Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(pukuotukassss @ 2010 03 02, 11:52)
bet  prie helicobakter reik ilgiau naudot antibus ir + dar kitus vaistus.Atsiprasau kad ne i tema

Tai taip ir yra. Ginė paskyrė 3 Summamed tabletes, o vidaus daktaras liepė dar 3 įsigyti. Plius dar geriu Lanobax(nuo rūkštingumo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 02, 17:28)
Tai taip ir yra. Ginė paskyrė 3 Summamed tabletes, o vidaus daktaras liepė dar 3 įsigyti. Plius dar geriu Lanobax(nuo rūkštingumo) mirksiukas.gif

tada viskas ok. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, merginos, matyt pas mane užslėptas stresas doh.gif biggrin.gif Niekaip mmm nesulaukiu, o taip norėtųsi, kad greičiau visas procesas prasidėtų ir pasibaigtų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Man konizacija buvo sausio 20 d. pirmas mmm po konizacijos turėjau lygiai pries dvi sav. ir iki pat šiol rudai teplioja, kai buvau po konizacijos nuejusi (po 10 d.) sake šašas nukritęs gerai gyja ir liepe ateiti apie birzeli, tai norėjau paklausti ar ilgai jums tepliojo?
santykiu dar po konizacijos neturejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 02, 23:49)
Man konizacija buvo sausio 20 d. pirmas mmm po konizacijos turėjau lygiai pries dvi sav. ir iki pat šiol rudai teplioja, kai buvau po konizacijos nuejusi (po 10 d.) sake šašas nukritęs gerai gyja ir liepe ateiti apie birzeli, tai norėjau paklausti ar ilgai jums tepliojo?
santykiu dar po konizacijos neturejau  blush2.gif

Tiksliai nepamenu, bet kokias 7 dienas.. ax.gif o santykius pirma karta turejau po 7 savaiciu cool.gif
Atsakyti
[quote=Rastika,2010 03 03, 00:49]
Man konizacija buvo sausio 20 d. pirmas mmm po konizacijos turėjau lygiai pries dvi sav. .......

man tepliojo lygiai 2 men,o mm pirmu as taip speju net nepastebejau(nesupratau,bent taip sako gine).Antros,nors pagal mane pirmos buvo po 5 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 03 kovo 2010 - 08:47
[quote=pukuotukassss,2010 03 03, 09:46]
[quote=Rastika,2010 03 03, 00:49]
Man konizacija buvo sausio 20 d. pirmas mmm po konizacijos turėjau lygiai pries dvi sav. .......
man tepliojo lygiai 2 men,o mm pirmu as taip speju net nepastebejau(nesupratau,bent taip sako gine).Antros,nors pagal mane pirmos buvo po 5 sav.
[/quote]
o man atėjo laiku ir normalios mmm bigsmile.gif na žodiu vadinasi viskas normalu su manimi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 02, 21:08)
Na, merginos, matyt pas mane užslėptas stresas doh.gif  biggrin.gif Niekaip mmm nesulaukiu, o taip norėtųsi, kad greičiau visas procesas prasidėtų ir pasibaigtų doh.gif  blush2.gif

o negali netycia nestuke.gif buti tongue.gif
Papildyta:
koks grazus oras, saulute sviecia smile.gif iskart geresne nuotaika smile.gif kaip laukiu vasaros..
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 03, 09:32)
o negali netycia  nestuke.gif  buti tongue.gif

g.gif biggrin.gif Na nemanau g.gif
Atsakyti
man jau po konizacijos yra 1 mėn. ir 2 sav. vakar su SB smileysex.gif ir vėliau atsirado rūžavos išskyros, gal mes per greitai, bet gine buvo minejusi kad bus galima po 6 sav. na man dbr daugiau nei 7 sav. praejo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 05, 10:04)
man jau po konizacijos yra 1 mėn. ir 2 sav. vakar su SB  smileysex.gif ir vėliau atsirado rūžavos išskyros, gal mes per greitai, bet gine buvo minejusi kad bus galima po 6 sav. na man dbr daugiau nei 7 sav. praejo... unsure.gif

hmm. jau normaliai laiko buvo praeje, tai kaip ir nieko buti neturejo, bet zinai, visko pasitaiko, manau nieko cia tokio. pasisakyk ginei kai nueisi, paziuresi ka sakys 4u.gif
Atsakyti
agnute2555, hmmm na kita sav. jau antosios mmm tai gal po ju jau bus geriau thumbup.gif
Atsakyti