Mum tuoj 4,5men.ir jai tik grazu lauke,einam ir prabunam po 3-4val.gryname ore,net po kartus...
QUOTE(agule @ 2010 04 14, 10:53)
lauke bunam maziausiai 2 valandas, bet paskutinem dienom nezinau kas pasidare.lauke verkia nenori gulet vezime, uzmiega gal kokiam pusvalandziui ir nubudus verkai, tai tenka ant ranku nest bet nenoriu taip pratint nezinau net ka ir bedaryt
Ir pas mus panasi problema. Koki pusvalandi verkia, zyzia, muistosi, kol galiausiai uzmiega, tada max valandele pamiega,o tada dazniausiai tenka begte begti namo. Ant ranku neimu, nenoriu , kad priprastu, paimsiu viena antra karta ant ranku, tada jau nenulips nuo ju as manau . Anksciau tai po 3 val pabudavom lauke, o dabar max 1,5
Pas mus nuosavas kiemas, tai iseinu issinesu kede, pasiimu knyga, o lelius vezime miega. taip kokias 4 valandas, jei geras oras ir silta. Kaip salta, tai kokia valandele vezima po kiema stumdau ausinukus i ausis isikisusi . As muzikos klausau ir laikas greiciau bega. Dabar ir vakare kokiai valandeliai pries miega i lauka iseinam, tai nezinau ar sutapimas, bet mazius pradejo ismiegoti visa nakti po pasivauiksciojimu vakariniu .
na aš su mažiuke kažkur pusantros valandos išbūnu lauke ir mums užtenka, grįžus dar balkone valandžiuke pasnaudžia aišku būna, kad susiklosto ir taip, jog lauke būnam daug ilgiau
As stengiuosi lauke isbuti nuo 2 iki 4 valandu, priklausomai nuo mazylio miego. Vidutiniskai isbuname 3 valandas. Ir dazniausiai visa ta laika jis miega. Su savimi turiu ir nesyne, kartais pravercia.
QUOTE(M.Rasele @ 2010 04 20, 22:29)
As stengiuosi lauke isbuti nuo 2 iki 4 valandu, priklausomai nuo mazylio miego. Vidutiniskai isbuname 3 valandas. Ir dazniausiai visa ta laika jis miega. Su savimi turiu ir nesyne, kartais pravercia.
mano mazutei trecias menuo.. tik lauke miega vezama.. tai 2-4 val ir prabunam.. tik jokiu nesyniu tai neturiu... karta teko net maitinti dabar lauke, bo bais isiklyke..
Mano mazius tik valanda isbuna lauke, atsibunda alkanas ir jau reikia nest maitint.
Mano mazei 7men. Lauke bunam tiek, kiek miegam, per diena 3-4val. Miegam pietu miega 2-2,5val ir dar i vakara pusvalandziui jei geras oras isvaziuojam , tai irgi dar nusnaudzia posmeli. As irgi pastebejau ( gal ir sutapimas), kad po situ vakariniu pasivaiksciojimu nakti nebesikelia niam
mama noretu ilgiau pabuti, nes kambary nusibosta vaziuoju i lauka tada kai ateina laikas miegeliui, nes nepabutumem nei 10 min. tai kol miega galim pasivazineti lauke. kai jau akys pamazu pradeda mirkseti reikia kuo greciau begti namo. todel toli nuo namu ir nevaziuojam.