Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 02 10, 10:37)
allisa, l. ačiū už straipsni as dar ji kitiems paplatinsiu, matet pasaryta pacios turim megautis gyvenimu todėl agniuke gyvenk normalu gyvenima ir pamirsk bedas, va kaip as net negalvoju... dbr perskaiciusi supratau kad reikia dar buti nemezai grynam ore o as nuo ryto iki vakaro praleidziu su kompi todel savaitgali reiks mauti i palanga pasivaikscioti bigsmile.gif
Papildyta:
apynių arbata gerai nuo nervų  wub.gif

palanga...kaip faina,tai nusimato gražus svaitgalis 4u.gif
Atsakyti
sveikos, man citologinis rodo nera intraepitelinių pokyčių, tinkamas tyrimui. bet kodel gyd mane tikrina kas metus? dariaus citologini, tada pastojau, po gimdymo vel pattikrino, isvados tos pacios, ir pasake vel po metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 02 10, 13:49)
sveikos, man citologinis rodo nera intraepitelinių pokyčių, tinkamas tyrimui. bet kodel gyd mane tikrina kas metus? dariaus citologini, tada pastojau, po gimdymo vel pattikrino, isvados tos pacios, ir pasake vel po metu g.gif

4u.gif Profilaktiškai moteris turėtu tikrintis kas metai mirksiukas.gif Labai stropi gydytoja reiškia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 10, 12:56)
4u.gif Profilaktiškai moteris turėtu tikrintis kas metai mirksiukas.gif Labai stropi gydytoja reiškia 4u.gif

ji tikrai superine... wub.gif ir kas keisciausia man nemokamai daro... nors masn tik 23
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 02 10, 14:02)
ji tikrai superine... wub.gif  ir kas keisciausia man nemokamai daro... nors masn tik 23

drinks_cheers.gif tai tada super
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 10, 13:10)
drinks_cheers.gif tai tada super

bet gal kas negerai kad ji man nemokamai daro? nors kaip ir minejau, pati maciau kad parasyta jog nerasta tu lasteliu ar pakitimu. net nzn ka galvot
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 02 10, 14:19)
bet gal kas negerai kad ji man nemokamai daro? nors kaip ir minejau, pati maciau kad parasyta jog nerasta tu lasteliu ar pakitimu. net nzn ka galvot

nesijaudink be reikalo nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2010 02 10, 12:30)
Labukas visoms, aš jau namie biggrin.gif . Operavo vakar. Biopsijos nedariau, nes pasitarus su gydytoja nusprendžiau geriau iš karto operuotis. Pas mane visada pavasariop būna prastesni onkocitologiniai tyrimai, paskutinius kartus buvo Ascus ir vėliau LSIL. Gydžiausi antibijotikais, bet galvoju, kad dar kankinti organizmą jei galima išsioperuoti ir keletą metų būti ramiai, o gal ir visam laikui blush2.gif .
Šiaip jaučiuosi gerai, vakar tik visą dieną miegojau, ryte dar skaudeno pilvo apačią, bet suleido vaistukų ir viskas ok.
O dėl davimo ,tai kaip ten bebūtų, medikai labai laukia, bet prasisukau simboliškai, nes esu labai prieš tai nusiteikusi tongue.gif  (mama įkalbėjo doh.gif ).

tau buvo LSIL ir operavo??? g.gif Pas mane po biopsijos irgi rodo LSIL, bet gine sake, kad kol kas tikrai nereikia nieko daryti unsure.gif
Linkiu sparciai sveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrge: 10 vasario 2010 - 13:29
QUOTE(Spyrge @ 2010 02 10, 14:26)
tau buvo LSIL ir operavo???  g.gif Pas mane po biopsijos irgi rodo LSIL, bet gine sake, kad kol kas tikrai nereikia nieko daryti  unsure.gif
Linkiu sparciai sveikti  4u.gif

nepergyvenk, LSIL ir nereikia operuoti 4u.gif
Atsakyti
brunera, be reikalo nepergyvenk ir džiaukis kad sutaupai pinigėlių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 10, 15:11)
brunera, be reikalo nepergyvenk ir džiaukis kad sutaupai pinigėlių bigsmile.gif

bet kdl man nemokamai kad nepriklauso g.gif
Atsakyti
Fen-berry, smagu kad gerai jautiesi, nepamiršk pranesti ka rodys ats. po konizacijos mirksiukas.gif
Papildyta:
brunera, nzn, neimk į galvą, aš matai privačiai kai einu tai už viską moku unsure.gif
Atsakyti