Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos lūžis

QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 06, 10:04)
liuka69- as esu is Vln smile.gif tai pas tave lygiai 3 sav maziau nei pas mane g.gif  As irgi su dviem ramentais minu ant kojos. Labai nepatogu nieko rankose nesti neimanoma, reiktu gal jau pradeti statyt koja be ramentu bet prisbijau. Maciau zmones vaiksto kazkaip su vienu ramentu, bandziau, nemoku, nesigauna man. doh.gif As bata pradejau deti 6 sav irgi kai pradejau vairuoti tai i lauka tik su batu smile.gif  o batai visi dabar man mazi, koja istinusi. Kaip pas tave su tinimu?

Su tinimu ziauru. Turiu tokius croksus balerinkes ant gumos tai ir vaikstau po namus. As antra diena bandau minti su ramentais, bet dar kazkaip.....ne. O vairuoti tai dar nebandziau. Koks tolkas vaziuoti jei nieko paimti i rankas negali paskui. O kur tu vazineji? Na rankinuka tai gal per peti,bet o toliau. Po parduotuves nepamaklinesi. As tai bandysiu stotis. Tik nudiegia elektra per visa koja, bet gal po truputi. Siandien pagalau vaiku kambari aptvarkiau. Vis pazanga.
Atsakyti
vakar as pabandziau vaiksciot be ramentu, gavosi, stipriai slubuodavau bet vaiksciojau visa diena. Siandien atsikeliau ir jau taip negaliu. skauda koja, tai vel paemiau i rankas ramentus, taciau tik viena blush2.gif nes svarbu tos kojo stipriai nemint nes skauda. Zinau ta jausma kai labai nepatogu todel as viska nesiojuos kisenese t.y telefona, pinigus ir lupdazi. I parduotuves aisku as neeisnu, bet nuvaziuoju pas mociute, pas drauge, vis smagiau... nors as su 2 ramentais ieskojau ir ziurejau pirkti butus tai buvau uzlipus ir i 5 auksta lotuliukas.gif ir i 7 doh.gif kai labai noriu viska galiu. Pasedim va masinoj buna su drauge kur prie ezeriuko, vis smagiau nei 2 men lovoje, dukra iki mokyklos galiu pavezti. Man lygiai toks pats jausmas su ta elektra i peda kaip duos verysad.gif o sian tai wsio imu du ramentus ir vaziuoju toliau reikalu tvarkyti ax.gif
Atsakyti
Saunuole, sveikinu.Tik pirmyn. As vakar kai pavaiksciojau, tai raumenis skaudejo, gal, kad baisu ir itempus vaiksciojau. Pabandziau siandien ir as su vienu ramentu, niekur man neskauda. Baisu tik jei suskaus tai kaip desiuos doh.gif . Man atrodo as ir be ramentu paeiciau, tik kazkokia baime kausto. Jau rezgu minti kaip vaziuosiu i miesta, reikia i zmogu atvirtineti.
Atsakyti
Siandien diena vel ejau, vaiksciojau visa diena bet jau i vakar suskaudejo vel :verysad:Tai paemiau ramentus vel. Vazinejau sian po miesta tai maciau labai daug zmoniu vaiksto su vienu ramentu ir jie labai mazai slubuoja. As jau turiu minti, gal negalima taip minti iskart visu svoriu? Gal kaulas issikreivins kazkaip, kad jie vis su tuo ramentu vaiksto? Zodziu noreciau gyd. konsultacijos kokios, bet ji tik sio men. pabaigoje. g.gif Su vienu ramentu ir man ten nestiprai skauda, net neskauda o toks labai idomus jausmasir labai bijau ne taip koja pastatyti. verysad.gif Bandyk vazineti pradzioj pati prie namu, po to kai bus drasos vaziuok toliau. As jau vazineju senai bet zinok kai reikia paspausti staigiau labiau ir stipriau tai jauciasi tas stabdzio pedalas ax.gif bet mano noras vazineti stipresnis wub.gif Siandien va kiek as daug reikalu sutvarkiau viena. g.gif
Atsakyti
As kazkaip neturiu noro vazineti. Esu tiek prisivazinejus ( darbas toks buvo), kad dar nenoriu. Pabandziau su vienu ramentu paeiti, tai vos neuzsimusiau. Ne skausmas, o kazkokia baime, kad tuoj kaip suskaudes. Dar su dviem ropinesiu, kitai savaitei paliksiu ta sporta. Beje pabandziau kaulazoliu tepala. Nebetinsta koja. Buvau apakus. Reikia taip gerai riebiai itrinti ir palikti.Paskui tokia kojne uzmaunu, kad to riebalo nenuvalyti. Ar bandet? Man tai kazkoks stebuklas. Liotonu anksciau tepiau, tai jokio poveikio.
Atsakyti
Na automobilis tai mano hobby, labai megstu vazineti. Juolab kai as daznai bunu be vyro, tai daug reikalu tvarkau. cool.gif
Kaulazoliu tepalas? Kur pirkai? Kiek kainavo?pabandysiu ir as tada g.gif as aplamai nieko netepiau...
Siandien ryte man maziau skaudejo koja vaikscioti...
Reikia tvarkyti kambari o as taip tingiu sokineti..
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 08, 13:08)
Na automobilis tai mano hobby, labai megstu vazineti. Juolab kai as  daznai bunu be vyro, tai daug reikalu tvarkau.  cool.gif
Kaulazoliu tepalas? Kur pirkai? Kiek kainavo?pabandysiu ir as tada g.gif as aplamai nieko netepiau...
Siandien ryte man maziau skaudejo koja vaikscioti...
Reikia tvarkyti kambari o as taip tingiu sokineti..

