Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 02 26, 21:52)

raimuxe kada konizacija tai, kelintas laipsnis? aš tai nieko nesiruosiau jokiu zvakuciu ir pan. nei pries nei po  mirksiukas.gif

Niekas man nieko neaiškino. Konstatavo, kad operacija būtina. Ginė sakė, kad buvo seminare būtent apie konizaciją. Ten buvo pasakojama, kad lb. svarbu kaip paruošti moteris tai operacijai. Man skyrė 3 žvakutes prieš mmm. Ir 3 antibijotikų tabletes per mmm.
Atsakyti
raimuxe, na al cia jau kokios naujoves bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 28, 19:27)

nu jau tikrai kažkokios naujovės... ir dar prieš operacija..nu kad jau po jos suprasčiau ..bet kodėl prieš... nu jau tie daktarai kad tik ta žmogu nuodyt.. g.gif
Atsakyti
daliuk, na kad žvakutės tai dar nieko nesakau, bet antibijotikai schmoll.gif juk ir taip nekaip jautiesi tas dienelias po konizacijos o darantibijotikai... dėl žvakučių tai ką aš žinau, jos niekada nepakenks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 02 28, 19:30)
Niekas man nieko neaiškino. Konstatavo, kad operacija būtina. Ginė sakė, kad buvo seminare būtent apie konizaciją. Ten buvo pasakojama, kad lb. svarbu kaip paruošti moteris tai operacijai. Man skyrė 3 žvakutes prieš mmm. Ir 3 antibijotikų tabletes per mmm.

Na as naudojau pries konizacija ir zvakutes ir antibus,man sake kad reikia,kadangi uzdegimas,as suprantu kad apsidraust,kad koks uzkretimas nebutu gal g.gif
Atsakyti
as tai nematau nieko blogo, netgi atvirksciai, kad po operacijos antibus skiria.. juk vis tik intervencija i organizma, kuri gali sukelti rimtu problemu, jei nebus geriami antibiotikai. o ir pries operacija juos skirti tikslinga, ypac toms, kuriu organizmas silpnesnis, nes po operacijos gali jau ir nebesuveikti laiku. as ir po biopsijos ir po konizacijos geriau antibus, bet zvakuciu nereikejo jokiu.
cia biski ne i tema, bet net ir po danties traukimo man skyre antibus, kad neprasidetu uzdegimas ir nesukeltu rimtesniu komplikaciju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnute2555: 01 kovo 2010 - 10:35
agnute2555, tai tada vadinasi ne visos ginės tinkamai apsisvietusios unsure.gif
Atsakyti
user posted image mamaitės su pavasariu..kad su pirma diena pavasarine atgytu širdys...man jau nuotaika pakilus.. thumbup.gif
Atsakyti
daliuk, na aš dar nemamaitė bet sveikinimus priimu lotuliukas.gif tave taip pat wub.gif o man nuotaika nuo vakar tokia pavasarinė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 28, 18:27)

Gal, kas ten jas supaistys g.gif

QUOTE(daliuk @ 2010 02 28, 22:31)
nu jau tikrai kažkokios naujovės... ir dar prieš operacija..nu kad jau po jos suprasčiau ..bet kodėl prieš... nu jau tie daktarai kad tik ta žmogu nuodyt..  g.gif

Tai va. Na, nežinau, bet aš ko gero gersiu, kadangi pasidariau kraujo tyrimą dėl helicobakter pylori bakterijos, ir kraujas parodė, kad ją turiu. Mano Gydytojas sako, kad antibai, kuriuos paskyrė ginė, tinka ir tai bakterijai naikint. Taigi, bandysim vienu šūviu du zuikius nušaut g.gif
Mano mmm turėjo būt 26 dieną, bet vis niekaip nesulaukiu, matyt stresas daro savo doh.gif
Atsakyti
Siaip man ir reikejo pries operacija vaistu, nes biopsija uzdegima rode dar vis... atejau pas gydytoja, nes norejau operuotis, o sesele sako, tai gal jai reikia kokiu vaistu skirti priesuzdegiminiu, bet gydytoja sako, aij po to... tik kas keisciausia, isoperavus rado tik uzdegima, bet vaistu jokiu neskyre unsure.gif o tada kreipiausi pas savo gine (nes jauciau uzdegima vel), kuri israse platesnios spektro zvakuciu ir antibiotiku... mistika verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 01, 21:11)
Gal, kas ten jas supaistys g.gif
Tai va. Na, nežinau, bet aš ko gero gersiu, kadangi pasidariau kraujo tyrimą dėl helicobakter pylori bakterijos, ir kraujas parodė, kad ją turiu. Mano Gydytojas sako, kad antibai, kuriuos paskyrė ginė, tinka ir tai bakterijai naikint. Taigi, bandysim vienu šūviu du zuikius nušaut g.gif
Mano mmm turėjo būt 26 dieną, bet vis niekaip nesulaukiu, matyt stresas daro savo doh.gif

bet prie helicobakter reik ilgiau naudot antibus ir + dar kitus vaistus.Atsiprasau kad ne i tema
Atsakyti