Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 03 11, 15:53)
daliuk, o tau gine liepe po 3 mėn. pap pasidaryti? g.gif

ai žinok idomei ten su tuo pap ...sako po pusės metu pradzioja...bet kadangi man geguži nemokamas priklausytu tai nusprendėm daryt balandi...o privaciam dabar dariau...ten patarė dazniau...paskui darysiu balandi valdiškoja..nepasitikiu pradžioja vienu tyrimu kazkaip..o jeigu tie jau geri bus tai darysiuos veliau vienoja vietoja...o tau rastika kas kiek laiko liepė daryt...
Atsakyti
daliuk, man liepe ateiti po 5 arba 6 mėn. o konizacija buvo sausio mėn
tai dbr galvoju pati kada eiti g.gif geguzes men isvykstu sav. pailseti i Italija tai galvoju gryzus nueiti ar pries isvykima, vis neapsisprendziu ax.gif
Del PAP tai nueisiu privaciai, jei pareis ats, blogas tada vyksiu i trg ir dar viena pasidarysiu blush2.gif kad isitikinciau irgi nieno mediko nuomone nebepasikliausiu blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kiek maždaug trunka ši operacija? Kokia ji skaitosi pagal sudėtingumą ? T.y. sudėtinga ar kaip? blush2.gif 4u.gif
Bliamba, neramina dar vienas klausimas tai piniginis. Kaip atsidėkojot savo gydytojoms?Ir ar reikia atsidėkot anesteziologui blush2.gif doh.gif
Atsakyti
raimuxe, ji nesudetinga operacia, net skalpelio nepanaudoja trunka neilgiau kaip 20 min. mirksiukas.gif niekam nieko nedaviau, nes kai ateina pas mane i darba taip pat man uz darba niekas nieko neduoda buna gaunu sokoladu, bet reikia tada su kitais pasidalinti, ir seip manau kad kiekvienas dirbam savo darbus uz kurios gaunam pinigus
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 11, 20:19)
raimuxe, ji nesudetinga operacia, net skalpelio nepanaudoja trunka neilgiau kaip 20 min.  mirksiukas.gif  niekam nieko nedaviau, nes kai ateina pas mane i darba taip pat man uz darba niekas nieko neduoda buna gaunu sokoladu, bet reikia tada su kitais pasidalinti, ir seip manau kad kiekvienas dirbam savo darbus uz kurios gaunam pinigus

šaunu, kad taip manai, sveikintinas požiūris 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet mano atveju yra kaip yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 12, 11:16)
šaunu, kad taip manai, sveikintinas požiūris  4u.gif  4u.gif  4u.gif , bet mano atveju yra kaip yra unsure.gif

geras požiūris aišku, bet aš kažkaip esu kitos nuomonės, bobulės iš kaimų pripratino gydytojus ir jie dabar (bent jau kaune) tik ir laukia, kai krūtį man operavo daviau ir anesteziologui ir gydytojui, bet tik dėl asmeninės ramybės, kad nesijaučiau skolinga ir psichologiškai atrodė man kad mane geriau žiūrės, taip ir buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 13, 10:40)
geras požiūris aišku, bet aš kažkaip esu kitos nuomonės, bobulės iš kaimų pripratino gydytojus ir jie dabar (bent jau kaune) tik ir laukia, kai krūtį man operavo daviau ir anesteziologui ir gydytojui, bet tik dėl asmeninės ramybės, kad nesijaučiau skolinga ir psichologiškai atrodė man kad mane geriau žiūrės, taip ir buvo  ax.gif 

Sutinku su tavo nuomone drinks_cheers.gif

Pukuotukasss 4u.gif
Atsakyti
Merginos, per kiek laiko maždaug po operacijos jums parėjo tyrimo atsakymai? g.gif
Atsakyti
kažkur po 3 sav.
Atsakyti
Laba dienikė. mirksiukas.gif
Mane vakar 10 val. operavo,o 12 jau buvau namuose. Vakar labai skaudėjo,galvojau, kad nupušiu jei taip kasdien skaudės, bet va, šiandien visiškai neskauda. Vien. žo. bent jau kol kas viskas normaliai. Vaidinu ligonį, guliu lovoj ir tiek smile.gif
Atsakyti
raimuxe, ir vaidink, nes aš trečiadieną po konizacijos išvykau į juilieju ten truputeli pasokau pajudejau po keliu val. nuėjus i wc pamaciau kad kraujuoju gan nemazai toks lengvas sokas istiko, tad geriau bent pirmas dienas pavaiksciok kaip kiausinis ir daugiau pagulek, nors as buvau pasiemusi bilioteni pirmas dienas guledavau valgyt pasidarydavau, o veliau is nobodulio kai neina iseiti i darba tai namuose piristroikas dariau smile.gif bet zinoma nepersistengiant ir nieko sunkiai nekilnok ax.gif
Atsakyti
sveikos, pagaliau sulaukiau savo pap tyrimo atsakymo - nera intraepiteliniu pokyciu smile.gif labai apsidziaugiau, nes net nesitikejau to biggrin.gif linkiu ir kitoms tokiu pat rezultatu smile.gif
taigi, puse metu dabar vel ramiai gyvensiu smile.gif
Atsakyti