Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Buvo ir mum taip, savaite laiko gal. Tai eidavau ten kur zmoniu nera, ji verkdavo rekdavo,mazdaug po 30 min galiausiai uzmoigdavo. O ant ranku nemanau kad gera mintis imti g.gif labai greitai gali priprasti, ir tada vezime tikrai nenores guleti. IR viaslaika einam i lauka tada kai jau matau, kad nori miegoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 10 gegužės 2010 - 21:04
Mano mazius su lauku susipykes konkreciai buvo blink.gif Kai buvo koks menuo nemiegojo lauke nu visai doh.gif Tik apsiuosto jau kad lauku kvepia ir viskas, paleidzia gerkle. Tai pratinau po kelias minutes vis ilgindama laika. Viena kart mano nuostabai uzmigo tai as is laimes kad nuvaziavau nuo namu ganetinai toli pasivaiksciodama tongue.gif Ir ka....pasigailejau, nes prabudo ir pradejo verkti. Ir tu ji supk nesupes. Bobulytes tik spokso ka as tam vaikui darau blink.gif Tai visa kelia atgal ant ranku nesiausi ir dar vezima stumiausi. O jau ziema buvo, sniego priversta. Vargas. O dabar persilauze bigsmile.gif ismiega kartais net 4 valandas balkone thumbup.gif
Atsakyti
Guleti vaikui vezime, jeigu nemiega manau nuobodu.
As, jeigu matau, kad vaikas is karto vezime neuzmigs, pradzioj panesioju, kad pasidairytu, atsirugtu po valgio. O kai pajauciu kad jau tuoj uzmigs paguldau i vezima.
Kartais tenka duoti lauke ir kruti, kad uzmigtu, gerai kad oras siltas ledzia tai padaryti.
Vaiko nevirkdau vezime, nenoriu kad vezimas virstu jam baubu
Atsakyti
Na taip, gal ir nereikia vaiko rėkdyti labai, bet jeigu pazirzaliuoja, bando parėkti, tai net nežinau. Ankščiauimdavau vaiką ant rankų nuo kiekvieno 'aaa'...dabar pakalbinu, ką nors dar padarau. Visaip bandau. tik toks jausmas, kad mano vienos rėkia doh.gif doh.gif O jeigu mes vaikus pradėsim imti nuo kiekvieno sukrizenimo jų, iš vežimo, tai tada tikrai vaikai manau rankas pasirinktų g.gif
O kaip sekasi maitinti lauke, kokia žmonių reakcija?? Niekada nebandžiau... Ir gal vertėtų nusipirkti tam skirtą bliuskutę, kad tik krūtų ištraukti, o ne viską į viršų pakelti.
Atsakyti
As jau ne karta esu maitinusi lauke ar viesoj vietoj, svarbiausia paciai jausti uztikrintai ka darai, o aplinkiniu reakcija man nerupi. Svarbu surasti vieta, kad paciai butu patogu.
Atsakyti
o kai lauke yra vejukas, bet labai silta ar dedat vaikui kepurele?
Atsakyti
QUOTE(bimbamm @ 2010 05 14, 10:40)
aš tai dedu, bet ne todėl kad šalta būtų, o kad saulė pakaušio neperkaitintų
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 05 14, 11:22)
aš tai dedu, bet ne todėl kad šalta būtų, o kad saulė pakaušio neperkaitintų

as dedu skarele tokia, bet jau vezime nesviecia saule. isvis labai smarkiai prakaituoja vezime, ar cia tik musiskiam, ar ir kitu panasiai, jau nezinau ka reiks vasara daryti...
Atsakyti
QUOTE(bimbamm @ 2010 05 14, 10:40)

as dedu lengvute trikotezine kepuryte,vistiek laukas yra laukas ir manau gerai butu nors galvyte kazkaip apdengti nuo saules spinduliuku ar siaip stipresnio vejelio smile.gif

Atsakyti
man ir su kepurytem problema doh.gif uzdedi tai suprakaituoja, o dar per mazute be kepurytes buti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Austte @ 2010 05 16, 09:29)
man ir su  kepurytem problema  doh.gif  uzdedi tai suprakaituoja, o dar per mazute be kepurytes buti  verysad.gif

Dek visai plonute kepuryte, buna tokios plonos su kiaurarasciu ir raistukais, uzdengia ausytes. Arba plona linine kepuryte, gal maziau prakaituos. mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar suneliui risau skaryte kai ejo laukuti, o iki siol dar dedavau kepuryte plona kokia nors smile.gif
Atsakyti