Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

man dare intravenine narkoze rolleyes.gif
Atsakyti
o aš net nežinau kokia man naudojo narkoze..i kateteri suleido vaistu ir viskas...po operacijos labai griet atsigavau... parašiau ir pagalvojau...o jum ar dėjo kokius vamzdukus ar kauke deguonies..man nieko... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 08 kovo 2010 - 18:11
daliuk, tai intravenine kaip ir man jokios kaukies tiesiog i vena suleido vaistukus ir issijungem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 08, 15:43)
o kaip tau zada biopsija daryti?

Na, dar tiksliai nezinau, kaip,o kaip ja dare jums?
Atsakyti
Labas. Mergytės, su mūsų švente. Ar gavot gėliukių, jei ne...tai prašom bigsmile.gif
user posted image
Rastika, kokia miela tavo liniuotė rolleyes.gif wub.gif
viltuse, man biopsijos nedarė, iškart konizaciją...
Atsakyti
man taip pat intravenine narkoze dare.
Atsakyti
Kaip matau ne labai kitokią ir siūlo thumbup.gif
Atsakyti
Auston, kokia graži tulpių puokštė wub.gif
viltuse, biopsijaman darė, nieko neskaudėjo, žinoma nėra l. maloni bet suleidžia nuos skausmo vaistuku kaip i danti ir paima is taves audinio l. mazycius gabalelius mirksiukas.gif žinoma po to kokia sav. ar daugiau kraujuoja teplioja, bet nėra taip baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va šiandien pridaviau onko tepinėli...lauksiu atsakymo...truputuka jaudinuosi bet galvoju kad bus geras jauciu kažkaip...atsakymas kažkur po 3 savaiciu...
Atsakyti
Daliuk, butinai pranesk apie atsakymus... laaabai tikiuosi kad jie geri bus mirksiukas.gif

Auston, tulpes nuostabios, aciu thumbup.gif

Beje man ir intravenine narkoze leido....
Atsakyti
daliuk, tikiu kad ir aš jaudinčiaus dėl ats rezultato primink kelintas laipsnis pas tave buvo? bigsmile.gif
Miamora prieš operacija idėjo kateterį po to to operacinėje jau suleido....
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 09, 11:49)
daliuk, tikiu kad ir aš jaudinčiaus dėl ats rezultato primink kelintas laipsnis pas tave buvo? bigsmile.gif
Miamora  prieš operacija idėjo kateterį po to to operacinėje jau suleido....

man cin 3 buvo..
Atsakyti