Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos lūžis

pradet mynt man leido tik po mazdaug 7 savaiciu, nes po pusantro meniasio, po ivykio, operacijos, reikejo atvykt, kad pasalintu, pagrindini varsta, pati ilgiausia, nu aisku pas mane buvo rimtas, nutikimas, 6 varstai ir sraiktas, ir 3 luziai, vienas didelis kiti mazesni,
bet jus manau, galit pradet mint po nedaug gal paskutine savaite, pries skridima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildiusiukas: 10 vasario 2012 - 09:52
pradet mynt man leido tik po mazdaug 7,5 savaiciu, nes po pusantro meniasio, po ivykio, operacijos, reikejo atvykt, kad pasalintu, pagrindini varsta, pati ilgiausia, nu aisku pas mane buvo rimtas, nutikimas, 6 varstai ir sraiktas, ir 3 luziai, vienas didelis kiti mazesni, bet realiai pati mint pradejau gerokai veliau, pradzioj, masazuodavau, mankstindavau, sededama ant sofos, statydavau, sveika koja ir salia operuota, taip pradzioj, pratinau, kad priprastu, koja mano, tai mynt pradejau kaskur tik po poros savaiciu, dvieu ar dvieju su puse mazdaug, tikrai neanksciau.
jus manau galit pradet kaskur galt antra savaites pradzioj, nes po operacios apie 3-4 dienu negalima jos visai mynt reik saugot, o paskui jau galima kaip sako drasiai , bet taip nera lengva, taip gaunas, po kaskiek laiko jau, man taip tuomet buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildiusiukas: 10 vasario 2012 - 10:05
nu ziuresim nes praeita nakti sugebejau kazkaip uzsilauzti koja tai snd skausmuose skestu jei nepageres iki rytojaus vaziuosiu i ligonine ziuret ar blogiau nepadariau smile.gif
Atsakyti
Reikejo iskart vaziuot bei persisviest, kad nebutu luziu
Atsakyti
buvau pas gydeytoja sake bent jau nauju luziu nera gal tik taip patempiau koki raisti bet ne daug nes snd jau gerai jauciuosi visokius pratimus darau kaip liepe gydytoja smile.gif uz savaites einu issiimti siulu is kojos ar labai skaudejo kai eme? as lb to bijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituse @ 2012 02 15, 00:06)
buvau pas gydeytoja sake bent jau nauju luziu nera gal tik taip patempiau koki raisti bet ne daug nes snd jau gerai jauciuosi visokius pratimus darau kaip liepe gydytoja smile.gif uz savaites einu issiimti siulu is kojos ar labai skaudejo kai eme? as lb to bijau smile.gif

Nelabai skauda.Man ėmė užvakar.2 pjūviai buvo.Kai iš blauzdos ėmė-visai neskaudėjo.Iš piršto skaudėjo,nes labai suvežta ten buvo,sunku nukirpt,kai nukirpo-pasimetė siūlas,tai su pincetu lindo į mėsytes ieškot.Bet čia dėl to,kad naudoti ultra ploni siūlai susiuvimui.
Atsakyti
siandien buvau pas gydytoja bet siulu neeme pasirodo buvo tirpstantys smile.gif ir sake kad jei viskas gerai po dvieju savaiciu jau galesiu pradeti mynti ant kojos smile.gif
Atsakyti
Sveikos...o gal yra tokių,kurioms kulkšnis skilo,bet nelūžo,pažeisti raiščiai.kažin kiek laiko laikė langetėje ir kokią reabilitaciją po to paskyrė g.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituse @ 2012 02 22, 16:15)
siandien buvau pas gydytoja bet siulu neeme pasirodo buvo tirpstantys smile.gif ir sake kad jei viskas gerai po dvieju savaiciu jau galesiu pradeti mynti ant kojos smile.gif

sveiki, aš prieš 20 m buvau susilaužiusi kulksni ir seivikauli. dejo varztus. gispe buvo 3 menesius, po to siek tike raisavau. puse metu reikejo vynioti elastini binta, buvo patinusi, tūpiantis ribojo judesi. bet po kiek laiko - kai nauja. niekada neskauda, jokiu oru permainu nejauciu. Vizualiai nebera storesne. sportuoju pilnu tempu - aerobika, slidinejimas, dviratis...vienintelis minusas - bijau kad kas kitas man pvz nespirtų į tą kojąsmile.gif
luzo kai man buvo 17 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulka: 04 liepos 2012 - 12:47
Sveikos! Noreciau paklausti, ar normalu, kad luzus kojai ir esant gipse melynuoja kojos pirstai? g.gif Kaip koja akelta auksciau, tai viskas normaliai, tik koja nuleista is kart jos pirstai melynuoja. Kas tai galetu buti? Koja gipse 6sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Shpokinycia~: 17 rugsėjo 2012 - 19:26
sveiki,noriu suzinot, po keliu savaiciu zadu isskryst i uzsieni,jei kojoje turiu sraigta,gelezi,ar butinai reik turet pazyma is gydytojos,patvirtinima,kad pas mane gelezis yra kojoje,ar nieko nereik ir galiu sau ramai nesijaudindama del to sau keliaut i uzsieni ?
aciu
Atsakyti
QUOTE(emilija @ 2013 02 12, 16:51)
sveiki,noriu suzinot, po keliu savaiciu zadu isskryst i uzsieni,jei kojoje turiu sraigta,gelezi,ar butinai reik turet pazyma is gydytojos,patvirtinima,kad pas mane gelezis yra kojoje,ar nieko nereik ir galiu sau ramai nesijaudindama del to sau keliaut i uzsieni ?
aciu

paskambinkite į oro uosto informaciją ir tiksliai sužinosite, arba bent jau nukreips ten, kur žino 4u.gif
Atsakyti