Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(megasun @ 2009 07 14, 14:09)
Sveikos mamytes, susiduriau su tokiu sunkumu verysad.gif  Mano mergytei 2 menesiukai, bet, kiek as suprantu, mums nepatinka buti lauke verysad.gif  is buname geriausiu atveju 1 valanda. O po to pradeda verkti, yra nepatenkinta, nors ir sausos sauskelenes, pavalgiusi yra ir nera nei silta, nei kartsa. O lauke dabar toks fantastiskas oras, kad net sirdi skauda, jog negalim jame buti juk vis del to ir reikia rolleyes.gif O parsivezus ja i kambari miega kuo puikiausiai, o kartais visiskai prasiblasko. g.gif  Galvoju, kad gal reiketu supynes - kedute i lauka issinesti ir ja paguldyti jose. Gal tada bus ramesne g.gif
Ar jus esat susidurusios su tokiaproblemele? gal galit duoti patarimu kaip su visu tuo susitvarkyti g.gif nes as jau nebeisgalvoju ir ka bedaryti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Busiu labai jums dekinga mirksiukas.gif

Mums irgi buvo tokia problemėlė, nenorėdavo gulėti vežimuke, būdavo išvažiuojam kur nors su vežimuku, tai kol miega, gerai, bet jei tik pabunda iš karto dūdas paleidžia, tai mes keitėm vežimuką, pasirodo bda buvo tame, kažkodėl mano vaikiukui nepatiko vežimas, aišku pasirodys, tai keista, kad tokie mažuliai, o jau savo norus reiškia smile.gif o šiaip bėdelės išsispręs, kai galima bus į sėdimą vežimą pusiau gulom paguldyti, vaikas viską matys, jam bus įdomu ir tada tikrai nebus pykčių 4u.gif
Atsakyti
musu merginai nuo pirmuju dienu patiko buti lauke, tik su ta salyga kad butu vezinama ar supama, reikalavo nuolat judesio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cererra @ 2009 10 01, 20:47)
musu merginai nuo pirmuju dienu patiko buti lauke, tik su ta salyga kad butu vezinama ar supama, reikalavo nuolat judesio lotuliukas.gif

o maniskei tas pats ir supimas ir viskas, neguli vezime nors tu ka doh.gif tai mes iseinam i lauka, as atsisedu ant supyniu, paimu maze, uzsisupam abi, maze uzmiega, tada paguldau ir einu pasivaiksciot biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Nemegsta ir mano saulyte gulimo vezimo nors tu ka schmoll.gif tik pirma menesi pavykdavo ja uzmigusia trumpam paguldyti ir i lauka vezime isvezti miegancia. bet tik prabudusi paleisdavo dudas doh.gif kaip suprantu, jai nepatinka guleti kazkur giliai ir nieko nematyti. todel dabar i lauka iseinam kai pasodinu ja i automobiline kedute ir uzdedu ant vezimo ratu arba nesykleje. o vezimo gulima dalis dulkija.... doh.gif bet nors taip vaika i lauka isvedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 07 14, 14:09)
Sveikos mamytes, susiduriau su tokiu sunkumu verysad.gif  Mano mergytei 2 menesiukai, bet, kiek as suprantu, mums nepatinka buti lauke verysad.gif  is buname geriausiu atveju 1 valanda. O po to pradeda verkti, yra nepatenkinta, nors ir sausos sauskelenes, pavalgiusi yra ir nera nei silta, nei kartsa. O lauke dabar toks fantastiskas oras, kad net sirdi skauda, jog negalim jame buti juk vis del to ir reikia rolleyes.gif O parsivezus ja i kambari miega kuo puikiausiai, o kartais visiskai prasiblasko. g.gif  Galvoju, kad gal reiketu supynes - kedute i lauka issinesti ir ja paguldyti jose. Gal tada bus ramesne g.gif
Ar jus esat susidurusios su tokiaproblemele? gal galit duoti patarimu kaip su visu tuo susitvarkyti g.gif nes as jau nebeisgalvoju ir ka bedaryti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Busiu labai jums dekinga mirksiukas.gif

QUOTE(ericute @ 2009 07 15, 15:08)
nu reiskia mano dukriukas neisimtis smile.gif man irgi pavydas ima ziurint i miegancius leliukus vezimukuose,as tai pastoviai su verkiancia maze parlekiu namo.  doh.gif

Ogo, maniau, kad tik mano dukra tokia keistuole rolleyes.gif nes laukas man asmeniskai jau asociuojasi su stresu... mazyle lauke miega tik tada, kai kietai imigusia isnesu laukan ir paguldau, kitaip jokiais budais... Dabar tik staciom reik nesiot, o del nesynes tai nezinau, butu super gerai, bet ta, kuria turiu turbut netinka, o ir ar ne per mazas 2men kudikis sodint i nesyne?
Atsakyti
mano mazyliui patinka laukutis thumbup.gif , tik iseinam su vezimu, ziurek 2-3min ir miega jau ponulis lotuliukas.gif , o ant ranku kai paimu ir isivedu nors 5min i lauka gryno oro pakviepuoti tai ir patinka, viska ziurineja, viskas idomu.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 10 04, 14:35)
Ogo, maniau, kad tik mano dukra tokia keistuole rolleyes.gif  nes laukas man asmeniskai jau asociuojasi su stresu... mazyle  lauke miega tik tada, kai kietai imigusia isnesu laukan ir paguldau, kitaip jokiais budais... Dabar tik staciom reik nesiot, o del nesynes tai nezinau, butu super gerai, bet ta, kuria turiu turbut netinka, o ir ar ne per mazas 2men kudikis sodint i nesyne?

