Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

mes ir einam kai nelyja. ir dazniausiai ismiegam pora valandu lauke ax.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau ir susirūpinau dėl savo miegalytės - ji pas mane lauke po 5 val. (be jokių pertraukų) išmiega... Diena kambary tai vos pusvalandžiui pavyksta užmigdyt, tai beveik bet kokiu oru (na jei ne pūga) lauke tenka miegot...gerai , kad pas mus nuosavas kiemas yra, tai vaikas kieme, o mama namuose tvarkosi sau ramiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2009 11 10, 16:54)
Paskaitinėjau ir susirūpinau dėl savo miegalytės - ji pas mane lauke po 5 val. (be jokių pertraukų) išmiega... Diena kambary tai vos pusvalandžiui pavyksta užmigdyt, tai beveik bet kokiu oru (na jei ne pūga) lauke tenka miegot...gerai , kad pas mus nuosavas kiemas yra, tai vaikas kieme, o mama namuose tvarkosi sau ramiai ax.gif

Nematau ko rupintis, dziaugtis reikia, kad vaikas ismiega normaliai! Dauguma vaiku juk megsta lauke buti ir miega saldziau lauke. Taip kad del sito tai tikrai nesirupinkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelu kalva: 10 lapkričio 2009 - 17:49
mums dar tik gera savaite, o kazkaip prisibijom i lauka dar eiti schmoll.gif tikriausiai vertetu. Snd lyg ir planavom, bet pabugau to dregno oro. ax.gif kiek tokiam vaikeliui pirma karta reiktu pabut????
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2009 11 10, 16:54)

Ir mano mažytė miega kiekvieną dieną savam kieme, tik šiek tiek mažiau, po 3 valandas, o aš tuo tarpu namie smile.gif

QUOTE(linella @ 2009 11 10, 22:12)
mums dar tik gera savaite, o kazkaip prisibijom i lauka dar eiti  schmoll.gif  tikriausiai vertetu. Snd lyg ir planavom, bet pabugau to dregno oro. ax.gif  kiek tokiam vaikeliui pirma karta reiktu pabut????

Eikit į lauką, tik trumpam, pirmą kartą pakaks 10-15 minučių ir kaskart laiką ilginkite po 5 min. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2009 11 10, 22:12)
mums dar tik gera savaite, o kazkaip prisibijom i lauka dar eiti  schmoll.gif  tikriausiai vertetu. Snd lyg ir planavom, bet pabugau to dregno oro. ax.gif  kiek tokiam vaikeliui pirma karta reiktu pabut????

pradek nuo kokiu 10 min, arba is vis nuo balkono ax.gif
Atsakyti
Dažniausiai 2 valandas
Atsakyti
kai buvo maziukas ir kiekviena karta isejus i lauka uzmigdavo, tai ejom beveik kiekviena diena ir kelis kartus per diena, nes vezime apkamsytas ramiai ir siltai sau miegojo. Dabar mums metukai, tai kai tokie orai, dazniau bunam namie, nes vezimelyje ilgai nenori sedeti, o kai silciau aprengi, tai pyksta, nes negali laisvai judeti, sunku vaikscioti, juo labiau kai tik pradeda savarankiskai eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2009 11 10, 17:54)

Ogi labai šaunu, kad tiek ilgai būnat. Sveikas vaikutis auga mirksiukas.gif .

Mes būnam apie 40 min-2 val. Priklausomai nuo oro.
Atsakyti
Stengiuosi išeit kasdien, nors porom valandom, o kai geras oras, beveik visą dieną praleidžiam lauke
Atsakyti
Vasarą tai didesnę dalį dienos praleisdavom lauke,o dabar kai grįžome gyventi į daugiabutį, tai išstumiu į balkoną miegoti. Ir tiek to lauko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2009 11 11, 00:12)

As tai siulyciau pradeti nuo balkono, o tik paskui i lauka, mums taip rekomendavo gydytojai...
Atsakyti