Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

daliuk, man taip pat unsure.gif
Atsakyti
group.gif taip rastika mum vienodai...man atrodo ir beveik kaimynkos esam...tu iš tauragės ane...aš iš šilutės...
Atsakyti
Rastika, parašiau tau į až. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek čia žemaitukių bigsmile.gif aš iš Šilalės
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 09, 18:38)
o kiek čia žemaitukių bigsmile.gif aš iš Šilalės

lotuliukas.gif o kaip man užsifiksavo kad tauragė...tai kaimynka vistiek...
Atsakyti
daliuk,
jei tu iš trg tada skiria tik keli km hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 09, 20:38)
daliuk,
jei tu iš trg tada skiria tik keli km  hihihi.gif

ne tu kelias raidikes savo miesto pakeisk...aš iš šilutės biggrin.gif
Atsakyti
daliuk
aaa tada dadedam dar kelis km ir aš jau Šilutėje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 09, 11:49)
daliuk, tikiu kad ir aš jaudinčiaus dėl ats rezultato primink kelintas laipsnis pas tave buvo? bigsmile.gif
Miamora  prieš operacija idėjo kateterį po to to operacinėje jau suleido....

Taip rastika ax.gif
Atsakyti
labuka.. as vel pas Jus 4u.gif kai gyd paaeme pap tepineli, paziurejo koloskotu ir pasake kad kad db taip vadinama "zaizdele' atsirado dar ir kiroj vietoj siek tiek... sako kad svelni erozija kol kas. bet siulo man skiepytis, nes matomai turiu kazkoki ta zpv, ir kad kai pasiskiepysiu tas skiepas bus kaip sarginis suo, kad kai virusiukas vel sugalvos atakuot xmane, jis jam neleis. dar minejo kad ta erozija galejo atsirasti naujoje vietoje del to kad imunine sistema pasilpo kai maitinau leliuka, pervargau ir pan... rasau jums nes manau kad ne viena esat su tuo susidurusi... 4u.gif
Atsakyti
brunera, o kodėl tu nepasidarau ŽPV tyrimo, kad suzinom toks nes tada galima parinkti skiepus? skiepai yra dviejų rūšių čia daugiau info rasi http://www.supermama...howtopic=545603

o aš vėl sergu, ną sią žiemą vien ligos kimba nzn gal l. imunitetas nusilpęs gal kopagerti reikia net nebezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
o kuo rastika sergi dabar g.gif aš jau taip iš ligu neišlipdavau bet šia žiema taip lyg ir nesirgau tik tuo nelemtu cistitu...imunitetas matyt pasilpes...ar geri kokius vitaminus..kas dėl skiepu tai man jau nebeapsimoka...nežinau bet man aiškino kad geriausiai veikia jaunas mergaites ir negimdžiuses o aš jau ir šiaip nesiskiepiciau nes kazkodel esu prieš bet kokius skiepus...kuo mažiau tos hemijos grust i save...nors man taip neišeina ...tai tas tai anas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 10 kovo 2010 - 11:28