ir pas mus tos pacios bedos. Ant ranku mergicai gerai, o lopsy gulet atsisako. Beda padeda spresti slingas, nors dabar su juo ne i lauka o i balkona iseinam. Is pradziu ir jis nelabai tiko, bet po biski papratom biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu yra mamyciu, kurios panasiai vargta kaip as, pirma men neimanoma buvo buti lauke, nuolat vezime verkdavo, nes labai nerami buvo, geriausiu atveju pusvalandukui uzsnusdavo doh.gif paskui pora men neblogai dudavo po pora valandkiu pravaiksciodavau kol ji miegodavo ir vel viskas apsiverte paskui, pradejo stebeti aplinka, norisi viska matyti, nebuna vezima dabar visai, ir nesvarbu, kad jau sportinuke su pusiau pakeltu dugnu, ji slneka zemyn, nepatinka taip, pyksta, klykia, atsigulus irgi negerai doh.gif Gerai tik ant ranku ir kitame vezime teko vezioti, tas pats vargas, negerai jai ir viskas doh.gif Girdejau, kad buna vaiku kategorijos, kurie nemegsta buti vezime, tad greiciausiai teks laukti kol pradesim tvirtai vaikscioti, tada gal ilgiau laukelyje pabusim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamil:) @ 2009 10 17, 23:44)
Ziuriu yra mamyciu, kurios panasiai vargta kaip as, pirma men neimanoma buvo buti lauke, nuolat vezime verkdavo, nes labai nerami buvo, geriausiu atveju pusvalandukui uzsnusdavo doh.gif  paskui pora men neblogai dudavo po pora valandkiu pravaiksciodavau kol ji miegodavo ir vel viskas apsiverte paskui, pradejo stebeti aplinka, norisi viska matyti, nebuna vezima dabar visai, ir nesvarbu, kad jau sportinuke su pusiau pakeltu dugnu, ji slneka zemyn, nepatinka taip, pyksta, klykia,  atsigulus irgi negerai doh.gif  Gerai tik ant ranku ir kitame vezime teko vezioti, tas pats vargas, negerai jai ir viskas doh.gif Girdejau, kad buna vaiku kategorijos, kurie nemegsta buti vezime, tad greiciausiai teks laukti kol pradesim tvirtai vaikscioti, tada gal ilgiau laukelyje pabusim g.gif

Susiduriau ir as su sia problema,mano maziukas gime birzeli,oras pasakiskas,bet tik ikeldavau i vezima iskarto pradedavo verkti,nervuotis, maniau gal vezimas netinka, pardaviau,nusipirkom kita,deja verysad.gif nepadejo ir tas. Pasiimdavau ant ranku, nepadejo... uzsidejau autokedute -tas pats. Namuose vaikas ramus,linksmas,miegojo gerai, bet va gryname ore net buvimas ant ranku nepadejo. Dabar jau mums 4 men, uzsidejau sportinuka ir jau sekmingai vazinejames kieme,zvalgosi visur ir nusnaudzia posmeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiegabriele @ 2009 10 25, 21:52)
Susiduriau ir as su sia problema,mano maziukas gime birzeli,oras pasakiskas,bet tik ikeldavau i vezima iskarto pradedavo verkti,nervuotis, maniau gal vezimas netinka, pardaviau,nusipirkom kita,deja verysad.gif  nepadejo ir tas. Pasiimdavau ant ranku, nepadejo... uzsidejau autokedute  -tas pats. Namuose vaikas ramus,linksmas,miegojo gerai, bet va gryname ore net buvimas ant ranku nepadejo. Dabar jau mums 4 men, uzsidejau  sportinuka ir jau sekmingai vazinejames kieme,zvalgosi visur ir nusnaudzia posmeli thumbup.gif

mums lygiai tas pats thumbup.gif isgelbejo tik sportinukas thumbup.gif nors ir jame buna dienu kai zurza ir i jokias kalbas apie lauka nesileidzia doh.gif
Atsakyti
na mes jau paaugom ir reikalas su lauku pagerejo. dabar jau domimes viskuo, vaikus kabiname, zaislus atiminejam ir siaip isdykaujam. ir jokiu verksmu thumbup.gif
Atsakyti
mano pukui penki menesiai, jei neinam pasivaikscioti, uzmigdau balkone ji kokiai valandai ar pusantros. dabar temperatura apie -1. buna dienu, kai neiseinam is namu jei lyja arba didelis vejas... ar ne per mazai mazylis buna lauke? kaip jus darot?
Atsakyti