daliuk, o aš nepamenu kada esu sirgusi uzvakar kontaktavau su 7 mėn. kūdikiu ir jis slogos turėjo, o aš snd vėl su skaudančia galva, gerkle ir temperatūra ir taip nuo lapkričio mėn.
kaip tik nusipirkau imuno spektrum vitaminu su ežiuole ir dar namuose kars nuo karto susitaisau medu imbiera ir citrina... bet matys imunitetas visai nusilpęs kazkaip truputeli snd issigandau nes kai imunitetas silpnas baciloms pats gazas
dėl skiepu tai reikia skiepytis kuo jaunesniom iki 27 m. na aš dar telpu i tuos remus, bet as noriu kuo greiciau leliaus susilaukti tai po skiepu nerekomenduojama pusmeti planuoti baby, o as dbr ir taip laukiu kada GK sutvirtės... sake irgi 5 - 6 mėn. kol visiskai atsigauna GK po konizacijos man kita sav. tik 2 mėn. dar praėjo
QUOTE(daliuk @ 2010 03 10, 11:26)
kas dėl skiepu tai man jau nebeapsimoka...nežinau bet man aiškino kad geriausiai veikia jaunas mergaites ir negimdžiuses o aš jau ir šiaip nesiskiepiciau nes kazkodel esu prieš bet kokius skiepus...kuo mažiau tos hemijos grust i save...nors man taip neišeina ...tai tas tai anas..
Sako skiepytis geriausia iš viso neturėjusioms lyt. sant.
raimuxe, ir aš taip girdėjau
tai jo, tada efektyviausia yra, bet jei jau ir man gydytoja siulo, tai reiskia gal kazkiek padet turetu valdyt ta bruda
brunera, kaip tu pati sakai tą brudą jis nevo tik apsaugo nuo galimo pavojaus, bet aš pirma siūlyčiau pasidaryti ŽPV tyrimą kad išsiaiškinti kos jis ten pastave, ar skaitei pirmą pus. kur įkėliau tau nuorodą?
taip kai sulauksiu pap tyrimo atsakymo tai darysiuos... poliklinikoj tikriausiai nepadarys... anakart jums cia "skundziaus" kad kodel man pap nemokamai daro, o sikart jau ir paplojau lt lb tikiuos kad nieko neras man tame pap... o ziurek, jei man bus pap be pokyciu ir pan, bet ta zaizdele yra, tai vis tiek darytis ta del zpv?
ŽVP yra viena iš sukelėjų gimdos kaklelio vėžį, tad manau dėl žaizdelės neverta na cia mano nuomonė
o aš už PAP mokėjau 150 lt.
o aš už PAP mokėjau 150 lt.
As tai pasidaryciau-ramiau bus.. man kaip rado pokyciu-po pirmo pap, is karto pasake nueiti pasidaryti tyrima del ZPV... O skiepai pades, tik ju kaina tai NEMAZA... ir nereiskia kad jei pasiskiepysi tikrai neturesi niekad ZPV... gali tureti, bet tik ta lengvesne forma..
Dabar Jus man pasakykit... jei jau as viena karta dariausi PAP, tai dabar po operacijos eisiu kt menesi pakartotini darytis, jau man reiks moket?
Dabar Jus man pasakykit... jei jau as viena karta dariausi PAP, tai dabar po operacijos eisiu kt menesi pakartotini darytis, jau man reiks moket?
Miamora,
bijau ka pasakyti nes einu privaciai tai uz kiekviena apsilankyma moku
bijau ka pasakyti nes einu privaciai tai uz kiekviena apsilankyma moku
na as tai tokia sveikuole skaiciausi,o dabar po konizacijos,gal cia narkoze nusilpino imunitete,sergu 2 kart per menesi,slogos,gerkles,kosuliai...
žinokit ir aš sveika nesijauciu...tik tiek kad peršalimo ligos kol kas nepuola...bet kazko silpna vis...oda veido tokia nubalus...gal oro gryno trukumas net nežinau...ir susirgau mm nelaiku...jau trecia kart po konizacijos...2 kartai buvo kas 30 dienu...o dabar per anksti kazkaip...po 22 dienu...net išsigandus buvau galvojau kad dėl tepinėlio ėmimo pradėjo kraujuot...o pasirodo mm.
daliuk, o tau gine liepe po 3 mėn. pap pasidaryti?