Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(kristynka* @ 2010 02 12, 08:47)
o pavz mes nors ir einam y laukutį, mano  mazasis yra nusigulejas galvytes uzpakaly ir ten ner plaukuciu ir gerem 3lasus D vitamino, tai kad nesvarbu ar mes butum eja y ta lauka ar ne vistiek gerem dar pokolkas daugiau lasiuku.

Mano dukrytei irgi gale praplike, bet manau todel, kad galvyte sukineja ir nusitrina plaukuciai. Bent jau gydytoja nieko blogo neizvelgia schmoll.gif , as irgi nepanikuoju, nes jau senokai ta plike pas mus, bet sveikatos pakitimu nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(karusele @ 2010 02 12, 22:35)
Mano dukrytei irgi gale praplike, bet manau todel, kad galvyte sukineja ir nusitrina plaukuciai. Bent jau gydytoja nieko blogo neizvelgia schmoll.gif , as irgi nepanikuoju, nes jau senokai ta plike pas mus, bet sveikatos pakitimu nera schmoll.gif

o mane viena mama jau gazdino, kad tai rahito pozymis, bbet daktare pasake kad nuguli vaikuciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 09:31)
o mane viena mama jau gazdino, kad tai rahito pozymis, bbet daktare pasake kad nuguli vaikuciai smile.gif

tai aisku nieko baisaus, visi vaikuciai nusitrina, juk daug guli.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 09:31)

tai garantuotas pirminis rachito pozymis. nieko baisaus, nes taip yra kas antram vaikui su musu klimato salygom, tam ir geriam po 3 lasus to D ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 02 13, 19:23)
tai garantuotas pirminis rachito pozymis. nieko baisaus, nes taip yra kas antram vaikui su musu klimato salygom, tam ir geriam po 3 lasus to D ir tt.

mes geriam 1 lasa.nesuprantu prie ko cia rachito pozymis?
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 02 13, 23:06)
mes geriam 1 lasa.nesuprantu prie ko cia rachito pozymis?

jus 1 lasa, o krystinka 3...

cia yra vienas is rachito pozymiu, paskaitykit gi apie rachita. sveiku vaikuciu pakausiukai neplinka. musu taip pat nupliko - gavom jau 3 lasus...
kodel vis mamoms kyla noras pasigicyt ir pritaikyt sau? blush2.gif

cia jums info rachitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 13 vasario 2010 - 22:11
QUOTE(Tikaram @ 2010 02 13, 22:09)

cia yra vienas is rachito pozymiu, paskaitykit gi apie rachita. sveiku vaikuciu pakausiukai neplinka. musu taip pat nupliko - gavom jau 3 lasus...
kodel vis mamoms kyla noras pasigicyt ir pritaikyt sau?  blush2.gif

cia jums info rachitas

Toks įspūdis, kad daugiau nieko neveikiat, tik šitoj temoj ir sėdit biggrin.gif Kam reikės, tas susiras ir pasiskaitys. Nėra jau čia visos tokios neišmanėlės ir neapsišvietusios kaip Jums atrodo doh.gif
Ai ne, truputį apsirikau - pusę laiko praleidžiate šitoj temoj, kitą pusę temoje apie migdymą balkone tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurmila: 13 vasario 2010 - 22:18
QUOTE(Tikaram @ 2010 02 13, 23:09)

kodel vis mamoms kyla noras pasigicyt ir pritaikyt sau?  blush2.gif

cia jums info rachitas

gydytoja nieko net neuzsimine, musu mamos irgi tokiu dalyku nezino, brolis buvo visiskai nuplikes ir nebuvo jokio rachito g.gif
be to gydytoja sako, kad kaukole labai kieta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 14 vasario 2010 - 10:08
QUOTE(Anema @ 2010 02 14, 11:05)
gydytoja nieko net neuzsimine, musu mamos irgi tokiu dalyku nezino, brolis buvo visiskai nuplikes ir nebuvo jokio rachito  g.gif
be to gydytoja sako, kad kaukole labai kieta

gal tikrai mums rachitas verysad.gif nes dar isbertas veidukas, ir nezinau nuo ko. o ir miegodamas diena pradeda verkt, bet nakty gerai miega. nezinau ka daryt, o to vitam D3 lasu pakanka ir poto atsitaiso tie plaukuciai ? labai issigandau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 14 vasario 2010 - 10:58
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 14, 10:56)
gal tikrai mums rachitas verysad.gif  nes dar isbertas veidukas, ir nezinau nuo ko. o ir miegodamas diena pradeda verkt, bet nakty gerai miega. nezinau ka daryt, o to vitam D3 lasu pakanka ir poto atsitaiso tie plaukuciai ? labai issigandau unsure.gif

