Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

Viltuse man po onkocitologinio rode HSIL, po biopsijos - CIN 2-3, po operacijos - uzdegimas.

raimuxe, kaip pilnai "issivalai" tada ir daro... man dare kelios dienos po menesiniu..
Atsakyti
QUOTE(Miamora @ 2010 03 07, 16:45)
Viltuse man po onkocitologinio rode HSIL, po biopsijos - CIN 2-3, po operacijos - uzdegimas.

raimuxe, kaip pilnai "issivalai" tada ir daro... man dare kelios dienos po menesiniu..

Oi, lb. ačiū už atsakymą, nes jau labai nerimavau, juk artėja šventinis ilgasis savaitgalis doh.gif

Atsiprašau už kvailoką klausimą, bet ar visada tiria tai ką išoperuoja, ar reikia prašyti? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 07 kovo 2010 - 17:31
Bet tai visa gyvenima islieka tikimybe, kad vel gali atsinaujinti tos lasteles po konizacijos, ar kaip? O jus jautet bendrai kokius nors negalavimus, ar nieko?
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 07, 17:29)

Atsiprašau už kvailoką klausimą, bet ar  visada tiria tai ką išoperuoja, ar reikia prašyti? blush2.gif  blush2.gif

Tai kad visada.

QUOTE(viltuse @ 2010 03 07, 18:31)
Bet tai visa gyvenima islieka tikimybe, kad vel gali atsinaujinti tos lasteles po konizacijos, ar kaip? O jus jautet bendrai kokius nors negalavimus, ar nieko?

As nieko nejutau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 03 07, 18:31)

Kada tau siūlo konizaciją? Ar dar nesiūlo?
Atsakyti
nefertite2006, visada tiria...

viltuse, nejauciau, tiesiog nuejau per 25 gimtadieni pasitikrinti-ir gavau "puikia" doavana verysad.gif o atsinaujinti, manau, kad gali... to as ir pati bijau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 07, 22:12)
Kada tau siūlo konizaciją? Ar dar nesiūlo?

Dar viskas tik eigoje, laukiu zpv atsakymo, jei jis teigiamas, kas gali greiciausiai ir buti, nes aptiko lasteliu pakitimu, laukia biopsija, tada jos atsakymas ir lems, kada ta konizacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 03 08, 15:23)
Dar viskas tik eigoje, laukiu zpv atsakymo, jei jis teigiamas, kas gali greiciausiai ir buti, nes aptiko lasteliu pakitimu, laukia biopsija, tada jos atsakymas ir lems, kada ta konizacija  doh.gif

o kaip tau zada biopsija daryti?
Atsakyti
viltuse, na kai biopsija dare tai pasitikėjau hihihi.gif
ramuxse man mmm buvo 13 d. o konizacija 20 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 08, 14:55)
viltuse, na kai biopsija dare tai pasitikėjau  hihihi.gif
ramuxse man mmm buvo 13 d. o konizacija 20  mirksiukas.gif

4u.gif aišku

Merginos,o kokią nejautrą jums taikė? Aš labai bijau, kad nepasiūlytų epidūro doh.gif Tikrai atsisakyčiau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 08 kovo 2010 - 17:09
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 08, 18:08)
4u.gif aišku

Merginos,o kokią nejautrą jums taikė? Aš labai  bijau, kad nepasiūlytų epidūro doh.gif Tikrai atsisakyčiau doh.gif  unsure.gif

aš kaip tik imčiau epidiurą, nes dabar narkozės bijau dar labiau negu anksčiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 08, 17:46)
aš kaip tik imčiau epidiurą, nes dabar narkozės bijau dar labiau negu anksčiau  blink.gif

Na, o man, atvirkščiai. Viskas kas susiję su stuburu kelia baimę doh.gif
Atsakyti