Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 01 28, 19:32)
agnute2555,
na bet jei padeda vadinasi verta moketi thumbup.gif

daliuk tau tik elergija yra o mums konizacija, mums buvo uzdraustos pirtys,baseinai, vonios.... todėl ir klausiau ar galima naudoti Tantum Rosa  unsure.gif

man ir konizacija biggrin.gif gi vakar tiek rašiau daug ..man nuo pat operacijos buvo deginimas baisus šlapinantis ir ne tik gėriau net antibiotikus...tuos naudojau nieks nepadėjo...padėjo tik kai nustojau paketus naudot...tai vat išvada nuo paketu alergija buvo... šiaip tikrai geras dalykas tas tantum nes jis skirtas naudot net prieš operacijas rašo http://www.vaistai.l...rchword=handels
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 28 sausio 2010 - 18:51
daliuk, soriukas vadinasi netaip supratau...
na man taip pat l. daug ten visko bega doh.gif jei iklota deduosi tai jei dar vaikstau tai turiu vos kas 10 min. eiti, o paketus taip pat kas pusvalandi reikia keisti, nes jauciuosi kad prisisysiojusi vaikstau doh.gif ar tokius jūs pirkote user posted image tai jei taip prietaisas atrodo, tai aš mastau kad galima su dideliu svirkstu ten suspausti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 28, 19:54)
na man taip pat l. daug ten visko bega  doh.gif  jei iklota deduosi tai jei dar vaikstau tai turiu vos kas 10 min. eiti, o paketus taip pat kas pusvalandi reikia keisti, nes jauciuosi kad  prisisysiojusi vaikstau doh.gif ar tokius jūs pirkote user posted image tai jei taip prietaisas atrodo, tai aš mastau kad galima su dideliu svirkstu ten suspausti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

man tai sakė kad galima didele tokia kriaušia nusipirkt kur nosi vaikams traukia ar isivaisduojat kaip ji atrodo ar klizma...ta speciali kažkur kiek pamenu 15 litu kainuoja...nors cia dar nuo vaistinės priklauso ta kaina bet kur aš klausiau sakė tiek...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 28, 19:54)
na man taip pat l. daug ten visko bega  doh.gif  jei iklota deduosi tai jei dar vaikstau tai turiu vos kas 10 min. eiti, o paketus taip pat kas pusvalandi reikia keisti, nes jauciuosi kad  prisisysiojusi vaikstau doh.gif ar tokius jūs pirkote user posted image tai jei taip prietaisas atrodo, tai aš mastau kad galima su dideliu svirkstu ten suspausti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

jo, viskas cia taip atrodo smile.gif bet tas antgalis turi daug skyluciu ne tik virsuj, bet ir sonuose, todel skysti kai spaudi, srove visur bega, ne tik i virsu, tai manau, kad su kokiu kitu prietaisu ne toks efektas butu, bet cia jau kas kaip nori 4u.gif
Atsakyti
agnute2555, aaa vadinasi ne viena ten skylute, sory kad tokia nesupratinga blush2.gif bet ačiū už ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 28, 20:31)
agnute2555, aaa vadinasi ne viena ten skylute, sory kad tokia nesupratinga blush2.gif  bet ačiū už ats.  4u.gif

tai is kur tau zinoti, jei nesi maciusi tongue.gif
Atsakyti
Tokios Tantum Rosa net nežinojau blush2.gif doh.gif
Ką man daryt gal kuri patarsit, nes ginė mano atostogose. Pradėjau truputį kraujuoti, neryškiai taip. Rytoj vakare ar galiu dėt Betadin žvakutes? Kiek suprantu jas skyrė, kad dezinfekuoti...
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 28, 20:46)
Tokios Tantum Rosa net nežinojau blush2.gif  doh.gif
Ką man daryt gal kuri patarsit, nes ginė mano atostogose. Pradėjau truputį kraujuoti, neryškiai taip. Rytoj vakare ar galiu dėt Betadin žvakutes? Kiek suprantu jas skyrė, kad dezinfekuoti...

as ne gyd, bet manau, kad nieko tos zvakutes blogo nepadarys g.gif o tuo labiau, kad nedaug kraujuoji. betadin tepala kiek zinau galima tepti net ant atviru zaizdu, tai manau zvakutes irgi gali deti.
Atsakyti
Auston, bijau ka patarti dėęl žakuciu nes man neskyrė, man buvo pradeja kraujuoti kai daug vaikscuojau laiptai truputeli sokau, bet nedaug zodziu judejau nemazai... bet is gulejau visa diena beveiki lovoje ir kita diena baigesi kraujavimas.... galeciau tik guleti pasiulyti, gal paprasyk savo sefo ryt laisvos dienos g.gif
Atsakyti
Pasipasakoju, snd buvau pasiimti konizacijos ats. pasirodo man ne CIN II, o jau CIN III, nerealiai dziauguosi kad laiku viska atlikau... sake viskas gerai pasalinta dbr tip po triju men. kartosim OCT, o po pusmecio leis planuoti kudikeli, tik liudna kad tiek ilgai laukti verysad.gif nes jau ir tai ilgai stengemes, o dbr reikes gerti KT doh.gif

Atsakyti
Rastika, tai tau po biopsijos rode CIN II?
Atsakyti
nefertite2006, aga po biopsijos rode kad buvo CIN II o vakar medicinianiam israse po konizacijos jau parasyta CIN III, tai tai iseina kad taip greitai pazenge blink.gif
Atsakyti