QUOTE(kristynka* @ 2010 02 14, 11:56)
gal tikrai mums rachitas
nes dar isbertas veidukas, ir nezinau nuo ko. o ir miegodamas diena pradeda verkt, bet nakty gerai miega. nezinau ka daryt, o to vitam D3 lasu pakanka ir poto atsitaiso tie plaukuciai ? labai issigandau
pirminiai pozymiai, tai ne rachitas ir jo nebus, nes geriat liasiukus gi, net po 3. nera, ko bijoti, pirminiai pozymiai isnyksta imantis priemoniu, ka jus ir darote.
Papildyta:
QUOTE(Jurmila @ 2010 02 13, 23:16)
Toks įspūdis, kad daugiau nieko neveikiat, tik šitoj temoj ir sėdit
Kam reikės, tas susiras ir pasiskaitys. Nėra jau čia visos tokios neišmanėlės ir neapsišvietusios kaip Jums atrodo
Ai ne, truputį apsirikau - pusę laiko praleidžiate šitoj temoj, kitą pusę temoje apie migdymą balkone
ai gi Panevezys, tai nesistebiu
o kas gi man neleis sedet sitoj ar kitoj temoj? nepatinka, mano postus praleisk
juolab, nemanau, kad cia kazkuri neismanele, kad susiras ir pasiskaitys, tai aisku, as ta info tau idejau, kad nesigincytum prie ko nuplikes pakausis ir rachitas
pas tave gal jo nera, gal dar pas ka nera, bet pas daug ka tai signalas apie pirmini pozymi. nesuprantu, prie ko cia sarkazmas? matyt, jauna dar paneveziete esate
gali neatsakineti, nesamoniu neskaitau
Papildyta:
QUOTE(Jurmila @ 2010 02 14, 12:16)
Nesibaiminkit taip, tikrai nemanau, kad rachitas
Maniškiui maždaug iki 8 mėnesių buvo nuplikęs pakaušis, nes labiausiai mėgdavo gulėti ant nugaros ir sukiodavo galvą. Dabar kai daugiau miega ant šono ar ant pilvo, plaukučiai ataugo
Nors, aišku, dėl rachito tik gydytojas gali pasakyti. Bet juk turbūt lankotės kas mėnesį pas gydytoją, stebi vaikutį?
aisku ne rachitas, o pozymis
vaikuciai geria po 1-2 lasus, o kam randasi pradzia po 3
geriant juos pozymiai isnyks.
oi, bet leidau sau pakomentuot
Papildyta:
QUOTE(Jurmila @ 2010 02 14, 12:16)
Maniškiui maždaug iki 8 mėnesių buvo nuplikęs pakaušis, nes labiausiai mėgdavo gulėti ant nugaros ir sukiodavo galvą.
didziausia klaida - lyginti vaikucius, va mano ta dare, o mano ta, tai ir jums taip bus arba nebus
nepersokes griovio nesakyk op, nelinkiu, bet isryskeja ir antrais gyvenimo metais, tad sekmes stebint