Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

Tokata, ar tau po biopsijos buvo CIN 3? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2010 02 19, 09:31)
as manau,kad tai normalu kad atsak.buna nevienodi.manau tai reiskia kad tuos pakitimus ytakoja uzdegimas,tai ne onkologiniai pakitimai.Man ir budavo visaip nuo askus iki hsil,dare konizacija,atsakymas uzdegimas,cin 1.vadinas operacijos nereikejo,o reikejo teisingo gydimo,tai tie pakitimai ir vel darysis,kadangi uzdegimo tai neisoperuosi.Bent mano tokia nuomone.Jei tavo paskutinis lsil,tai operuot dar nereik,geriau planuok leliu

Mano ir gi buvo CIN-3, operavo, o galiausiai isoperavus buvo uzdegimas... tai bereikalinga operacija? g.gif verysad.gif kazkokia nesamone...
Atsakyti
Miamora, vadinasi tau gine visa dali pasalino su biopsija, bet ji juk negalejo to zinoti kad pasaliko viska per biopsija...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 19, 12:36)
Miamora, vadinasi tau gine visa dali pasalino su biopsija, bet ji juk negalejo to zinoti kad pasaliko viska per biopsija...

onkocitologinis tyr.tai nera biopsija,tai kaip ir tepinelis.Na man tai operaves gyd.veliau patvirtino,kad operuot nereikejo.Onkoc.rode hsil,o po operacijos uzdegima
Atsakyti
pukuotukassss, tai padare OCT ir iskarto konizacija blink.gif nebuvo padares po OCT biopsijos?blink.gif
Atsakyti
sveikos,
gal apie 6 metus vis rodydavo CIN 2, tame tarpe ir dvi biopsijos. tik karta oct rode cin1. padare konizacija, o atsakymas geras, gydytoja pati sako,netikiu. tai taip ir nesupratau, tai ka tada tuos metus tyrimai rodydavo, kuom tiketi, nebutu ir operave.
klausimas, kokios jums pirmos menesines po konizacijos buvo. vis tepa ir tepa, viena diena jau galvoju, kad menesines, kita diena vel nieko. taip ir nesuprantu, o reikia pradeti KT. zodziu pasimetus
Atsakyti
merginos norejau paklausti.. as turiu uzdegima ir reaktyvinius pakitimus (ats toks po onkocitologinio) kuri kartosiu uz menesio, bet dar turiu zaizdele negrazia gimdos kaklely.. blush2.gif tai va po lytiniu santykiu pasirode kraujo ir labai issigandau dabar man ciklo vidurys ir tikrai ne menesiniu cia kraujas, tai labai bijau kad cia ikivėžinių pakitimų pranašas gali būti ar kuri esate su tuo susudurusi? blink.gif
Atsakyti
Pagerbikme tylos minute forumietę Allisa(ji čia dažnai rašydavo,palaikydavo,padrąsindavo).Labai liūdna pranešti tokias naujienas,bet deja....paliko ji šį pasaulį verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Labai sunku rašyti.....nes nesenai šnekėjome,o šiandien sužinojau kad mirė.
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Isdrisiu paklausti..kas atsitiko? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elitute: 19 vasario 2010 - 20:31
QUOTE(pukuotukassss @ 2010 02 19, 08:31)
Man ir budavo visaip nuo askus iki hsil,dare konizacija,atsakymas uzdegimas,cin 1.vadinas operacijos nereikejo,o reikejo teisingo gydimo,

Pas mane lygiai tas pats. Buvo hsil, biopsijos nedarem, iskart konizacija, o po jos paaiskejo - cin1. Bet del operacijos kazkaip nesigailiu. Padare tai padare. Gal taip geriau. Matysiu kaip bus po naujo citologinio, tik ji darysim balandi turbut g.gif
QUOTE(lekus @ 2010 02 19, 19:26)

klausimas, kokios jums pirmos menesines po konizacijos buvo. vis tepa ir tepa, viena diena jau galvoju, kad  menesines, kita diena vel nieko. taip ir nesuprantu, o reikia pradeti KT. zodziu pasimetus

tiek pirmosios (savaite po konizacijos), tiek antrosios laiku ir iprastai. Jokiu pokyciu nepastebejau.
QUOTE(Braškutė 74 @ 2010 02 19, 19:49)
Pagerbikme tylos minute forumietę Allisa(ji čia dažnai rašydavo,palaikydavo,padrąsindavo).Labai liūdna pranešti tokias naujienas,bet deja....paliko ji šį pasaulį  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Labai sunku rašyti.....nes nesenai šnekėjome,o šiandien sužinojau kad mirė.

verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif kokios liūdnos žinios...tik tik susirašinėjom... negaliu patikėti...koks trapus tas žmogaus gyvenimas... artimiesiems didelė užuojauta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 19 vasario 2010 - 20:36