man dare intravenine narkoze
o aš net nežinau kokia man naudojo narkoze..i kateteri suleido vaistu ir viskas...po operacijos labai griet atsigavau... parašiau ir pagalvojau...o jum ar dėjo kokius vamzdukus ar kauke deguonies..man nieko...
daliuk, tai intravenine kaip ir man jokios kaukies tiesiog i vena suleido vaistukus ir issijungem
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 08, 15:43)
o kaip tau zada biopsija daryti?
Na, dar tiksliai nezinau, kaip,o kaip ja dare jums?
man taip pat intravenine narkoze dare.
Kaip matau ne labai kitokią ir siūlo
Auston, kokia graži tulpių puokštė
viltuse, biopsijaman darė, nieko neskaudėjo, žinoma nėra l. maloni bet suleidžia nuos skausmo vaistuku kaip i danti ir paima is taves audinio l. mazycius gabalelius žinoma po to kokia sav. ar daugiau kraujuoja teplioja, bet nėra taip baisu
viltuse, biopsijaman darė, nieko neskaudėjo, žinoma nėra l. maloni bet suleidžia nuos skausmo vaistuku kaip i danti ir paima is taves audinio l. mazycius gabalelius žinoma po to kokia sav. ar daugiau kraujuoja teplioja, bet nėra taip baisu
nu va šiandien pridaviau onko tepinėli...lauksiu atsakymo...truputuka jaudinuosi bet galvoju kad bus geras jauciu kažkaip...atsakymas kažkur po 3 savaiciu...
Daliuk, butinai pranesk apie atsakymus... laaabai tikiuosi kad jie geri bus
Auston, tulpes nuostabios, aciu
Beje man ir intravenine narkoze leido....
Auston, tulpes nuostabios, aciu
Beje man ir intravenine narkoze leido....
daliuk, tikiu kad ir aš jaudinčiaus dėl ats rezultato primink kelintas laipsnis pas tave buvo?
Miamora prieš operacija idėjo kateterį po to to operacinėje jau suleido....
QUOTE(Rastika @ 2010 03 09, 11:49)
daliuk, tikiu kad ir aš jaudinčiaus dėl ats rezultato primink kelintas laipsnis pas tave buvo?
man cin 3 buvo..