Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Mes irgi bandom išvažiuot kiekvieną dieną, na tik šiandien nevažiavom, nes labai pusto. Su vyresnėle važiuodavau ir kai -10oC būdavo. Pabūnam 2-3val. Dabar jau tenka grįžti anksčiau, nes aš sušąlu ax.gif

QUOTE(milima @ 2009 11 04, 17:33)

Dar norejau patikslint kodel mums kartais gaunasi pabuti lauke 5val. , cia du miegeliai po 2,5val.

O kaip mamytė nesušąla per tiek laiko g.gif
Atsakyti
Oho merginos - šaunuolės, kad taip ilgai lauke su vaikučiais būnate. Mums tiek neišeina. aišku, stengiamės kiekvieną dieną išeiti, jei tik nelyja, bet išbūnam dabar max iki 1,5 val. O balkone mano visai nemiega - jai didžiausias stresas paskutiniu metu yra kombinezonas ir vežimas - tik pamato, ir jau lūpą tempia, o pradedu vilkti, ar jau guldau aprengtą - verkia iki begalybės..Pati apsirengiu tik lauke (susisagstau paltą, pirštinės, šalikas), nes skubu ją kuo greičiau išnešti, kad dar labiau nešušiltų, o paguldžius į vežimą iš karto važiuoti reikia, kol pradeda merktis akytės (aišku, jeigu aprimsta, jei ne, kelis sykius reikia išimti ir rankų palaikyti, o sušilus, dar vėjas), žodžiu vargelis..O dabar kai atšalo oras išvis doh.gif Kaip jūs tvarkotės, ar pas jus nebūna tokių problemų?
Atsakyti
I lauka lekiame kiekviena diena, nes kitaip mama nuprotetu lotuliukas.gif grynas oras man - sventas reikalas rolleyes.gif
Jei zvarbokas oras lekiame i miska ir ten sukame ratus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milija99 @ 2009 11 05, 17:12)
O dabar kai atšalo oras išvis  doh.gif Kaip jūs tvarkotės, ar pas jus nebūna tokių problemų?

pas mane irgi kartais tokiu oziuku buna, isnesus i balkona guli is pradziu atmerktom akim, po to zirzt ir muistytis pradeda, bet nevisada, siandien tvarkingai elgiasi smile.gif as tai nezinau kaip mamos eina i lauka su vezimais kasdien ir dar du kartus per diena, nes jei as taip irgi daryciau, tai isvis nieko nebespeciau pasidaryti namie, jau dabar vos speju su visais skalbiniais, lyginimais, vaiko maudymais, masaziukais, primaitinimu, zaidimukais, dar namus iskuopt, valgyt jau nebedarau - vyras daro, o dar jei i kiema su vezimu du kartus, tai nu neisivaizduoju... g.gif
Papildyta:
QUOTE(blaxtiena @ 2009 11 05, 18:25)
I lauka lekiame kiekviena diena, nes kitaip mama nuprotetu  lotuliukas.gif grynas oras man  - sventas reikalas rolleyes.gif 
Jei zvarbokas oras lekiame i miska ir ten sukame ratus biggrin.gif

kasdien po kelias valandas? kaip spejat namuose tvarkytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura01: 06 lapkričio 2009 - 14:30
smile.gif
Atsakyti
Savo dičkį, ar lietūs lija, ar pūgos siaučia vedžiau į lauką kiekvieną dieną iki 10 mėn. (paskui prasidėjo mokslai ir neturėjau tam sąlygų) ir nesirgo jis man... Su mažają nevisada taip išeina, būna kad neišvežu į lauką, bet šiaip stengiuosi 1-2 val pabūt lauke,priklauso nuo oro sąlygų.
Atsakyti
QUOTE(DaliaMa @ 2009 11 05, 16:24)
O kaip mamytė nesušąla per tiek laiko g.gif