Tepalas parduodamas vaistineje. Dr. Theiss Kaulazoliu tepalas. Kiek kainuoja nezinau. Vyras pirko.
Atsakyti
Bandysiu ir as siandien pirkti. Vakare spec vaziuosiu i parduotuve.
Man rytoj jau 10sav... smile.gif jauciuosi lyg nestuma skaiciuociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 08, 15:28)
Bandysiu ir as siandien pirkti. Vakare spec vaziuosiu i parduotuve.
Man rytoj jau 10sav... smile.gif jauciuosi lyg nestuma skaiciuociau lotuliukas.gif

O tu su kokiais ramentais vaikstai?Alkuniniais ar tais tokiais senoviskais po pazastimis? Ir kurioje puseje turi buti ramentas, kai eini su vienu?Man kazkaip nesigauna. Prisiskaiciau, kad ramentas turi buti sveikoje puseje, bet man norisi kitaip.Gal cia kokiem seneliam po klubo persodinimo. Pasimeciau.
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2016 04 09, 05:58)
O tu su kokiais ramentais vaikstai?Alkuniniais ar tais tokiais senoviskais po pazastimis? Ir kurioje puseje turi buti ramentas, kai eini su vienu?Man kazkaip nesigauna. Prisiskaiciau, kad ramentas turi buti sveikoje puseje, bet man norisi kitaip.Gal cia kokiem seneliam po klubo persodinimo. Pasimeciau.

As vaikstau su tuo alkuniniu... mirksiukas.gif as kai einu su vienu tai pas mane des.koja sulauzyta tai joje ir ramentas, nes as einu minu koja ta bet remiuisi daugiau i ramenta. Galiu ir be ramento, bet su ramentu jauciuosi geriau. cool.gif saugiau ax.gif vakar ejau per laiptus- vis nenukritau be ramento gerai kad tik tryputi suskaudejo, bet issigandau ziauriai verysad.gif
Zodziu manau dar iki grazaus ejimo toli man... o man geguzes 8 diena.... svente.... busiu manau dar su vienu ramentu verysad.gif
Ir prie sukneles nezinau kokie batai bus....
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2016 04 09, 06:58)

Ramentas turi buti priesingoje puseje wink.gif
Atsakyti
Taip ir isivauzdavau, bet kazkaip man nepatogu...
Liuka bendei?
Atsakyti