Nesibaiminkit taip, tikrai nemanau, kad rachitas schmoll.gif Maniškiui maždaug iki 8 mėnesių buvo nuplikęs pakaušis, nes labiausiai mėgdavo gulėti ant nugaros ir sukiodavo galvą. Dabar kai daugiau miega ant šono ar ant pilvo, plaukučiai ataugo thumbup.gif Nors, aišku, dėl rachito tik gydytojas gali pasakyti. Bet juk turbūt lankotės kas mėnesį pas gydytoją, stebi vaikutį?
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 02 14, 12:16)
Nesibaiminkit taip, tikrai nemanau, kad rachitas  schmoll.gif Maniškiui maždaug iki 8 mėnesių buvo nuplikęs pakaušis, nes labiausiai mėgdavo gulėti ant nugaros ir sukiodavo galvą. Dabar kai daugiau miega ant šono ar ant pilvo, plaukučiai ataugo  thumbup.gif Nors, aišku, dėl rachito tik gydytojas gali pasakyti. Bet juk turbūt lankotės kas mėnesį pas gydytoją, stebi vaikutį?

taip kiekviena menesį pasirodom.
nu manasis ir paguldau ant sonuko atsivercia visalaika ant nugaros, o galvyte pasisuka kaip nori pats.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 14, 11:56)
gal tikrai mums rachitas verysad.gif  nes dar isbertas veidukas, ir nezinau nuo ko. o ir miegodamas diena pradeda verkt, bet nakty gerai miega. nezinau ka daryt, o to vitam D3 lasu pakanka ir poto atsitaiso tie plaukuciai ? labai issigandau unsure.gif

pirminiai pozymiai, tai ne rachitas ir jo nebus, nes geriat liasiukus gi, net po 3. nera, ko bijoti, pirminiai pozymiai isnyksta imantis priemoniu, ka jus ir darote.
Papildyta:
QUOTE(Jurmila @ 2010 02 13, 23:16)
Toks įspūdis, kad daugiau nieko neveikiat, tik šitoj temoj ir sėdit  biggrin.gif Kam  reikės, tas susiras ir pasiskaitys. Nėra jau čia visos tokios neišmanėlės ir neapsišvietusios kaip Jums atrodo  doh.gif
Ai ne, truputį apsirikau - pusę laiko praleidžiate šitoj temoj, kitą pusę temoje apie migdymą balkone  tongue.gif

ai gi Panevezys, tai nesistebiu lotuliukas.gif

o kas gi man neleis sedet sitoj ar kitoj temoj? nepatinka, mano postus praleisk lotuliukas.gif
juolab, nemanau, kad cia kazkuri neismanele, kad susiras ir pasiskaitys, tai aisku, as ta info tau idejau, kad nesigincytum prie ko nuplikes pakausis ir rachitas tongue.gif pas tave gal jo nera, gal dar pas ka nera, bet pas daug ka tai signalas apie pirmini pozymi. nesuprantu, prie ko cia sarkazmas? matyt, jauna dar paneveziete esate lotuliukas.gif

gali neatsakineti, nesamoniu neskaitau tongue.gif
Papildyta:
Nesibaiminkit taip, tikrai nemanau, kad rachitas  schmoll.gif Maniškiui maždaug iki 8 mėnesių buvo nuplikęs pakaušis, nes labiausiai mėgdavo gulėti ant nugaros ir sukiodavo galvą. Dabar kai daugiau miega ant šono ar ant pilvo, plaukučiai ataugo  thumbup.gif Nors, aišku, dėl rachito tik gydytojas gali pasakyti. Bet juk turbūt lankotės kas mėnesį pas gydytoją, stebi vaikutį?

aisku ne rachitas, o pozymis tongue.gif vaikuciai geria po 1-2 lasus, o kam randasi pradzia po 3 tongue.gif geriant juos pozymiai isnyks.

oi, bet leidau sau pakomentuot bigsmile.gif
Papildyta:
Maniškiui maždaug iki 8 mėnesių buvo nuplikęs pakaušis, nes labiausiai mėgdavo gulėti ant nugaros ir sukiodavo galvą.

didziausia klaida - lyginti vaikucius, va mano ta dare, o mano ta, tai ir jums taip bus arba nebus
nepersokes griovio nesakyk op, nelinkiu, bet isryskeja ir antrais gyvenimo metais, tad sekmes stebint
Atsakyti