Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

Na ką , gryžtu pas jus jau su tyrimų rezultatais po operacijos. Kaip jau anksčiau rašiau, mano tyrimai buvo LSIL , o paskutinis Ascus, su Ascus mane operavo. Ir ką, pasiimu vakar savo tyrimus ir vos neatsisėdau ten kur stoviu doh.gif : CIN 1, lėtinis aktyvus cervicitas!
Aišku, dar nėra labai blogai, bet išvada tokia, kad tyrimai daryti iki tol nėra tikslūs.
Atsakyti
bet tai juk dabar neissipjaustysim visu organu tam, kad isitikintumem ar nera pas mus vezio.. jei nerodo pakitimu kituose organuose, juk nelekiam pas onkologus, kad ispjautu ir paziuretu ar tikrai viskas gerai smile.gif tai cia su GK manau tas pats, tai kaip gyventi, jei tyrimais nepasitiki, negi visa gyvenima reikia lekti pas onkologus, kad isitikinti, jog tyrimai buvo geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 20, 21:02)
Braškutė 74, nzn kodėl taip siaubingai suregavau del alisos bet dabar išsiaiskinau ka reiske tavo zodziai kad dėl mediku užduso, pasirodo jai per anksti nueme deguonies kauke nzn kaip noreciau tokius medikus pasalinti is darbo, juk cia operacija buvo tikrai nesudetinga, na negaliu net rasyti koks pyktis ima jei tokia apklaidzia klaida padare ir jie rame sazine toliau dirbs tai... na negeliu... geriau patylesiu, bet viduje snd visa diena verdu del tokios pasaulyje neteisybes  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Siaubas, tik dabar paskaičiau verysad.gif . O kur ji buvo operuota?
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2010 02 23, 10:38)
Siaubas, tik dabar paskaičiau  verysad.gif . O kur ji buvo operuota?

Alytuje, ją ne operavo o kiausides prapūtė.... verysad.gif
džiaugiuosi kad laiku pasitikrinai
agnute2555 drinks_cheers.gif su tavo žodžiais
pukuotukassss primink kelintas lygis tau buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 23, 10:30)
bet tai juk dabar neissipjaustysim visu organu tam, kad isitikintumem ar nera pas mus vezio.. jei nerodo pakitimu kituose organuose, juk nelekiam pas onkologus, kad ispjautu ir paziuretu ar tikrai viskas gerai smile.gif tai cia su GK manau tas pats, tai kaip gyventi, jei tyrimais nepasitiki, negi visa gyvenima reikia lekti pas onkologus, kad isitikinti, jog tyrimai buvo geri smile.gif

Čia tu labai teisingai pasakei ir man biski aiškiau tapo 4u.gif taip tas lakstymas pas onkologus butu tikrai ligos ieškojimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 02 23, 15:36)
Čia tu labai teisingai pasakei ir man biski aiškiau tapo  4u.gif taip tas lakstymas pas onkologus butu tikrai ligos ieškojimas  doh.gif

na, as nenorejau pasakyti, kad nereikia rupintis savimi smile.gif tiesiog labiau pasitikek gydytojais ir tyrimu rezultatais, juk nebuna jie visada blogi smile.gif o klaidu ar netikslumu visada pasitaiko, nei vienas nesam nuo to apsaugoti, tiesiog nereikia del to iseiti is proto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As jau nieko nebesuprantu tuose pakitimuose, vienoms ascus išpjauna, o kitoms su LSIL dar stebi g.gif čia ką nuo gydytojo priklauso? jaučiu nėra vieningos gydymo taktikos g.gif
Atsakyti
lolita4611, už tai ir sakoma kad geriau 2 spec nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 23, 21:44)
lolita4611, už tai ir sakoma kad geriau 2 spec nuomone  mirksiukas.gif

Tu kaip visada teisi wink.gif apskritai jūs visos man atrodot tokios išmanančios, o aš jaučiuosi visiška kvaiša blush2.gif tikra blondinė nail.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 23 vasario 2010 - 21:45
lolita4611,
nereikia savęs kvaiša vadinti ir nereikia tikėtis blogiausio visada reikia save itikinti kad man pasiseks kad viskas man bus gerai
Atsakyti
Rastika sutinku su tavimi. Aš iki čia ateinant nebuvau net tokio termino girdėjusi "konizacija" ir ačiū,Dievui. Juk kol nesusiduri su problema ir nesidomi tuo, kas neaktualu.
lolita, visos mes čia ir ateinam, kad pasiteirauti, pasitarti. Pasiguosti ar viena kitą palaikyti mirksiukas.gif
Labas. Saulutė šviečia bigsmile.gif
Atsakyti
Auston, pas mus Žemaitijoje saulė taip pat šviečia bigsmile.gif ir manau kai bus daugiau sviesos gal mažiau bus mūsų merginom liūdų minčių bigsmile.gif
o aš visada jei kas sirgdavo, na pvz. kad ir vėžys sakydavau kas kas bet kad aš sirgčiau tai net tokios kalbos negali būti, kol pats nensusiduri su kokia tai liga tai nieko negali ir žinoti.....
Atsakyti