Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

Nu tikrai greitai pazenge (o staripsniuose raso tipo tik per 10-20 metu issivysto liga ta baisioji, nu labai laiku viska padarei). tai dabar reikes tau kas 3 menesius visa laika darytis okocitologini?
Atsakyti
lolita4611, na as galvoju kad ji jau ejo i ta lygi, na i CIN III blush2.gif

dbr tik kas tris mėn. po to sake po pusmecio o ateiti, reikes kas metus arba tu visa gyvenima darytis tyrimus OCT mirksiukas.gif stebeti kad neatsinaujintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 12:05)
nefertite2006, aga po biopsijos rode kad buvo CIN II o vakar medicinianiam israse po konizacijos jau parasyta CIN III, tai tai iseina kad taip greitai pazenge  blink.gif

man tai atrodo, kad cia ne taip greit pazenge, o paprasciausiai biopsija paeme ne is pacios blogiausios vietos ax.gif ar dare kalposkopija pries biopsija? g.gif
Atsakyti
agnute2555, gal tu ir teisi rolleyes.gif ne kalposkopijos nedare g.gif

dbr sake siom dienom turi nukristi man sasas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 16:56)
agnute2555, gal tu ir teisi rolleyes.gif  ne kalposkopijos nedare g.gif

dbr sake siom dienom turi nukristi man sasas ax.gif

nu tai va, jei nedare kalposkopijos, tai didele tikimybe, kad ir paeme ne pacia blogiausia vieta smile.gif o mano gine padare kalposkopija, tada paeme biopsija is dvieju paciu negraziausiu vietu ir biopsija parode CIN3, o kai ispjove konizacijos metu, tai paskui jau neberado cin3, rado tik cin2, tai reiskia, kad jau per biopsija pasalino cin3 smile.gif
tai va, todel man gine sake, kad labai svarbu pamikroskopuoti pries darant biopsija, kad butu aisku, kaip ten kas atrodo ir is kur geriau imti megini 4u.gif
Atsakyti
agnute2555, o jutai kada sasas nukrito? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 19:34)
agnute2555, o jutai kada sasas nukrito? ax.gif

tikrai pamatysi ax.gif as kadangi ploviau su tuo tantum rosa, tai ir isploviau ten viska, isbego kartu su tais vaistais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 31, 21:11)
tikrai pamatysi ax.gif  as kadangi ploviau su tuo tantum rosa, tai ir isploviau ten viska, isbego kartu su tais vaistais blush2.gif

aš klausiau dėl to tamtum rosa, bet gine sake neverta pirkti, tai ir nepirkai blush2.gif o kraujo buna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 31 sausio 2010 - 20:23
norėjau paklausti,ar skausminga biopsija?ne konizacija o būtent biopsijos paėmimas,ar kraujuoja po to?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 21:23)
aš klausiau dėl to tamtum rosa, bet gine sake neverta pirkti, tai ir nepirkai blush2.gif  o kraujo buna? g.gif

nu man nebuvo, gal biski, bet kitoms buna kiek zinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nuotakyte @ 2010 01 31, 21:30)
norėjau paklausti,ar skausminga biopsija?ne konizacija o būtent biopsijos paėmimas,ar kraujuoja po to?

man tai dare su pilna narkoze, viskas tas pats kaip konizacija, tik mazesni audinio gabaleli paima smile.gif bet cia panos minejo, kad ima net ginekologo kabinete, nors as nelabai isivaizduoju kaip tai imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2010 01 31, 21:30)

tikrai neskausminga, juk suleidzia vaistus, as per pietus darbo metu nuvaziavau ir man padare, po to atgal gryzau i darba mirksiukas.gif seip tai kraujuoja - teplioja kokias gal 4 ar 5 dienelias ax.gif

o ten tikraja to zodzio prasme nukrenta sasas g.gif
Papildyta:
agnute2555, o man būtent biopsija atliko pas ginekoloje, suleido i kakleli vaistus taip kaip dantuka kai trauka, uzmarino ta vieta ir pakelusi galva maciau kaip l. mazus audinio gabalelius idejo i toki induka su skysciu mirksiukas.gif jokios narkozes negavau schmoll.gif ir l. dziauguosi bigsmile.gif zinoma kai ejau atlikti biopsija bijojau, bet seip tai nera ten ko bijoti
irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 31, 21:43)
tikrai neskausminga, juk suleidzia vaistus, as per pietus darbo metu nuvaziavau ir man padare, po to atgal gryzau i darba mirksiukas.gif  seip tai kraujuoja - teplioja kokias gal 4 ar 5 dienelias ax.gif

o ten tikraja to zodzio prasme nukrenta sasas g.gif
Papildyta:
agnute2555, o man būtent biopsija atliko pas ginekoloje, suleido i kakleli vaistus taip kaip dantuka kai trauka, uzmarino ta vieta ir pakelusi galva maciau kaip l. mazus audinio gabalelius idejo i toki induka su skysciu mirksiukas.gif  jokios narkozes negavau  schmoll.gif  ir l. dziauguosi bigsmile.gif  zinoma kai ejau atlikti biopsija bijojau, bet seip tai nera ten ko bijoti
irnesakyk.gif

as irgi galvojau, kad sasas kaip sasas bus, bet ten tokie mesos gabaliukai buvo, net nepanasu i paprasta sasa biggrin.gif
Atsakyti