Jeigu budavo virs 10 salcio tai mes jau i lauka neidavom, dukrytei kailiniam vokeli gal ir nieko, bet as pati baisiai susaldavau tai nusprendziau, kad geriau nerizikuoti. Na o siandien pusvalandukui jau buvom lauke, radom uzuoveja tai ir vaikas geriau miega, greiciau ta ziema baigtusi...
na kaip siandien? pabuvot lauke? o kaip jus einat, kai visi saligatviai uzpustyti, bent jau pas mus rajone, man su lopsiniu vezimuku tai sunku vaziuot, tai siandien ant ranku laikiau, vos rankos neatkrito
beje, pastebejau, kad dardant vezimuku per toki saligatvi labai kratosi vaikas, mano ir kitu mamu maciau, kaip jums tai?
beje, pastebejau, kad dardant vezimuku per toki saligatvi labai kratosi vaikas, mano ir kitu mamu maciau, kaip jums tai?
Buvom, pasivazinejom ir turgelyje "apsipirkom". Vezimsas tik pora kartu strigo uzvaziuojant ant saligatvio. Tiesa atgal su pirkiniais vaziuoti buvo tikrai nelengva. Geras sportas Nelabai patiko, kad snigoo buvo pilna visur, Bet, kadangi nesalta, maziukas tikrai nesusalo, nors veidukas buvo slapias nuo snaigiu...
nevaziavom, nes puste ir visi keliai apsnigti, vaikas matyt iskristu besikratydamas is lopsio, oj. teko vel balkone pora valandeliu...
jo, manoji irgi tris valandas balkone buvo.... neišėjo išeit man į lauką šiandien su vaikais....tai nors taip mažiukė pabuvo
Ziuriu tos pacios bedos pas visas... Mes irgi laukem laukem, kol shalciai nors kiek pasitrauks, tai shiandien baisingai apsidziaugem ryte priejusios prie lango ir pamaciusios termometra... Taigi ishlindom i laukeli, maze ishkart luzo, jai kuo labiau krato, tuo smagiau, o shtai mama tai paplushejo ish peties, nes shaligatviai siaubingi, kas pora zingsniu ratai susiskersuoja... Na bet dviguba nauda, grizau kaip po sporto klubo... O mes i lauka irgi neinam, jei zemiau -10, bijau mazaja susargdinti ir pati bijau susirgti...
Sveikutes mamytes
Mes vakar buvom lauke, -9 salcio, gera valanda isvaiksciojom, nu atrodo nesusalom, kai grizom namo, zandukai ir nosyte buvo vos salti, o vakare pastebejau kad nosyte raudona, ir siandien ziuriu, nosytes galiukas raudonas, ar mes galejom nusalti nosyte? Labai pergyvenu, ar praeis, ar nepaliks raudonas galiukas, ar kam nors buvo taip nutike, gal cia nieko blogo? dukrytei 7savaites. O koki kremuka jus naudojat kai vedat i lauka? as veiduka patepu aliejuku vaikisku, girdejau kad tinka, o gal netinka?
Mes vakar buvom lauke, -9 salcio, gera valanda isvaiksciojom, nu atrodo nesusalom, kai grizom namo, zandukai ir nosyte buvo vos salti, o vakare pastebejau kad nosyte raudona, ir siandien ziuriu, nosytes galiukas raudonas, ar mes galejom nusalti nosyte? Labai pergyvenu, ar praeis, ar nepaliks raudonas galiukas, ar kam nors buvo taip nutike, gal cia nieko blogo? dukrytei 7savaites. O koki kremuka jus naudojat kai vedat i lauka? as veiduka patepu aliejuku vaikisku, girdejau kad tinka, o gal netinka?
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 30, 12:02)
kuo labiau krato, tuo smagiau? o i nauda toks smegenu kratymas?
o kaip jus issinesat vezima? uzkniso mane, atvirai pasakius, 15kg as pati negaliu nest, nes tiesiog nepakeliu, o dar CP, vyro vis nera, tai laikau maze ant ranku, kiek galima, nesamoningas kazkoks ejimas i lauka...
o kaip jus issinesat vezima? uzkniso mane, atvirai pasakius, 15kg as pati negaliu nest, nes tiesiog nepakeliu, o dar CP, vyro vis nera, tai laikau maze ant ranku, kiek galima, nesamoningas kazkoks ejimas i lauka...
O jūs neturite pav. mašinos kieme, kad vežimą paliktumėte? Aš tai seniai nebepanešu jos su vežimu, tai mūsų vežimas mašinoje stovi. Arba mano draugė rūsyje laikydavo, vis lengviau.
Papildyta:
SORITENA, dėl aliejuko veidukui abejočiau, geriau rinkitės kremuką. mes naudojame SEbamed kremuką veidui - super geras, tik reikia preiš einant į lauką maždaug prieš pusvalandį patepti, kad susigertų. Jūs gal pasitepėt aliejuku ir išėjot? jei taip, ati tada galėjo būti, kad truputuką nušalėt.
QUOTE(milija99 @ 2010 01 30, 14:23)
O jūs neturite pav. mašinos kieme, kad vežimą paliktumėte? Aš tai seniai nebepanešu jos su vežimu, tai mūsų vežimas mašinoje stovi. Arba mano draugė rūsyje laikydavo, vis lengviau.
Papildyta:
SORITENA, dėl aliejuko veidukui abejočiau, geriau rinkitės kremuką. mes naudojame SEbamed kremuką veidui - super geras, tik reikia preiš einant į lauką maždaug prieš pusvalandį patepti, kad susigertų. Jūs gal pasitepėt aliejuku ir išėjot? jei taip, ati tada galėjo būti, kad truputuką nušalėt.
Papildyta:
kai buvo dvi masinos, tai gerai, o dabar viena, tai vyras su ja nuolat isvaziaves rusy, tai as del kvapo nenoriu, ai bulves ten visokios... plius bijau i rusi eit kaip vaikas koks, cia man is vaikystes liko
o kaip kitos darote su vezimais?
aliejukas as ir manau nlb tinka, su juo lengva nusalt, vistik geriau kremukas nuo salcio ir vejo... As bubchen naudoju
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 30, 12:02)
kuo labiau krato, tuo smagiau? o i nauda toks smegenu kratymas?
pas mane vyras, bet jau nzn kiek lauke su vezimu nebuvom.
siandi iki masinos,tai baisu buvo, bijau,kad nebutu vaikelio supute,toks pustymas
Papildyta:
QUOTE(milija99 @ 2010 01 30, 14:23)
Papildyta:
Papildyta:
as tai nussprendziau,kad isvis geriau nieko netepti,nes taip nusale,jog jau apie pora menesiu pleiskanoja zandukai
Aciu mamytes uz patarimus. Nu aliejuko as labai nedaug naudojau, ant vatytes trupuciuka , ir patepdavau zandukus, nosyte, pries puse valandos einant i lauka. Ieskosim kremuko Siandien pas mus diena buvo -18 tai net negalvojom apie lauka