Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(soritena @ 2010 01 30, 19:16)
Aciu mamytes uz patarimus. Nu aliejuko as labai nedaug naudojau, ant vatytes  trupuciuka , ir patepdavau zandukus, nosyte, pries puse valandos einant i lauka. Ieskosim kremuko  smile.gif Siandien pas mus diena buvo  -18 tai net negalvojom apie lauka  schmoll.gif

kaip tai, galvojau, pas jus -18 bigsmile.gif , tik po to pamačiau, kad jūs labai toli gyvenate. Vyras mano šiuo metu Norvegijoje, bet pas ten ne taip šalta, kaip pas jus, tik sniego siauuubingai daug.
Atsakyti
[quote=Tikaram,2010 01 30, 12:02]
kuo labiau krato, tuo smagiau? g.gif o i nauda toks smegenu kratymas?

Nu nemanau, kad kazkam pakenke "kratymas" vaziuojant vezimu... biggrin.gif
O vezima tai seniau mes irgi mashinoj laikydavom, o mazaja i automobiline kedute iguldydavau, nusineshdavau zemyn, tada vezima ishsitraukiu, ant jo uzdedu ta kedute, nes pas mus susimonduodavo, ir viskas, bet ish 5 aukshto tasyt ir taip buvo ne itin malonu, juolab kai vyras ishvykes... doh.gif Tai dabar persikelem i kita buta, cia ir liftas, ir prie namo privaziavimas, ir koridoriu didelis, tai namie susiruoshiam, i vezima, ishvaziuojam, ir griztam vel i savo koridoriu su vezimuku, tiesiog fantastika, jokio tasymosi... thumbup.gif
Atsakyti
mes tai irgi su liftu, tai lengvai viskas vyksta...

O į lauką tepu vaikui specialų kremuką nuo šalčio ir vėjo.

Buvome šiandien su didžiąja ant kalnų, o su mažąja šiek tiek irgi....
Atsakyti
Mes po visų ligų dar balkone ''grūdinamės".Kiekvieną dieną vis ilgiau, šiandien pagal programą priklausė pusvalandis, bet mano mergina ėmė ir užmigo vežime, tai ir palikau, gerą valandą pramiego. Tikiuosi sloga nebesugrįš.. schmoll.gif
Atsakyti
Mes šiandien buvom nuvažiavę į turgelį apsipirkt. Kadangi turim liftą tai jokių problemų su išvažiavimu į lauką tik kad oras normalus būtų.
Atsakyti
kaip gerai jums su liftais, o pas mane 4 ausktas is 5 - iu, tai sakes... doh.gif na nieko cia nepadarysi, vargsiu vargeli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 30, 21:33)
kaip gerai jums su liftais, o pas mane 4 ausktas is 5 - iu, tai sakes...  doh.gif na nieko cia nepadarysi, vargsiu vargeli  lotuliukas.gif

tai jau taip.... augink, mama raumenis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
siandien atrodo neblogas oras,jei vejas nebus didziulis.bandysim gal po pietu pagaliau i lauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 30, 22:41)
tai jau taip.... augink, mama raumenis biggrin.gif  4u.gif

juokis juokis biggrin.gif
buvau sian lauke, kasiausi pro sniegus, alia vistiek faina, orelis super
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 30, 22:33)
kaip gerai jums su liftais, o pas mane 4 ausktas is 5 - iu, tai sakes...  doh.gif na nieko cia nepadarysi, vargsiu vargeli  lotuliukas.gif

Pas mus lygiai taip pat doh.gif Pabuvom šiandien lauke..na žinot, per nevalytas gatves su vežimu..Atrakcija nereali buvo..Ir dar ją po to su visa amunicija į viršų užsitempti. Tokia nusikalusi jaučiuosi, siaubas..Bet va merginai tai labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mes siandien vazinejomes Utenoje. Oras ten nepalyginamas su Vilniaus, daug grynesnis, o ir silta siandien buvo. Patiko nerealiai, nors ir nelengva kaikur pravaziuoti. Dideli vezimo ratai tokia ziema - butina.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 01 31, 23:49)
Mes siandien vazinejomes Utenoje. Oras ten nepalyginamas su Vilniaus, daug grynesnis, o ir silta siandien buvo. Patiko nerealiai, nors ir nelengva kaikur pravaziuoti. Dideli vezimo ratai tokia ziema - butina.

Pas mus vežimas Roan Marita, tai ratai super kokie geri, su mažesniais tik iš kiemo išsukus nusėstum.
Atsakyti