Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(praraja @ 2009 11 06, 22:58)
mes lauke kai vasara bevaik visa diena budavom.isvazdavau vazima i lauka ir palikdavau,uogaut lekdavom palieku ji pievoi ir uogauju,namo grizdavom velai.oram atvesus truputi maziau bunam kazkur 3-4 val.man patinka kai lauke miega,nes tada daugiau laisvo laiko,namie miega 30 min o lauke apie 2val.

man irgi namuose daugiausia 40min nemiega smile.gif
Papildyta:
QUOTE(InesaP @ 2009 11 06, 22:19)
as pirmiausia pati apsirengiu, net batus..nu visiskai.o tada vaikiuka rengiu ax.gif

? unsure.gif

mes y lauka irgi nevisad kazdien einam..ir dabar isbunam 1,5h-2h..
ir norejau paklaust, tos kur migdot balkone, tai aprengiat taip pat kaip ir y lauka? pas mane balkonas ystiklintas bet saltas ax.gif

truputi maziau rengiu nei i lauka,balkonas irgi istiklintas,bet salta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 07 lapkričio 2009 - 11:39
Stengiuosi kiekviena diena pabut su vaiku lauke bent 2-3 val, bet per lietu ar veja sedim namie, nes ner paciai jokio malonumo, o ir vaikas baisiai nelaimingas tada vezime sedi. O balkonas pas mus labai jau sandariai uzstiklintas ir jame tas pats kas kambary, tai kad ten ir nemigdau ax.gif
Atsakyti
mano dukrytei menuo. i lauka stengiames iseiti kasdien. jei buna prastesni orai, tai bent i balkona isnesu smile.gif lauke bunam apie 1-2 valandas smile.gif balkone aisku zymiai maziau, nes sunkoka butu ja islaikyti tiek laiko biggrin.gif
Atsakyti
Atvėsus orams ne kasdien išeinam laukan. Mūsų mikrorajone ir taip visada vėjai siautėja. Ir balkone mažiaus nemigdau. Gryno oro tikrai mažai gauna verysad.gif Gal ir per daug atsargi mama esu. Vyresnėlį taip pat ne kasdien lauk veždavau. Žodžiu - mama šilumos mėgėja, tai ir vaikus stengiasi šiltai auginti ax.gif
Atsakyti
Kiekviena diena einame--nebent sergame smile.gif.Nors ir lietus lyja-tam yra apsauga nuo lietaus,o mama ne cukrine neistirps tongue.gif .Na jei labai vejuota ar lyja aisku nebunam kelias val tai nors pusvalandi ar valanda.O jei oras neblogas(rudenio sezonas) nuo 1-2,5 val.As skaitau tokiu sezono metu mama gali ir lietui lyjant,kad ir i parduotuve nuvaziuoti-juk pirmyn ir atgal vis kokia 20 min susidaro mirksiukas.gif ir automatiskai vaikutis pakvepuoja grynu oru...Bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
O prie kiek temperatūros gydytoja jau nerekomendavo eiti į lauką?
Kol kas mes einame kiekvieną dieną, išskyrus kai buvo sniego arba kai lyja, o išėj pabūdam 1-2 val., kol jau šalta pasidaro arba mažasis pabunda smile.gif
Atsakyti
Mes irgi einam kiekviena diena i laukeli, tik aisku jeigu kokia puga ar lietus smarkus tai ne. Del rengimosi tai pirmiausia pamaitinu, palaukiu kol ji uzsiliuliuos ir tik tad rengiu, tai tada jau jokios reakcijos nebuna ir laukelyje ismiega ilgai, kokia valanda pasivazinejam, o paskui griztam namucio ir balkone toliau parpiam, o mamyte tuo metu namucius apsitvarko, taip taikiai ir gyvenam:)
Atsakyti
Viena mamyte klause, kokiai tmepertaturai esant lauke galima vesti vaikeli. As kaip tik domejausi tokiu klausimu.
Rekomenduojama iki metu amzziaus vaika vesti iki -10 laipsniu.
Atsakyti
gana daznai po 3 val isbunam, nors ir salta buna blush2.gif kartais net ir 4 val blink.gif nes kaip iminga tai net valgyt nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraRo: 10 lapkričio 2009 - 09:59
Nuo pat gimimo mazulis diena miega tik lauke... Taigi, jau puse metu mes i lauka einame 3 kartus per diena po 2-3 val., nesvarbu koks oras... Kitaip - jokio miego, pykciai ir t.t. Arteja salciai, tai kazkokiu budu teks pratinti miegoti namie blink.gif
Atsakyti
Mes einam i lauka kai buna geras oras, kai lyja neinu. Na zodziu einu tada kai paciai malonus oras lauke ax.gif O ziema tai kasdien kai sninga, saltukas. Tik siltai apsirengiam ir i lauka thumbup.gif Bunam nuo 1 val iki 3. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diva3: 10 lapkričio 2009 - 12:49