Mamytes, man iskilo toks klausimas, ka veikiat laukutyje su siek tiek ugtelejusiais, bet dar nevaikstanciais arba vos ant koju stovinciais leliais? orai atsyla, juk laukutyje noresis buti kur kas ilgiau nei pietu miegelis... vezime sedeti nusibosta, kojytes dar netvirtos... gal kas galetumete pasidalinti patirtimi?
mes išeinam i lauką kasdien po 2-3 val. Anksčiau visad mažylis lauke miegodavo, dabar, kai ūgtelėjo - pamiega max 40 min. ir dairosi . Viskas būtų gerai, bet labai jau nemėgsta saulės, tik pašviečia truputi, o jis jau ir rėkia, muistosi. Aišku aš nusuku jį nuo saulės arba uždengiu su vežimo gobtuvu, bet juk nuo kiekvieno saulės spindulėlio nepaslėpsiu . Pasižiūriu į kitus vaikučius - važiuoja vežime sau patenkinti - sauluyė šviečia, o jie šypsosi . Ar čia tik mano vienos mažylis taip nemėgsta saulėtų orų???
Mes kasdien i laukuti einam. Du kart dienoj jis miega lopsyje balkone,nes dar telpa, o viena karta iseinam jau i lauka su sportine dalim,pavazinejam,jis zumiega kokiai gerai 1h,tada prabudusi dar pavezioju apie 1h ir namucio tipenam po truputi arba tiesiog ziuriu pagal situacija,kol nezirzia tol bunam laukutyje,nors aisku jam pabosta sedeti vezime,tada issiimi ji kazkiek ant ranku,nes vaikscioti jam dar anksti
kai geras oras isvezu kasdien,miega pokaituka panele po 2-3h laukutyje
Dukryte gime rugpjuti, tai nesdavome i lauka 3 kartus per diena Kai oras atsilo, tai vaiksciojom i lauka pietu miego, dabar vel iseiname dazniau - 2 kartus, gaunasi apie 3 val.
Atsilus orams lauke buname zymiai daugiau negu ziema. Stengiuosi kasdien iseiti, buna, kad ir po č kartus, tai realiai buvimas lauke trunka nuo 1 iki 4 val per diena. Buna, kad ir neiseiname, jeigu vaziuojame pas senelius i kita miesta, jeigu vaikas migdosi namie, o mama neturi sveikatos arba lietus labai lyja.
Mes dabar jau laukutyje po 3 val. išbūname Man grynas oras reikalingas, kad aktyvi būčiau
Maniškė kol kas irgi labai nemėgsta Manau, kad turėtų priprasti akytės Su vyresnėle panašiai buvo
QUOTE(gylyte @ 2010 04 09, 10:47)
Ar čia tik mano vienos mažylis taip nemėgsta saulėtų orų???
Maniškė kol kas irgi labai nemėgsta Manau, kad turėtų priprasti akytės Su vyresnėle panašiai buvo
tokiu graziu oru mazylis lauke po 2h miega. greit jam menuo o jei vesesnis oras, tad apie valandele bunam
lauke bunam maziausiai 2 valandas, bet paskutinem dienom nezinau kas pasidare.lauke verkia nenori gulet vezime, uzmiega gal kokiam pusvalandziui ir nubudus verkai, tai tenka ant ranku nest bet nenoriu taip pratint nezinau net ka ir bedaryt
[quote=agule,2010 04 14, 09:53]
lauke bunam maziausiai 2 valandas, bet paskutinem dienom nezinau kas pasidare.lauke verkia nenori gulet vezime, uzmiega gal kokiam pusvalandziui ir nubudus verkai, tai tenka ant ranku nest bet nenoriu taip pratint nezinau net ka ir bedaryt
Ir mano mažylis taip pat, nusnūsta kokiam pusvalandžiui, pabunda truputi pasidairo ir rėkt pradeda, muistosi ir pan. Gavojau, gal jam karšta, bet gi ne, nei suprakaitavęs, nei ką. Nesuprantu kas yra Anksčiau užmigdavo, vos tik išeidavom į lauką ir miegodavo po kelias valandas, net namo parėjus jis dar kokį pusvalandį išmiegodavo
Ir mano mažylis taip pat, nusnūsta kokiam pusvalandžiui, pabunda truputi pasidairo ir rėkt pradeda, muistosi ir pan. Gavojau, gal jam karšta, bet gi ne, nei suprakaitavęs, nei ką. Nesuprantu kas yra Anksčiau užmigdavo, vos tik išeidavom į lauką ir miegodavo po kelias valandas, net namo parėjus jis dar kokį pusvalandį išmiegodavo