Einam kiekvieną dieną nuo 1 savaitės, ir nesvarbu koks oras. Dabar išbunam mažiausiai 2 valandas.
mes kasdien stengiames iseit. Kartais ilgiau bunam okartais trumpiau
QUOTE(Natalyte4 @ 2010 03 30, 20:19)
Einam kiekvieną dieną nuo 1 savaitės, ir nesvarbu koks oras. Dabar išbunam mažiausiai 2 valandas.
QUOTE(slyfka @ 2010 03 30, 13:23)
Kaip pavydžiu mamytėm, kurių vaikiukai mėgsta miegoti lauke. Maniškė nekenčia vežimo, visaip muistosi, zirzia. Kol lauke buvo šalta ir naudojom lopšiuką, tai išėjimus į lauką derindavom su miegučio laiku, kai jau matau, kad lūš, greit aprengiu ir guldau, o kiek ašarų būna... pamiega 30min ir būna bėda jei tuomet esam kur toliau nuo namų, nes skandalas baisingas, riečias, verkia. Dabar, kai oras geresnis, aš ją su nešiokle nešuosi, bet irgi, kiek tu ten išvaikščiosi su papildomu svoriu. Laukiu kada jau vaiščiot pradės, bus lengviau. Mum 7mėn.
Mus irgi panasios problemos kankina Bet dabar, kai dukryte jau didesne (10men), tai i vezimeli pasiimu kruva visokiausiu zaislu kol vazinejam lauke - zaidziam . Kartais duodu sausaini pagrauzti. Mazoji taip stipriai nebesipriesina dar gal del to, kad nebereikia zieminiu drabuziu - laisviau jauciasi, gali rankytemis i buomeli isikabinti.
Mes kiekviena diena du miegelius miegam lauke, viso gaunasi apie 4 val.
Kaip dabartiniu oru rengiat savo mažylius į lauką. Aš rengiu bodis ilgom rankovėm, maikutė, pėdkelnės, kelnytės ir plona striukytė, jei yra vėjas užkloju vilnoniu dekiuku. Galvoju ar ne per plonai
Mes kazkur bunam apie 1-2val kasdien
priklauso nuo oro,jei siltas tai bunam apie 4 val o jei vesiau ar tai vejas ar lietus ar saltukas tai apie 2-1 val
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 04 02, 01:27)
Kaip dabartiniu oru rengiat savo mažylius į lauką. Aš rengiu bodis ilgom rankovėm, maikutė, pėdkelnės, kelnytės ir plona striukytė, jei yra vėjas užkloju vilnoniu dekiuku. Galvoju ar ne per plonai
As taip pat rengiu, manau, kad gerai nereikia, kad vaikutis perkaistu
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 04 02, 00:27)
as rengiu daugiau, kartais susyla, bet to oro nesuprasi, is pradziu kartais buna nieko, o paskui ,kai atsala
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 04 02, 00:27)
Aš taip pat rengiu Tik striukytė gal šiek tiek storesnė Bet pledukas dažnai praklotas būna