Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Siandien mes rengemes (buvo apie 13laipsniu silumos, siltas vejukas): bodukas trumpom rankovem, medvilnine maikyte ilgomis rank., pavasarine striukyte, pedkelnes, kojinytes, sport. kelnytes, kedukai, kepuryte, salikelis. O pirstiniu nedejau. Kai miegojo dar buvau plonu apkloteliu uzklojus. Taip apsirenge lauke prabuvom 3.5val
Atsakyti
Mes siandien 2.5val laukutyje praleidom. Buvom apsirenge bodziuka ilgom rankovem, plona medvilnine liemene, pedkelnes, kojinytes, dzinsiukus ir tapukus. Be abejo kepuryte, skaryte ant kaklo ir pavasarine striukyte. Pirstiniu taip pat nesidejome nei siandien, nei uzvakar smile.gif
Atsakyti
O mes dabar į lauką kasdien imame naująjį "draugą" - šildantį buteliuką iiamo go 4u.gif Šis buteliukas sušildo pienuką/mišinuką iki gėrimui tinkamos temperatūros vos per 4 min. be elektros ar maitinimo elementų...vienkartinių šildančių kasečių dėka. Super daiktas! Labai patogu, kai nori ramiai "pakeliauti", be streso ar vargo..be minčių apie tai, kaip greitai reikės kažkur bėgti šildytis gėrimuką.... thumbup.gif
4u.gif
Atsakyti
O kaip rengti šiom dienom, kai žadama beveik vasara? Temperatūra aukšta, bet bijau vėjo. Savaitgalį dieną gal jau vienu bodžiuku bus galima būti, bet ką daryti su kakliuku? Pliku kaklu vaiką laikyti? Neperpūs vėjas? Rišti skarelę? Dukrytei tik 5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(deimuke @ 2012 04 26, 10:51)
O kaip rengti šiom dienom, kai žadama beveik vasara? Temperatūra aukšta, bet bijau vėjo. Savaitgalį dieną gal jau vienu bodžiuku bus galima būti, bet ką daryti su kakliuku? Pliku kaklu vaiką laikyti? Neperpūs vėjas? Rišti skarelę? Dukrytei tik 5 mėn.

Aš rengčiau bodžiuką-golfuko tipo arba ploną medvilninę skarelę užriščiau wink.gif
Bet man atrodo vis tiek geriausia po apačia rengti bodžiuką be rankovių ir ant viršaus jau ploną maikytę, nes dar tik pradžia tų šiltų orų, visgi reikia atsargiai.

Mes šiandien eisim, tai rengsimės taip:

bodžiukas trumpom rankovytėm, plona maikytė ilgom rankovytėm su kakliuku arba skarelė, plonos pėdkelnės, ploni džinsiukai, kojinytės, batukai. Dar paimsiu megztuką arba boloninę striukelę, na žiūrėsiu pagal vėją ir temperatūrą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 26 balandžio 2012 - 10:35
4u.gif mes kaip tik taip ir iškurnėjom šiandien:) puikus oras
Atsakyti
Mamos patarkit,kuom aprengti 10 dienu kudiki einant lauka siom dienom? Bijau prirengti per daug arba per mazai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 04 26, 11:34)
Aš rengčiau bodžiuką-golfuko tipo arba ploną medvilninę skarelę užriščiau wink.gif
Bet man atrodo vis tiek geriausia po apačia rengti bodžiuką be rankovių ir ant viršaus jau ploną maikytę, nes dar tik pradžia tų šiltų orų, visgi reikia atsargiai.

Mes šiandien eisim, tai rengsimės taip:

bodžiukas trumpom rankovytėm, plona maikytė ilgom rankovytėm su kakliuku arba skarelė, plonos pėdkelnės, ploni džinsiukai, kojinytės, batukai. Dar paimsiu megztuką arba boloninę striukelę, na žiūrėsiu pagal vėją ir temperatūrą smile.gif

va mes taip ir rengiames thumbup.gif tik megztuko schmoll.gif vietoj jo velkames plonesne pavasarine striukyte. ai, ir kojinyciu ant pedkelniu jau nedejau smile.gif
Atsakyti
O kaip su kepurytėm? Toks jausmas kad kepurytę mamos deda apskritą vasarą, ar taip?
Atsakyti
Ir mes lauke, pliku kaklu g.gif na vaikui tik 5 mėn.,visą laiką vežime,tai ir nerišau nieko,bet vėjas tai nekoks... kai bus virš 20 ir be vėjo,tai nežadu dėt jokios kepurytės,na nebent nuo saulės. O šiandien mes body ilgom rankovėm,kelnytės,romperiukas,kojinytės,dabar nustūmiau vežimą į medžių pavėsį,nes toks jausmas,kad ant saulės +40 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2012 04 27, 08:26)
O kaip su kepurytėm? Toks jausmas kad kepurytę mamos deda apskritą vasarą, ar taip?

mes dedam kepuryte (maziui beveik 11men), kai bus silciau nedesim, tik nuo saulytes ax.gif
mano drauge savo vaikiuka (1m 8men) be kepures siandien veziojosi
Papildyta:
QUOTE(Paulina25 @ 2012 04 27, 13:16)
Ir mes lauke, pliku kaklu  g.gif na vaikui tik 5 mėn.,visą laiką vežime,tai ir nerišau nieko,bet vėjas tai nekoks... kai bus virš 20 ir be vėjo,tai nežadu dėt jokios kepurytės,na nebent nuo saulės. O šiandien mes body ilgom rankovėm,kelnytės,romperiukas,kojinytės,dabar nustūmiau vežimą į medžių pavėsį,nes toks jausmas,kad ant saulės +40 doh.gif

as jau irgi siandien skarytes nedejau. Rengiames taip: bodi tr. rankovem, plona maikyte ilg. rank., dzemperiukas, pedkelnytes, kelnytes, kedukai ir kepuriukas. O jus jau pedkelniu nededat? g.gif as jau ir mastau, nes siandien tai labai karsta buvo
Atsakyti
Na šį savaitgalį jau visiška vasara. Aš 3 mėn berniuką rengiau tik bodžiuku ilgom rankovytėm ir plonos kelnytės bei trumpos kojinytės. Ir vis tiek manau vaikučiui truputi karšta buvo, sušilę plaukučiai buvo. Trumpom rankovėm bodžiuko dėt nesiryžau dar. Kaip rengėtės šį savaitgalį? Ar jau trumpom rankovytėm?
Atsakyti