QUOTE(vilmantė @ 2010 03 17, 20:44)
Sveika. Kiekvienos lūžis individualus. Įdomu ar tau įsuko pozicinį sraigtą? Jeigu taip, tai minti negalėsi kol jo nepašalins, nes gali jis lūžti. Jeigu minti leidžia, tai ir vairuoti manau galima, bent aš irgi jau vairuoju. Dėl reabilitacijos priklauso irgi pagal TLK klasifikuojamus lūžius - plačiau: http://www3.lrs.lt/p...edas?p_id=36787
Dar priklauso nuo šeimos gydytojo įmonės kvotų. Laikykis ir stiprybės
Papildyta:
Sveikutės visos, šiandien buvau pas mane operavusią gydytoją, tai po apžiūros net nusiraminau, pūlinukas gyja
, pjūvis irgi gyja
. Mokiausi vaikščioti su vienu ramentu. Gydytoja pamokė, kad ramentas turi būti kitoje rankoje negu lūžusi koja, o tai reiškia, kad vėl mokytis iš naujo vaikščioti nes visiškai nepavyksta judėti
. Kai žaizdos užgis, liepė pasidaryti vonelę su druska ir šiltu vandeniu ir taip procedūrintis
.
Segtuk, kaip tau reabilitacija?
Dar priklauso nuo šeimos gydytojo įmonės kvotų. Laikykis ir stiprybės
Papildyta:
Sveikutės visos, šiandien buvau pas mane operavusią gydytoją, tai po apžiūros net nusiraminau, pūlinukas gyja

Segtuk, kaip tau reabilitacija?
aciu vilmante, pasiskaitinesiu, as mat ir nezinojau, nei kokie tie varztai, nei kiek man ju ten isuko, sake pries operacija, kad suks varzta, bet kad suka ir po kelis net nezinojau

Siandien istrauke paskutini siula, pirmadieni vel rentgenas, sake daryt juros druskos voneles...