Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

mes tai dabar nekiekviena diena einam i lauka, nes sloga antra savaite, o taip jei nelyja, tai einam kiekviena diena , maziausiai valandai, buna ir 2-3 val.
Atsakyti
Mes laukutyje isbunam 3-5 val. kiekviena diena. Na jei labai stiprus lietus ar vejas tada jau neinam.
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2009 11 04, 16:01)
Mes laukutyje isbunam 3-5 val. kiekviena diena. Na jei labai stiprus lietus ar vejas tada jau neinam.

oho, tai labai ilgai! ka veikiat, kaip tiek ilgai isbunat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2009 11 04, 16:01)

aga tikrai ilgai blink.gif
as ilgiausiai esu isbuvusi pusantros valandos, man kazkaip baime kankina, kad pampersiukas per daug suslaps jei ilgiau isbusim lauke ir slapias jis trauks salti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 11 04, 16:03)
oho, tai labai ilgai! ka veikiat, kaip tiek ilgai isbunat? smile.gif

As maziau bunu, jis balkone pagrinde miega. Namie maximum valandele nusnaudzia, tada labai nenuotaikoj buna doh.gif , istisai zirzia. Kai lauke pamiega kokias 4val, tada ir nuotaika atsiranda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 11 04, 16:07)
aga tikrai ilgai  blink.gif
as ilgiausiai esu isbuvusi pusantros valandos, man kazkaip baime kankina, kad pampersiukas per daug suslaps jei ilgiau isbusim lauke ir slapias jis trauks salti  g.gif

Jusu dar mazas leliukas, tai daug siusioja. Maniskis daznai atsikelia sausas ir visus savo reikalus pradeda atlikineti po valgio smile.gif . Beje, dedu vaikuti i didesni kombinzona, kad visos kojytes ir rankytes butu vienoj dali, tai saltas buna tik nosiukas, o pats kaip kleckutis ir po 4val miego lauke smile.gif

Dar norejau patikslint kodel mums kartais gaunasi pabuti lauke 5val. , cia du miegeliai po 2,5val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milima: 04 lapkričio 2009 - 16:07
Mes keliaujam i lauka kiekviena diena. Net jei lietinga diena, bandom istaikyti momenta kai nelabai lyja ir vis tiek einam pasivaikscioti. O kai labai vejuota ratus sukam miskelyje, ten vejas ne taip stipriai pucia bigsmile.gif Lauke pabunam apie 2 val. 4u.gif Buvo keletas dienu kai neisejom i lauka, tai mazoji buvo labai pikta, irzli. Pasivaiksciojimai lauke jai sventas reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mes jei ne kiekviena diena iseinam i lauka pasivaiksciot,tai bent i balkona isvezu...tada miega kokias 4-5val. thumbup.gif per ta laika speju truputi ir apsitvarkyt,valgyt pagamint ir SM pasedet.. ax.gif
Atsakyti
mes lauke stengiames pabut kasdien, pabunam 2 valandziukes, na bet jei vejuota ir zvarbus orelis tai sedim namuciuos smile.gif
Atsakyti
O jus naudojate kokinors apsaugini krmuka vaikucio veidukui?
Atsakyti
mes laukutyję išbunam labai įvairiai jei oras geras tai kokias 5 val, nes geriau mažylė miega, o jei prastokas tai 1 val.
Atsakyti
o mano mazoji kol vezimukas rieda kad ir is leto tol pucia i aki,jei tik mama i kokia parda uzsuka-kvit...baigti miegeliai,prasideda noras viska matyt doh.gif taigi bunam laukely tol,kol mama vazinejasi,2-4 val,beveik kasdien. biggrin.gif
Papildyta:
cioliukui 4u.gif ispudinga tavo lieknejimo liniuote,labai baltai pavydziu...ir kaip tau tai pavyksta? as po cezario stai jau greit 6 men o pilvas baisulinis liko unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2009 11 05, 10:56)
O jus naudojate kokinors apsaugini krmuka vaikucio veidukui?

mes naudojam Esex tepala. gydytoja parekomendavo, tai ir nusipirkom. riebus toks jis, kaip vazelinas.
Papildyta:
QUOTE(takupaj @ 2009 11 05, 14:16)
o mano mazoji kol vezimukas rieda kad ir is leto tol pucia i aki,jei tik mama i kokia parda uzsuka-kvit...baigti miegeliai,prasideda noras viska matyt doh.gif taigi bunam laukely tol,kol mama vazinejasi,2-4 val,beveik kasdien. biggrin.gif
Papildyta:
cioliukui  4u.gif  ispudinga tavo lieknejimo liniuote,labai baltai pavydziu...ir kaip tau tai pavyksta? as po cezario stai jau greit 6 men o pilvas baisulinis liko  unsure.gif  g.gif

maniskis guli balkone jau 1,5 val. sninga truputi, tai tik nosis kyso is patalu. siltas atrodo, bet man baisu vistiek, rei nestis atgal turbut...

hmm, o del pilvo, tai man per 1,5 men sugrizo i pradine padeti, kaip ir pries nestuma buvo...
Atsakyti