad jus is karto baisiai nusiteikiate as per pietu pertrauka nuvykau pas gines pasidariau bipsija toliau gryzau i darba.
O pries biopsija suleido nuo skausmo vaistu (panasiai kaip dėl dantų) ir is taves paims audinio gabalėlius ir viskas ides dideli tampona nes pakraujuos ir dar kelias dienas pateps, bet tragedijos nera, nebent pati save gazdinsi, bet cia tikrai juk ne kokia chemoterapija ar pan, tikrai nieko baisaus ir visai nieko nejauciau, po to nelabai kaip nes vistiek kai vaistai atsileido kazka jauti, bet darbe dirbau ir nieko blogo nebuvo mirksiukas.gif

tai čia gal privačiai darė? mano ginė atsisakė daryti sako tu negimdžius nenoriu kaklelio gadint, tai siuntė onkologams g.gif tai nedaro narkozės ane? aš kitur prisiskaičiusi kad su narkoze daro, bet gal merginos su Konizacija maišo tą biopsiją ax.gif
MAN APLAMAI ŠOKAS, ĖJAU PASITIKRINT (BENT TAIP MANIAU) AR PRAĖJO UŽDEGIMAS, O ŠE TAU MATO IKIVĖŽINIUS VIDUTINIO LAIPSNIO JINAI O PAP TIK UŽDEGIMAS doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 17 kovo 2010 - 15:57
lolita4611, gal ir maiso merginos su konizacija, bet man tai taip padare biopsija ir beto aš taip pat negimdžiusi verysad.gif jau uzkniso laukti kada galesiu pradeti bet va pas mane buvo nemenki pakitimai, jei buciau planavusi toliau ir gimdziusi, o po gimdymo juk reikia kad viskas uzgytu ir pan. tikriausiai buciau sulaukusi I gr. vėžį, nes man buvo CIN III ir nesuprantu is kur nei tu partneriu daug turejau nei gerenti ar rukanti esu... negaliu kartais uzeina tokios mintis kad nusisauk, sakau didziausia svajone susilaukti kudikio ir vis kokia bedelė doh.gif verysad.gif
Atsakyti