Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

Na negaliu ir aš patikėti.....sakiau nesamonė,bet.... verysad.gif
Darė paprastą operaciją,berods kiaušidžių praputimą ir neatsigavo verysad.gif .Šnekėjau su akušere sakė širdies nepakankamumas,bet ekspertai sakė kad užduso dėl medikų kaltės doh.gif
Dieve,dieve....stovi ji man akyse su šypsena ir negaliu patikėti kad jos nebėra cray.gif
Atsakyti
permeciau akimis jos rasytus postus, ji taip pasitikinciai jautesi, tokia stipri......Kazkaip sukrete mane...
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 02 19, 22:08)
permeciau akimis jos rasytus postus, ji taip pasitikinciai jautesi, tokia stipri......Kazkaip sukrete mane...

nu žinok kad ir mane stipriai sukrėtė..nežinau....kažkaip baisiai čia ... čia esi o čia gali taves ir nebebuti... reikia branginti kiekviena gyvenimo sekunde... o kokiam mieste ta operacija jai daryta buvo g.gif
Atsakyti
Uzuojauta artimiesiems!!! verysad.gif sukrete mane taip pat..

Dabar noreciau pasakyti apie OCT. Man jis parode hsil cin3, dare biopsija su mini konizacija, atsakymas uzdegimas su reaktyviais pokyciais. Reikia ji gydyti, bet kaip? anksciau paprastas tepinelis rado auksini stafilokoka, nes blogais pojuciais jau jauciausi 7 men, po gimdymo. Po biopsijos praejo 5 savaites ir jauciu tas stafilokokas vel kimba, jauciu, kad tas uzdegimas sukeltas butent jo..o kaip ji isnaikinti. Geriau jau triju rusiu antibiotikus, bet tik po kelias dienas, nes maitinu. Siaubas kazkoks...Dabar bandau atstatyti organizmo gynybines jegas naturaliomis priemonemis, tikiuosi pasiseks..
Atsakyti
oi, kokios liūdnos naujienos čia.. verysad.gif
Atsakyti
lekus, va kaip tik po konizacijos man 3 diena mmm ir 3 d. kaip geriu KT mėnesinės atėjo normalios, netepliojo o sviezias kraujas kaip ir priklausi...
Lolita ikivėžiuniai susirgimai neisaukia kraujo schmoll.gif čia tikriausiai tau nuo žaisdelės sliulau susilaikyti nuo santykiu ir kreipris i gine mirksiukas.gif
Papildyta:
Braškutė 74, siaubas .... blink.gif net šiurpas nuėjo visus kunu, kaip liudna cray.gif
Atsakyti
Žinokit dar negaliu patikėti kad jos nebėra verysad.gif .Sapnavau kad ji parašė į forumą,kad jai viskas gerai unsure.gif
Sunku man skaityti jos postus,nes ji tokia optimistė buvo.
Operacija darė Alytuje.Nesuvokiama sveiku protu,kad šitaip galėjo nutikti doh.gif
Man konizacija ir Alytuje darė,tai net šiurpas nukrečia.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 02 19, 20:35)
merginos norejau paklausti.. as turiu uzdegima ir reaktyvinius pakitimus (ats toks po onkocitologinio) kuri kartosiu uz menesio, bet dar turiu zaizdele negrazia gimdos kaklely.. blush2.gif  tai va po lytiniu santykiu pasirode kraujo ir labai issigandau dabar man ciklo vidurys ir tikrai ne menesiniu cia kraujas, tai labai bijau kad cia ikivėžinių pakitimų pranašas gali būti ar kuri esate su tuo susudurusi? blink.gif

kartais ciklo viduryje, vykstant ovuliacijai gali pasirodyti kraujo. Man yra keletą kartų taip buvę. Nestresuokit.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 20 vasario 2010 - 09:35
Braškutė 74, na jos gerai nepazystam bet cia ji visas palaike ir gan optimiste atrode, o ar vaiku turejo? kaip suzinojai kad ji cia su mumis bendravo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 20, 09:42)
Braškutė 74, na jos gerai nepazystam bet cia ji visas palaike ir gan optimiste atrode, o ar vaiku turejo? kaip suzinojai kad ji cia su mumis bendravo? verysad.gif

Ne,vaikučių neturėjo,bet viską darė kad jų susilauktu verysad.gif
Aš ir čia rašius(atlikta man konizacija),ir ji mane labai palaikė,be to mes iš to pačio miesto ir pažįstamos buvome ..... verysad.gif
Atsakyti
siaubas... nors nepazinojau zmogaus, bet taip baisu ir gaila...
dar paskaiciau jos pasisakymus, trysko optimizmu.. net negera pasidare
Atsakyti
Braškutė 74, koks neteisingas gyvenimas sieki gyvenime savo svajones ir palieki pasauli su neissipildziuse svajone verysad.gif
Atsakyti