mums 3 menesiukai, mes i lauka einame kasdien, buname po 2 - 3 valandas ir jei nereiktu valgyti butu ir ilgiau
Jei geras oras ir mamyte nekrenta is nuovargio, i lauka iseinam kasdien bent porai valandu. Mazoji kur kas geriau lauke miega, o ir vezimelio pakratymai ja raminanciai liuliuojanciai veikia. Pastebejau, kad net ir grizus i namus kur kas ilgiau ismiega - dazniausiai taip ir palieku ja vezimelyje pasnausti, kol laikas buteliukui ateina.
Kartais, nemigo naktimis, net kyla pagunda griebti ta vezimeli, nesvarbu kokia valanda... Man dar neteko, bet gal kas nors taip darote?
Kartais, nemigo naktimis, net kyla pagunda griebti ta vezimeli, nesvarbu kokia valanda... Man dar neteko, bet gal kas nors taip darote?
Anksciau migdydavom vezimelyje nakciai, paskui perkeldavom i lovyte. Lauke veziojant gali ismiegot ir 4 val. Jei oras geras maitinu lauke. Mes geriam is buteliuko ir turim nuosava kiema, tai bedu nekyla
QUOTE(IsaDora* @ 2010 05 10, 18:24)
Norėčiau paklausti mamyčių, ar yra kam taip, kad vaikutis rėkia lauke? Kai išvažiuojam į lauką užmiega dažniausiai, bet po kurio laiko atsibunda ir pradeda pykti. Kaip pripratinti vaiką nerėkti? Ar į tai nekreipti dėmesio ir važiuoti vistiek, ar lėkti namo??
o ant rankų taip pat rėkia?
QUOTE(Natuke @ 2010 05 10, 18:33)
o ant rankų taip pat rėkia?
Ne.
QUOTE(pievu-gele @ 2010 05 10, 18:41)
Man tai irgi cia panasu, kad vaikutis mamytes ranku nori. Gal jis vienas is tu kudikiu, kuriems nepatinka buti vezime.
As nekreipt demesio negaleciau,koks cia pasivaiksciojimas su verkianciu vaikiuku
As nekreipt demesio negaleciau,koks cia pasivaiksciojimas su verkianciu vaikiuku
Tai taip, jis ant rankų neverkia, bet gi iš kitos pusės - pirktas vežimas, man ji mesti, nebenaudoti, galima būtų pirkti nešynę... bet juk neprinešiosiu visur vaiko, manau tam ir yra skirti vežimėliai. Sakau, jis pastoviai nerėkia, būna dienų kad visą laiką pramiega, bet zirzaliuoja, užrėkia balseliu savo (nes jo balsas skardus ir mums dar nėra 5 mėn)... na net nežinau, aišku nebent išeitis būtų nešynė, bet jau aš jį namie prinešioju
Na jei neverkia visa laika, tai nematau labai dideles problemos. Mano mazylis irgi nesedi visa laika vezime, as ji issikeliu panesu, aprodau gamta, kita ranka vezima stumdama. Paskui vel isodinu, taip ir keliaujam.
O tai , kad vezima pirkote nera argumentas vaikuti virgdyti jame
Jei nenores jame buti, gali but , kad iseitis bus nesyne
QUOTE(pievu-gele @ 2010 05 10, 19:00)
Na jei neverkia visa laika, tai nematau labai dideles problemos. Mano mazylis irgi nesedi visa laika vezime, as ji issikeliu panesu, aprodau gamta, kita ranka vezima stumdama. Paskui vel isodinu, taip ir keliaujam.
O jūs savo vaiką paimate tada kai jau matote kad jam vežime nebepatinka? ar pati kada sugalvojate?
Mano vaikas kai buvo mazesnis lauke miegodavo ilgokai.
Dabar geriausiu atveju 2 valandas, bet cia jau retas atvejis. Jeigu nemiega, vezime sedeti ir nieko neveikti nemegsta. Su savimi turiu nesyne, kurioje panesioju vaika, kazkiek sustojus, sededamas vezime zaisliukais pazaidzia, rankose panesioju, ka nors parodau, papasakoju..... Nuobodu juk vaikui tam vezime sedeti, aisku mamai patogiau butu jeigujis jame sedeti ar miegotu, nes vienoj rankoj vaikas, o kita vezima stumiu, bet as nematau tame problemu, man tikrai nera sunku. Is vezimo vaika apimu kai jis jau pradeda irzliuoti, nelaukiu kol isiverks.
Dabar geriausiu atveju 2 valandas, bet cia jau retas atvejis. Jeigu nemiega, vezime sedeti ir nieko neveikti nemegsta. Su savimi turiu nesyne, kurioje panesioju vaika, kazkiek sustojus, sededamas vezime zaisliukais pazaidzia, rankose panesioju, ka nors parodau, papasakoju..... Nuobodu juk vaikui tam vezime sedeti, aisku mamai patogiau butu jeigujis jame sedeti ar miegotu, nes vienoj rankoj vaikas, o kita vezima stumiu, bet as nematau tame problemu, man tikrai nera sunku. Is vezimo vaika apimu kai jis jau pradeda irzliuoti, nelaukiu kol isiverks.
O aš ir į vežimą negaliu paguldyt Išsinesu į lauką vienoj rankoj vaiką, kitoj vežimėlį ir ten jau guldau ir rekia kol vaziuodamas uzmiega - nerikdysi gi laiptinej. Atgal tas pats - jei pabudo . Namuose rėkia jei paguldau - reikia nešioti ir tik stačią Tai labai praverčia nešioklė
o vat mani iki 5.5 men lauke miegojo be problemu, o viena diena pradejo klykti iki isterikos, tai uzmigdau ant ranku ir lauke guldau... vargstu...