Jau rasiau, kad nebunu tiek su juo lauke, jis vienas balkone miega.
Papildyta:
Oho merginos - šaunuolės, kad taip ilgai lauke su vaikučiais būnate. Mums tiek neišeina. aišku, stengiamės kiekvieną dieną išeiti, jei tik nelyja, bet išbūnam dabar max iki 1,5 val. O balkone mano visai nemiega - jai didžiausias stresas paskutiniu metu yra kombinezonas ir vežimas - tik pamato, ir jau lūpą tempia, o pradedu vilkti, ar jau guldau aprengtą - verkia iki begalybės..Pati apsirengiu tik lauke (susisagstau paltą, pirštinės, šalikas), nes skubu ją kuo greičiau išnešti, kad dar labiau nešušiltų, o paguldžius į vežimą iš karto važiuoti reikia, kol pradeda merktis akytės (aišku, jeigu aprimsta, jei ne, kelis sykius reikia išimti ir rankų palaikyti, o sušilus, dar vėjas), žodžiu vargelis..O dabar kai atšalo oras išvis  doh.gif Kaip jūs tvarkotės, ar pas jus nebūna tokių problemų?

Mes tai uzsimigdom ant papuko ir tada rengiu, per miegus tik biskuti pasirauko, jokiu rekimu ir asaru. O ar vezimas rieda ar stovi jam nesvarbu, svarbu, kad oras grynas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milima: 06 lapkričio 2009 - 15:26
o pas mus rengimasis tai siaubas kazkoks doh.gif . tik pajaucia, kad dedu kepure, taip staugti pradeda, iki pamelynavimo. ir tas pats, jei su vezimeliu kur nors sustoji, jei tik uzjunta, kad stovim irgi is karto gerkle paleista. Mama, jei jau vaziuoji, tai vaziuok lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes tai nevezam dukros i lauka kiekviena diena,jei buna didelis vejas,tai tikrai ne,kazkaip bijom.sloguoja jau pusantro menesio,bet nei laukas nepadeda g.gif
kaip jus nesusalat?
Atsakyti
Oho merginos - šaunuolės, kad taip ilgai lauke su vaikučiais būnate. Mums tiek neišeina. aišku, stengiamės kiekvieną dieną išeiti, jei tik nelyja, bet išbūnam dabar max iki 1,5 val. O balkone mano visai nemiega - jai didžiausias stresas paskutiniu metu yra kombinezonas ir vežimas - tik pamato, ir jau lūpą tempia, o pradedu vilkti, ar jau guldau aprengtą - verkia iki begalybės..Pati apsirengiu tik lauke (susisagstau paltą, pirštinės, šalikas), nes skubu ją kuo greičiau išnešti, kad dar labiau nešušiltų, o paguldžius į vežimą iš karto važiuoti reikia, kol pradeda merktis akytės (aišku, jeigu aprimsta, jei ne, kelis sykius reikia išimti ir rankų palaikyti, o sušilus, dar vėjas), žodžiu vargelis..O dabar kai atšalo oras išvis  doh.gif Kaip jūs tvarkotės, ar pas jus nebūna tokių problemų?

as pirmiausia pati apsirengiu, net batus..nu visiskai.o tada vaikiuka rengiu ax.gif
QUOTE(matautas @ 2009 11 06, 15:42)

? unsure.gif

mes y lauka irgi nevisad kazdien einam..ir dabar isbunam 1,5h-2h..
ir norejau paklaust, tos kur migdot balkone, tai aprengiat taip pat kaip ir y lauka? pas mane balkonas ystiklintas bet saltas ax.gif
Atsakyti
mes lauke kai vasara bevaik visa diena budavom.isvazdavau vazima i lauka ir palikdavau,uogaut lekdavom palieku ji pievoi ir uogauju,namo grizdavom velai.oram atvesus truputi maziau bunam kazkur 3-4 val.man patinka kai lauke miega,nes tada daugiau laisvo laiko,namie miega 30 min o lauke apie 2val.
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 11 06, 22:19)
as pirmiausia pati apsirengiu, net batus..nu visiskai.o tada vaikiuka rengiu ax.gif

? unsure.gif

mes y lauka irgi nevisad kazdien einam..ir dabar isbunam 1,5h-2h..
ir norejau paklaust, tos kur migdot balkone, tai aprengiat taip pat kaip ir y lauka? pas mane balkonas ystiklintas bet saltas ax.gif

Taip, nes pas mus balkonas visas atviras, net sonai atviri, tokio tipo kaip pakabinti balkonai, gal suprantamai issireiskiau biggrin.gif
Atsakyti