Nu tikrai greitai pazenge (o staripsniuose raso tipo tik per 10-20 metu issivysto liga ta baisioji, nu labai laiku viska padarei). tai dabar reikes tau kas 3 menesius visa laika darytis okocitologini?
lolita4611, na as galvoju kad ji jau ejo i ta lygi, na i CIN III
dbr tik kas tris mėn. po to sake po pusmecio o ateiti, reikes kas metus arba tu visa gyvenima darytis tyrimus OCT stebeti kad neatsinaujintu
dbr tik kas tris mėn. po to sake po pusmecio o ateiti, reikes kas metus arba tu visa gyvenima darytis tyrimus OCT stebeti kad neatsinaujintu
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 12:05)
nefertite2006, aga po biopsijos rode kad buvo CIN II o vakar medicinianiam israse po konizacijos jau parasyta CIN III, tai tai iseina kad taip greitai pazenge
man tai atrodo, kad cia ne taip greit pazenge, o paprasciausiai biopsija paeme ne is pacios blogiausios vietos ar dare kalposkopija pries biopsija?
agnute2555, gal tu ir teisi ne kalposkopijos nedare
dbr sake siom dienom turi nukristi man sasas
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 16:56)
agnute2555, gal tu ir teisi ne kalposkopijos nedare
nu tai va, jei nedare kalposkopijos, tai didele tikimybe, kad ir paeme ne pacia blogiausia vieta o mano gine padare kalposkopija, tada paeme biopsija is dvieju paciu negraziausiu vietu ir biopsija parode CIN3, o kai ispjove konizacijos metu, tai paskui jau neberado cin3, rado tik cin2, tai reiskia, kad jau per biopsija pasalino cin3
tai va, todel man gine sake, kad labai svarbu pamikroskopuoti pries darant biopsija, kad butu aisku, kaip ten kas atrodo ir is kur geriau imti megini
agnute2555, o jutai kada sasas nukrito?
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 19:34)
tikrai pamatysi as kadangi ploviau su tuo tantum rosa, tai ir isploviau ten viska, isbego kartu su tais vaistais
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 31, 21:11)
tikrai pamatysi as kadangi ploviau su tuo tantum rosa, tai ir isploviau ten viska, isbego kartu su tais vaistais
aš klausiau dėl to tamtum rosa, bet gine sake neverta pirkti, tai ir nepirkai o kraujo buna?
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 21:23)
aš klausiau dėl to tamtum rosa, bet gine sake neverta pirkti, tai ir nepirkai o kraujo buna?
nu man nebuvo, gal biski, bet kitoms buna kiek zinau
Papildyta:
QUOTE(nuotakyte @ 2010 01 31, 21:30)
norėjau paklausti,ar skausminga biopsija?ne konizacija o būtent biopsijos paėmimas,ar kraujuoja po to?
man tai dare su pilna narkoze, viskas tas pats kaip konizacija, tik mazesni audinio gabaleli paima bet cia panos minejo, kad ima net ginekologo kabinete, nors as nelabai isivaizduoju kaip tai imanoma
QUOTE(nuotakyte @ 2010 01 31, 21:30)
norėjau paklausti,ar skausminga biopsija?ne konizacija o būtent biopsijos paėmimas,ar kraujuoja po to?
tikrai neskausminga, juk suleidzia vaistus, as per pietus darbo metu nuvaziavau ir man padare, po to atgal gryzau i darba seip tai kraujuoja - teplioja kokias gal 4 ar 5 dienelias
o ten tikraja to zodzio prasme nukrenta sasas
Papildyta:
agnute2555, o man būtent biopsija atliko pas ginekoloje, suleido i kakleli vaistus taip kaip dantuka kai trauka, uzmarino ta vieta ir pakelusi galva maciau kaip l. mazus audinio gabalelius idejo i toki induka su skysciu jokios narkozes negavau ir l. dziauguosi zinoma kai ejau atlikti biopsija bijojau, bet seip tai nera ten ko bijoti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 21:43)
tikrai neskausminga, juk suleidzia vaistus, as per pietus darbo metu nuvaziavau ir man padare, po to atgal gryzau i darba seip tai kraujuoja - teplioja kokias gal 4 ar 5 dienelias
Papildyta:
agnute2555, o man būtent biopsija atliko pas ginekoloje, suleido i kakleli vaistus taip kaip dantuka kai trauka, uzmarino ta vieta ir pakelusi galva maciau kaip l. mazus audinio gabalelius idejo i toki induka su skysciu jokios narkozes negavau ir l. dziauguosi zinoma kai ejau atlikti biopsija bijojau, bet seip tai nera ten ko bijoti
Papildyta:
as irgi galvojau, kad sasas kaip sasas bus, bet ten tokie mesos gabaliukai buvo, net nepanasu i paprasta sasa