Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

apie allisa rodys trečiadieni per lnk 19.40 cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 26 vasario 2010 - 17:09
reiks žiūrėt...straipsnis lryte mačiau yra...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 02 26, 17:28)
reiks žiūrėt...straipsnis lryte mačiau yra...

bet komentarai ten kai kuriu zmoniu doh.gif (internetiniam lryte)
Atsakyti
taip taip komentarai tai visada ten baisus..stengiuos net ju ten neskaityt nes greit gali nuotaika susigadint...vėju prirašo.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 26 vasario 2010 - 20:05
Merginos kaip jus ruošė konizacijai? Ar reikėjo prieš mmm naudot koklias žvakutes, o per mmm antibijotikus?
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 02 26, 21:02)
taip taip komentarai tai visada ten baisus..stengiuos net ju ten neskaityt nes greit gali nuotaika susigadint...vėju prirašo.. verysad.gif

žinok aš keleta paskaiciau tai kazkoks siaubas, man idomu ka jie butu dare jei tokia nelaime butu juos istike, uoj net nebeskaiciau, nes pas mus LT yra tokiu zmoniu kurie nesupranta svetimo skausmo verysad.gif

raimuxe kada konizacija tai, kelintas laipsnis? aš tai nieko nesiruosiau jokiu zvakuciu ir pan. nei pries nei po mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos... Kaip pamaciau reklama taip ir pagalvojau apie alisa... butinai reikes ziureti...

raimuxe, manes ir gi nieko neruose, nors ir rode biopsija uzdegima, paskyre operacijai ir viskas.. Kokio lygio tavo pokyciai?

agnute2555, kada suzinosi atsakymus?

As l.bijau vel eiti.. tiksliau atsakymu, nes bijau, kad uzdegima vis dar turiu, kuris gali salygoti vel pokycius verysad.gif noriu kuo greiciau nestuke.gif gal susitvarkytu viskas....

O cia man kilo klausimas... ax.gif jei vel randa HSIL, vel konizacija skiria? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miamora @ 2010 02 27, 14:05)
O cia man kilo klausimas... ax.gif jei vel randa HSIL, vel konizacija skiria?  blink.gif

nzn blush2.gif matai man buvo jau CIN III ir kaip tik snd ryte pagalvojau kad l. bijau kad atinaujintu ir nzn kodel SB kad neatrodo kad as kada pasenciau blush2.gif žinau taip mastyti negalima tik seip pagalvojau ir veju salin mintis
Atsakyti
QUOTE(Miamora @ 2010 02 27, 14:05)
agnute2555, kada suzinosi atsakymus?
O cia man kilo klausimas... ax.gif  jei vel randa HSIL, vel konizacija skiria?  blink.gif

uz kokiu poros savaiciu, tiksliai nezinau.. bijau nerealiai, bet blogiausiu atveju vel operacija.. tikiu, kad kas bebutu viskas yra kontroliuojama, nuolat tikrinama ir daroma, tai kas reikia smile.gif
radus HSIL vel po operacijos, zinoma kito kelio nera kaip operacija.. juk cia vel zymus pakitimai,. kurie savaime nepraeina doh.gif
Rastika, kas per mintys unsure.gif baik tu cia 4u.gif nors buna ir man, kad neisivaizduoju, kad pasensiu biggrin.gif
mergaites, reikia tiketi, kad viskas bus gerai, nes nera mums dar taip baisu, kaip gyvenime gali buti ir yra kitiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnute2555: 27 vasario 2010 - 21:37
agnute2555, zinoma kad tokias mintis reikia vyti blush2.gif as taip pat laukiu kada galesiu pakartoti PAP , o tu butinai mums pranesk kokie rezultatai, bet tikiuosi kad ten neras jokiu pakitimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 27, 23:23)
agnute2555, zinoma kad tokias mintis reikia vyti  blush2.gif  as taip pat laukiu kada galesiu pakartoti PAP , o tu butinai mums pranesk kokie rezultatai, bet tikiuosi kad ten neras jokiu pakitimu  bigsmile.gif

na, nezinau kodel, bet labai abejoju, jog neras jokiu pakitimu unsure.gif
Atsakyti
na ir pas mus pesimisčių..... juk greitai paasaris, aukščiau nosytes keliu jums gėlių gal nuotaika pasikeis wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 28 vasario 2010 - 13:33