pagyrimai jums, mergaites, labai graziu kojinyciu ir batuku primezget vaikuciai tikrai nesusals
Vilnietes merginos help!!!!!!!!!!!!Kokioje parduotuveje VILNIUJE galima nusipirkti Regia latekso kojinemsaciu
QUOTE(sigridaU @ 2010 10 25, 20:37)
Vilnietes merginos help!!!!!!!!!!!!Kokioje parduotuveje VILNIUJE galima nusipirkti Regia latekso kojinemsaciu
kasiulai... internetineja parasyta
QUOTE(Nova @ 2010 10 20, 16:08)
Super paaiskinai - aciu Bandysiu kazka su jais megzt, nes labai graziai atrodo kazkada bandziau is akies megzt, tai nesigavo, bet as ne kryziavau, o maniau ten sumegzt reikia 2 kartu.
prasom, ner uz ka, siaip kryziuot reikia, nes sumezgus sumazetu akiu, tada kazkaip ir kazkur pridet reiktu
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2010 10 20, 16:00)
AČIŪ kol kas atrodo viskas kaip ir aišku nes tas dalis kurios buvo neaiškios pateikėt su pvz. tikiuos kad greitu laiku galėsiu tai išbandyti praktiškai (turiu kelis nebaigtus darbelius eilėj)
bandykit, turetu pavykt, gal tik sudetingai parasiau, bet nera sudetinga, jei kas neaisku dar bus klauskit, bandysiu dar gelbet, kartais sudetinga paaiskint kai nemezgi, mezgant lengviau aiskint, galejau ka nors ir praleist netycia
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 25, 21:55)
kasiulai... internetineja parasyta
aciu as sita zinau bet man ne inernetineje reiketu jei kur yra
sveikos, noriu paklausti ar sunku megsti kaubojiskus batukus, kazkaip painiai atrodo, ir dar su dviem virbalais
QUOTE(son @ 2010 10 26, 13:20)
sveikos, noriu paklausti ar sunku megsti kaubojiskus batukus, kazkaip painiai atrodo, ir dar su dviem virbalais
Tikrai nesunku - laikykis tiksliai aprasymo ir gausis...
Laba diena,pasirodau ir,labai nepeikit,nes nerta daugiau "is galvos" bet rezultatas neblogas,ir kojytem silta
QUOTE(Nova @ 2010 09 22, 21:04)
Kokie man gražūs tokie tapukai tik kad neturiu kam megzti tokius
QUOTE(aiwita @ 2010 10 27, 14:17)
Kokie man gražūs tokie tapukai tik kad neturiu kam megzti tokius
As savo vaiku irgi dar neturiu, tai kitiems mezgu