Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

[quote=Rastika,2010 02 20, 09:48]
lekus, va kaip tik po konizacijos man 3 diena mmm ir 3 d. kaip geriu KT mėnesinės atėjo normalios, netepliojo o sviezias kraujas kaip ir priklausi...
[

sveika, aciu uz komentara. o tau iki mmm buvo ne tik tepliojimo, bet ir kraujavimo.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 19, 21:12)
pukuotukassss, tai padare OCT ir iskarto konizacija  blink.gif  nebuvo padares po OCT biopsijos?blink.gif

ne,nedare ,iskart po atsak,Hsil dare konizacija.Biopsija buvo daryta pries 2 metus,ats.buvo uzdegimas,tai man jau tada gyd.paaiskino kad tuos pakitimus gali itakoti uzdegimas,tiesa tada buvo Ascus,Bet kadangi jau gal 5 metai buna tie pakitimai,ir kas puse metu vis dariaus onkoc.t.o tie pakitimai blogejo,as nusprendziau darytis konizacija.Rasau as,kadangi ejau privaciai,nes klinikose dar liepe stebet
Atsakyti
lekus viena karta buvo pakraujavimas kelias dienas nes buvau per daug vaiksciojusi ir vaika kilnojau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes visos.Čia žiūriu idomių pasisakymų pas jus yra . Man irgi buvo atlikta konizacija prieš 11 dienelių.Bet dabar jaučiuosi labai gerai , nors niekuom nesiskundžiau nuo pat pradžių.
Atsakyti
jurgasveik, na man tai pilvo apacia tempe g.gif ypac kai sededavau, saunu kad jautiesi puikiai wub.gif
Atsakyti
Braškutė 74, nzn kodėl taip siaubingai suregavau del alisos bet dabar išsiaiskinau ka reiske tavo zodziai kad dėl mediku užduso, pasirodo jai per anksti nueme deguonies kauke nzn kaip noreciau tokius medikus pasalinti is darbo, juk cia operacija buvo tikrai nesudetinga, na negaliu net rasyti koks pyktis ima jei tokia apklaidzia klaida padare ir jie rame sazine toliau dirbs tai... na negeliu... geriau patylesiu, bet viduje snd visa diena verdu del tokios pasaulyje neteisybes verysad.gif verysad.gif verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 20, 22:02)
Braškutė 74, nzn kodėl taip siaubingai suregavau del alisos bet dabar išsiaiskinau ka reiske tavo zodziai kad dėl mediku užduso, pasirodo jai per anksti nueme deguonies kauke nzn kaip noreciau tokius medikus pasalinti is darbo, juk cia operacija buvo tikrai nesudetinga, na negaliu net rasyti koks pyktis ima jei tokia apklaidzia klaida padare ir jie rame sazine toliau dirbs tai... na negeliu... geriau patylesiu, bet viduje snd visa diena verdu del tokios pasaulyje neteisybes  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

siaubas..nu jau tikrai žiaurūs tie daktarai...negaliu žinok ir aš visa diena apie ja galvoju ir galvoju...koks likimas žiaurus...nu nėra žodžiu..
Atsakyti
sveikos man kilo klausimas paskaicius kmu straipsni ar ASCUS, AGUS yra tas pats kas reaktyviniai pakitimai??

Va kas parasyta:
Uždegiminė atipija -Nepiktybiniai ląstelių pakitimai, atsiradę dėl infekcijos, reaktyvieji pakitimai (AGUS**, ASCUS*)

??? bet man trumpinio ASCUS, AGUS nebuvo parasyta g.gif tik uzdegiminiai, reaktyviniai ir ippn nėra. tai kaip žinot kokie tie reaktyviniai pas mane? ASCUS ar AGUS? gal kuri žinot? ar kuriai buvo OCT jau parasyta šie trumpiniai kaip atsakymas?

Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 20, 21:02)
Braškutė 74, nzn kodėl taip siaubingai suregavau del alisos bet dabar išsiaiskinau ka reiske tavo zodziai kad dėl mediku užduso, pasirodo jai per anksti nueme deguonies kauke nzn kaip noreciau tokius medikus pasalinti is darbo, juk cia operacija buvo tikrai nesudetinga, na negaliu net rasyti koks pyktis ima jei tokia apklaidzia klaida padare ir jie rame sazine toliau dirbs tai... na negeliu... geriau patylesiu, bet viduje snd visa diena verdu del tokios pasaulyje neteisybes  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Man tai žiaurus pasaulis.... verysad.gif .Sunku įsivaizduoti su kokia viltimi ji ėjo darytis tos operacijos,ir...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2010 02 21, 17:13)
Man tai žiaurus pasaulis.... verysad.gif .Sunku įsivaizduoti su kokia viltimi ji ėjo darytis tos operacijos,ir...... verysad.gif

Žiauru mane irgi l.sukrėtė kitos prisidaro visokių nesamoningų plastinių ir išeina sveikos, o čia... o kaip medikai taip ir liks nenubausti??? cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 21 vasario 2010 - 16:22
L.gaila alisos verysad.gif kaip ziauru, kai pasitiki tais, kurie privalo neklysti ir se tau.... verysad.gif
Atsakyti
Nežinau iš tikro kaip toliau rutuliuosis įvykiai.Viskas yra perduota teisėsaugai.
Didžiausia atsakomybė tenka anestiozologei,kurios ko gero nebuvo šalia kritinių metu doh.gif Sunku suvokti....bet man kai darė konizacija jos nebuvo doh.gif .
Atsakyti