Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

kaimynė net per vėją savo mažąją neįšiojas be kepurės, dažnai ir basą - nieko, sakė, kad dar nei karto nebuvo petšalus. O aš bojojau taip grūdionti, maždaug iki 8-9 mėn. ir vasarą su lengva kepuryte būdavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2010 05 10, 21:19)
O kaip sekasi maitinti lauke, kokia žmonių reakcija?? Niekada nebandžiau... Ir gal vertėtų nusipirkti tam skirtą bliuskutę, kad tik krūtų ištraukti, o ne viską į viršų pakelti.

Aš pasiimu slingą arba skarelę visada. Prisidengiu ir pamaitinu. Jei vaikas valgyt nori - šventas reikalas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IsaDora* @ 2010 05 10, 18:51)
Ne.
Tai taip, jis ant rankų neverkia, bet gi iš kitos pusės - pirktas vežimas, man ji mesti, nebenaudoti, galima būtų pirkti nešynę... bet juk neprinešiosiu visur vaiko, manau tam ir yra skirti vežimėliai. Sakau, jis pastoviai nerėkia, būna dienų kad visą laiką pramiega, bet zirzaliuoja, užrėkia balseliu savo (nes jo balsas skardus ir mums dar nėra 5 mėn)... na net nežinau, aišku nebent išeitis būtų nešynė, bet jau aš jį namie prinešioju  doh.gif  unsure.gif

nešyklė iš tiesų būtų gera išeitis smile.gif Jos juk ir skirtos nešiojimą palengvinti. Kai mano mažė nešioklėj, tai galiu eit bet kur,daryt bet ką, jai svarbu, kad ji su manim, prisiglaudus. Mes ir į kavinę į kokį renginį taip nueinam smile.gif Na pasivaikščiot dažniau kiūtinam su vežimu. Bet slingą imu, jei ant rankų užsimanytų.
Atsakyti
mano mazei greit 3men,tai laukan kasdien einam po du kartus ir lauke isvazinejam po 3 val karsta.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, , kadangi busiu mamyte pirma kart, tai net neisivaizduoju, kaip reiks mazyli ilauka ruosti blush2.gif doh.gif

norejau jusu pasiklausti, musu mazylis gims 06 pradzioj, ir vis neapsisprendziu ar reik kokio siltesnio ,bet ne zieminio, kombinezono g.gif juk pas mus vasaros ir vejuotos buna. g.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 05 29, 16:37)
sveikos mamytes, , kadangi busiu mamyte pirma kart, tai net neisivaizduoju, kaip reiks mazyli ilauka ruosti blush2.gif  doh.gif

norejau jusu pasiklausti, musu mazylis gims 06 pradzioj, ir vis neapsisprendziu ar reik kokio siltesnio ,bet ne zieminio, kombinezono g.gif juk pas mus vasaros ir vejuotos buna. g.gif

tikrai nereikia kombinezono,jei bus vesiau susuksi i pleduka
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 05 29, 17:52)
tikrai nereikia kombinezono,jei bus vesiau susuksi i pleduka

tai va turiu toki pleduka,kuris susisaksto. ir pasidaro kaip vokelis. tai ir masciau ar dar papildomai pirktikazka. Aciu uz nuomone 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
bet kokiu oru, tik nepatinka kai vejas pucia i veiduka
Atsakyti
o kepuryte dengia ausytes ar ne? nes kai pucia vejukas, man baisu, kad neperpustu ausyciu, dar koki ausu uzdegima gaus blush2.gif
Atsakyti
gal kas galetu patarti kaip kiek laiko reikia pirma kart buti lauke su kudikeliu? kaip daznai ? uosviene praeita diena pradejo mokint mane, kad kudikeli susivyniociau i pleda ir tik 5 min iseiciau i lauka, ir taip kasdien prailginant laika. ar tai tiesa? gal cia kai minusine temp lauke? nes pas mus siuo metu visad pliusine ( +4 - +9 dienom)
Atsakyti
Aprenkite vienu sluoksniu daugiau, nei jūs pati rengiatės ir pirmą kart rekomenduoju kokių 15-20min
Atsakyti
gal kas zino iki kokios minusines temperaturos galima vesti pusantru metu vaika i lauka?
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 02 15, 23:57)
gal kas zino iki kokios minusines temperaturos galima vesti pusantru metu vaika i lauka?

Geras sraipsnis:

http://www.mamoszurn...m...t&task=view

Atsakyti