mes tai dabar nekiekviena diena einam i lauka, nes sloga antra savaite, o taip jei nelyja, tai einam kiekviena diena , maziausiai valandai, buna ir 2-3 val.
Mes laukutyje isbunam 3-5 val. kiekviena diena. Na jei labai stiprus lietus ar vejas tada jau neinam.
QUOTE(milima @ 2009 11 04, 16:01)
Mes laukutyje isbunam 3-5 val. kiekviena diena. Na jei labai stiprus lietus ar vejas tada jau neinam.
oho, tai labai ilgai! ka veikiat, kaip tiek ilgai isbunat?
QUOTE(milima @ 2009 11 04, 16:01)
aga tikrai ilgai
as ilgiausiai esu isbuvusi pusantros valandos, man kazkaip baime kankina, kad pampersiukas per daug suslaps jei ilgiau isbusim lauke ir slapias jis trauks salti
QUOTE(Laura01 @ 2009 11 04, 16:03)
oho, tai labai ilgai! ka veikiat, kaip tiek ilgai isbunat?
As maziau bunu, jis balkone pagrinde miega. Namie maximum valandele nusnaudzia, tada labai nenuotaikoj buna , istisai zirzia. Kai lauke pamiega kokias 4val, tada ir nuotaika atsiranda
Papildyta:
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 11 04, 16:07)
aga tikrai ilgai
as ilgiausiai esu isbuvusi pusantros valandos, man kazkaip baime kankina, kad pampersiukas per daug suslaps jei ilgiau isbusim lauke ir slapias jis trauks salti
Jusu dar mazas leliukas, tai daug siusioja. Maniskis daznai atsikelia sausas ir visus savo reikalus pradeda atlikineti po valgio . Beje, dedu vaikuti i didesni kombinzona, kad visos kojytes ir rankytes butu vienoj dali, tai saltas buna tik nosiukas, o pats kaip kleckutis ir po 4val miego lauke
Dar norejau patikslint kodel mums kartais gaunasi pabuti lauke 5val. , cia du miegeliai po 2,5val.
Mes keliaujam i lauka kiekviena diena. Net jei lietinga diena, bandom istaikyti momenta kai nelabai lyja ir vis tiek einam pasivaikscioti. O kai labai vejuota ratus sukam miskelyje, ten vejas ne taip stipriai pucia Lauke pabunam apie 2 val. Buvo keletas dienu kai neisejom i lauka, tai mazoji buvo labai pikta, irzli. Pasivaiksciojimai lauke jai sventas reikalas
sveikos
mes jei ne kiekviena diena iseinam i lauka pasivaiksciot,tai bent i balkona isvezu...tada miega kokias 4-5val. per ta laika speju truputi ir apsitvarkyt,valgyt pagamint ir SM pasedet..
mes jei ne kiekviena diena iseinam i lauka pasivaiksciot,tai bent i balkona isvezu...tada miega kokias 4-5val. per ta laika speju truputi ir apsitvarkyt,valgyt pagamint ir SM pasedet..
mes lauke stengiames pabut kasdien, pabunam 2 valandziukes, na bet jei vejuota ir zvarbus orelis tai sedim namuciuos
mes laukutyję išbunam labai įvairiai jei oras geras tai kokias 5 val, nes geriau mažylė miega, o jei prastokas tai 1 val.
o mano mazoji kol vezimukas rieda kad ir is leto tol pucia i aki,jei tik mama i kokia parda uzsuka-kvit...baigti miegeliai,prasideda noras viska matyt taigi bunam laukely tol,kol mama vazinejasi,2-4 val,beveik kasdien.
Papildyta:
cioliukui ispudinga tavo lieknejimo liniuote,labai baltai pavydziu...ir kaip tau tai pavyksta? as po cezario stai jau greit 6 men o pilvas baisulinis liko
Papildyta:
cioliukui ispudinga tavo lieknejimo liniuote,labai baltai pavydziu...ir kaip tau tai pavyksta? as po cezario stai jau greit 6 men o pilvas baisulinis liko
QUOTE(Luttuke @ 2009 11 05, 10:56)
O jus naudojate kokinors apsaugini krmuka vaikucio veidukui?
mes naudojam Esex tepala. gydytoja parekomendavo, tai ir nusipirkom. riebus toks jis, kaip vazelinas.
Papildyta:
QUOTE(takupaj @ 2009 11 05, 14:16)
o mano mazoji kol vezimukas rieda kad ir is leto tol pucia i aki,jei tik mama i kokia parda uzsuka-kvit...baigti miegeliai,prasideda noras viska matyt taigi bunam laukely tol,kol mama vazinejasi,2-4 val,beveik kasdien.
Papildyta:
Papildyta:
maniskis guli balkone jau 1,5 val. sninga truputi, tai tik nosis kyso is patalu. siltas atrodo, bet man baisu vistiek, rei nestis atgal turbut...
hmm, o del pilvo, tai man per 1,5 men sugrizo i pradine padeti, kaip ir pries nestuma buvo...